| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Disclosure Project-Project Ujawnienie...Dla tych ktorzy nie wierza/wiedza | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 219 |
|
Witajcie!
Nie bylo mnie dlugo z wielu powodow, ale i tez dlatego, ze wiele tematow sie juz powtarza, i dyskutowanie po kilka razy o tym samym to nie dla mnie. Nie wiem, moze powinienem, ale nie mam sil :o). Wpadam wiec tylko czasami i poczytam co nowego.
Przegladajac niektore tematy, czytajac niektore teksty nie tylko na tym forum, ale i ogolnie na necie poraza mnie sceptycyzm i podejscie do spraw zwiazanych z Istotami Pozaziemskimi, do spraw potocznie zwanych Sprawami UFO.
Dlatego postanowilem zamiescic tutaj ponizsze linki. Jest jeden problem, mianowicie te strony sa tylko po angielsku. Szukalem czegos w jezyku polskim ale niestety, za duzo tego nie bylo.
Pierwszy adres jest to strona glowna projektu zwanego "Ujawnienie". Jest to grupa ludzi ktora od kilku juz lat stara sie wyjawic na swiatlo dzienne, ujawnic swiatu ze ludzkosc od lat kontaktuje sie z roznymi cywilizacjami w wszechswiecie. Tzw. "Rzady Cienia", czyli zbiorowisko cwaniakow na wysokich stolkach (o kim mowa bardzo dobrze wiemy) z roznych panstw, od lat wciskaja nam kit o tym ze nic nie ma. Juz spokojnie od ponad 50-ciu lat moglibysmy zyc na wspanialej, pieknej nie zatrutej i nie poniszczonej ziemi, wszystkie technologie ktore dotychczas widzielismy tylko w filmach SF juz dawno istnieja. Ale niestety oni trzymaja to tylko dla siebie. Natomiast wola wykorzystywac do samego konca nasza Ziemiem i zatruwac reszte swiata, czerpiac z tego kozysci (tu tez wiadomo co mam na mysli, szanowny pan prezydent Bush i jego wspaniala demokracja czyt. wojny, przemoc i doprowadzenie do upadku swiatowej gospodarki).
Pod adresem drugim sa zamieszczone linki do plikow wideo z konferencji prasowej ktora odbyla sie w roku 2001, kiedy administracja rzadowa majaca odtajnic akta dotyczace UFO (jest zasada ze po 50-ciu latach dokumenty traca swoja tajnosc i moga zostac wydane na swiatlo dzienne), lecz niestety swiat uslyszal tylko stara spiewke, szczegolnie w sprawie Roswell...to byl tylko balon meteorologiczny....tak, a ja jestem Obi Wan Kenobi :o) A wiec caly Project Disclosure wtedy wlasnie zaczal dzialac na wysokich obrotach i caly czs sie stara. Dalej o konferencji, a wiec organizatorem jej jest szef projektu Dr. Steven Greer, ktory wraz z cala grupa przez kilka lat szukal swiadkow i chetnych do poswiadczenia wszystkiego tego, co rzad ukrywa. I udalo mu sie. bazujac na danych z 2001 roku zebral ponad 400 swiadkow gotowych skladac zeznania przed kongresem Stanow Zjednoczonych. Wsrod tych ludzi sa wojskowi i byli wojskowi, pracownicy rzadu i innych sluzb w USA. Na konferencje zostalo zaproszonych ponad 20 gosci. Kazdy z nich zarzekal sie ze mowi prawde i przysiegal powiedziec prawde przed kongresem. Sa wsrod nich ktorzy osobiscie byli i widzieli momenty w ktorych "obcy" neutralizowali glowice jadrowe w amerykanskich bazach. Sa swiadkowie ktorzy widzieli wiele rodzajow statkow "obcych", sa tez tacy, ktorzy widzieli ich na zywo (jeden ze swiadkow poswiadcza ze do teraz jest znanych na ziemi ponad 50 ras istot) i ktorzy moga poswiadczyc ze od lat na ksiezycu (po jej ciemnej stronie) sa bazy.
A wiec nie wiem czy po obejzeniu tego dokumentu ktos jeszcze bedzie wygadywal slowa typu "a wez sie jeb*** lub pier****** glupoty lub idz sie lecz". Bo wiele razy w przeszlosci doswiadczalem tego...ale co tam, nie ruszalo mnie to. Mowilem tylko, poczekaj a zobaczysz...jeszcze troche i caly swiat zobaczy.
