| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czarny Papież | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354 |
|
Napewno słyszeliście określenie ostatniego papieża jaki ma zostac wybrany.
Na początku ma być aniołem, a później ma zniszczyć chrześcijaństwo.
|
|
|
królowa Saby miała 2,50 m wzrostu i Salomon jej lizał na stojšco ...ach ta miloć
:)))))))))))))
\\
poza tym podarawoałamu kilka tysięcy takich samych chłopców i tyleż samo dziewczšt
byli to sztyczni ludzie czyli rasa klonowana specjalna -tzw Żydzi
zostali stworzeni w jednym pięknym celu :
STRZEC LUDZKOCI PRZED ZŁĽ DROGĽ (patrz Sodoma / Gomora )
ogólnie cool
|
|
|
ak te żydki ..mniam mniam
nas strzega i sami nie wiedzš o czym sa ich księgi
baranie łški
|
|
|
wydwiek moze z lekka antysemicki , jednakże nie przejmujcie się , ja nie jestem antysemita , wręcz przeciwnie - jestem Wyznawcš prawd historycznych...
pozdro
|
|
|
Joseph Ratzinger jest bardzo sympatycznym papiezem. Bylem kolo niego to z wszystkicha was najlepiej wiem jaki on jest
|
|
|
A kto przygladal sie co znajduje sie w herbie Benedykta XVI? I macie chyba odpowiedz...
|
|
|
Dla leniwych podam adres: http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Coabxvi.png
|
|
|
.....haj ...wydaje mi sie tu iteraz odbywaja sie