Niestety, jak juz wspomnialem wczesniej jest to po angielsku i dlatego nie wszyscy zrozumieja :o/, a chcialbym. Jesli by ktos znalazl jekies napisy do tego dokumentu to niech poinformuje o tym tu na forum, zeby wszyscy mogli to obejzec. Sam chcialbym to przetlumaczyc ale ufffff...zajeloby mi to wieki.
A wiec oto adresy:
http://www.disclosureproject.com/ -strona glowna projektu
http://www.netro.ca/disclosure/npccmenu.htm -linki do filmikow w roznych wielkosciach i jakosciach
Jesli ktos jest chetny na sciagniecie torrenta z jakoscia divix-owa to smialo, piszcie na maila.
Pozdrawiam wszystkich i zycze otwartosci umyslu. Niech swiatlosc i milosc bedzie z nami!!
P.S. I nie zycze sobie zadnych komentarzy wielkich madrych i uczonych glow ze co to za stylistyka pisowni, co to za bledy lub inne tego typu duperele...nie po to tu sie ludzie spotykaja by nawijac o jezyku polskim lub wytykac sobie inne bledy i ogolnie sie klocic, tylko po to by dyskutowac i wymieniac poglady o zagadnieniach jakie znajduja sie u gory, na tym niebieskim pasku :o)
|
|
|
Oczywiscie Arweno, i papa tobie :o)
Umma....do ciebie i wszystkich innych, przepraszam wszystkich najmocniej i myslcie sobie o mnie co chcecie...moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.....mea culpa......tak to jest jak sie polega na elektronicznych urzadzeniach a nie slucha (uzywa) wlasnego rozumu.....upppsssssssssssssss...
Pochrzanilem centymetry z metrami......I'M SO SORRY...mam nadzieje ze mi wybaczycie wszyscy, i dziekuje za uczepienie sie tego i przypominanie mi :o)
Juz wyjasniam i poprawiam...wszystkim tym, ktorzy chca to wysle oczywiscie juz poprawione wszystko :o)
7 - 8 stop = 2.13 - 2.43 metra------to ci pierwsi, wojownicy
14 - 22 = 4.26 - 6.70 metra---------to ci "wyzsi stanem"
Jeszcze raz przepraszam wszystkich najmocniej za wprowadzenie was w blad..jak cos nie pasuje wam to mowcie :o))
Bywajcie !!
|
|
|
Hmm Co to za potwierdzenie na poparcie wywodu że ile tam milionów ludzi nie może się mylić???
Lolku uwiadom sobie że liczba ludzi która zawierzyła BIBLI za pomocš wykładni TEOLOGÓW sięga Grubo ponad MILIARD i TU jest problem i tu strach przed tym co się stanie jak im się oczy otwożš??
Notabene możliwe że z tego między innymi powodu jest ta narastajšca blokada
informacyjna, w wielu sprawach które zbyt blisko podchodzš do wyjanienia i unaocznienia tych Manipulacji.Strach już nie tyle przed wyjanieniem co przed CHAOSEM!!!
[%sig%]
|
|
|
Edwardzie przeczytaj tej post raz jeszcze i zastanow sie czy ja to mowilem serio czy moze ;)
|
|
|
A co jest złego w tym, że miliard ludzi zawierzyło wywodom teologów? Tak naprawdę, po głębszym namyle, to co jest w biblii potwierdza sie także z informacjami dotyczšcymi obcych. Z tš różnicš, że te drugie wychodzš jakby poza obręb pierwszych i sš głębsze...
Po drugie, która humadoidalna rasa (nie pamiętam jaka) ma na celu zunifikowanie religii na Ziemi. W jakim celu? Nie wiem, ale to znaczy, że te religie jednak reprezentujš ze sobš jakš wartoć. Poza tym, tamte rasy też majš swoje religie i to włanie 'obcy' sšdzš, że ludzi nie sš wiadomi innych wymiarów i istnienia Stwórcy.
|
|
|
|
|
|
Lolku TY też wiedz że ja tego nie pisałem li tylko dla CIEBIE lecz gwoli informacji.Poczytaj mój post w dziale o TOBIE wiesz którym tym założonym przez Aurelie.
Dziękuje.
[%sig%]
|
|
|
wydaje mi sie to malo prawdopodobne by mogly miec 400-700metröw i wazyc 850 kg!!!nie sadzisz???
|
|
|
juz zanalzlem ale tam pisze ze maja okolo 100 metröw,a wiec ile wreszcze maja?????a co do Jezusa to gdzie sie udaje czlowiek ktöry osiagnol"Nirwane"???i co on mial nam do przekazania jako kurier????jak my mozem pöjsc w jego slady???
|
|
|
poprawione dane dotyczšce tych większych smoczków to 14-22 stopy długoci czyli max około 7 metrów,wiec waga 800kg troszeczkę utrudnia im latanie,skoro juz poprawilismy sobie dlugosc ciała smoczkow,to teraz moze uscislimy ich wage?
|
|
|
I jeszcze jedno,nie rozumiem zupełnie zdenerwowania Adams-a postami Lolka,chlopak rzeczywiscie zasmieca forum,ale Twoja Adams grozba do niego jest zupelnie nieadekwatna do tego "malo stosownego" zachowania ze strony Lolka do kwadratu.Tyle mówisz o miłoci o Stwórcy o tej całej metafizyce i Twojej miłoci do wszechwiata,a nie potrafisz zignorować jednego maluczkiego Lolka?Powiem jednym słowem-żenujšce.
|
|
|
Witam, nie ma mnie tak za bardzo bo pracuje nad nowym forum, kto bedzie chetny to wpadnie, tylko troche bedzie trzeba czasu do rozreklamowania.
Wilku...a tobie o co chodzi co? Tak, wkurzylem sie, dla jaj powiedzialem pare rzeczy zeby sie uspokoil (ale ty Lolek widocznie chorujesz na nadpobudliwosc i inne choroby tego typu, musiales sie poprostu wyzyc bracie, ale i tak bym wypil z toba piwo), i co najwazniejsze, to ze co, ze jak ktos mowi o milosci to co, kazdego odrazu w dupe ma calowac i byc swietym? Pozwalac pluc sobie w twarz, nastawiac policzek czy inne czesci ciala? Mam w sobie niestety jeszcze ludzkie odczucia zakorzenione w nas od wiekow i niestety daly o sobie znac. Swietym nie bylem, nie jestem i nie bede. Kocham i bede kochal tych co na to zasluguja i potrzebuja tej milosci, pomocy i wsparcia. Tak, wszyscy potrzebuja, powiesz zaraz, ale niestety nie wszyscy tym wszystkim moga zaoferowac jakies uczucie. Moze moj zasob energii sie wyczerpal...Ale co sie bede rozpisywal, kto sie trzyma swojego to nie popusci....przyklad, mojego brata kumpel jest przekonany ze jestesmy jedyni w kosmosie i ze te wszystkie fakty to pierdoly. Ze w sekcie jakiejs jestem czy co, a na artykuly czy filmy zadne nawet nie chce spojzec. To jest upartosc i tkwienie w pogladach i stereotypach. Zal mi takich ludzi. Kto chce niech dyskutuje na rozne tematy, wzbogaca swoja wiedze, porzeza swiadomosc, a kto chce to niech pali glupa, widocznie taka jest jego droga....No coz, ale co tam ja bede gadal...jeden wlazl, narobil trzody i psy sa wieszane na mnie, bo sie "swietoszek" uniosl, a taki cichy byl, i tak madrze o milosci klepal, a tu sie okazalo ze czlowiek jeszcze w nim siedzi....cos czuje ze jak tak dluzej potrwa to podziele losy z Arielem. Zawsze bylem zdania ze nic na sile, kto nie chce to go nie zmuszam do niczego. prosba o wysluchanie nic nie daje to sie wycofuje. Polityka i sposob dzialania wypraw krzyzowych czy konkwistadorow to nie dla mnie.
Bywajcie przyjaciele!!!
|
|
|
Adamsie a co dzieje się w dziedzinie ufologii w Danii,Szwecji,Norwegii,Islandii i Finlandii?
Czy Duńczycy często rejestrujš pojawianie się NOL-i na swoim terenie i czy w Danii sš tajne duńskie ekipy parapsychologiczne utrzymujšce kontakty z kosmitami za pomocš "channellingu"intergalaktycznego" (czy wielowymiarowego,jako że niektóre z tych cywilizacji galaktycznych istniejš w innych czasowymiarach).
|
|
|
AdamS-jeli możesz zaglšdnij na dwa tematy na temat wiary mój i Haghi .to dwa inne.
A co do twojego wzbużenia
|
|
|
Hej hej!!
Witajcie everybody! No wiec tak, tym o ktorych pamietalem to wyslalem texta z raportem, jesli ktos nie dostal to mowcie:o) Siedze tez nad strona i sie mecze...[specjalista nie jestem w PHP, ale najlepiej cwiczyc na swoim :o))], no i szukam hosta jakiegos, a wlasciwie to mam tylko czekam na aktualizacje :o). dentaku, postaram sie znalezc troche informacji o Skandynawii. Edwardzie...tez ci tylko odpowiem tak :oD :oD :oP
Pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 219 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |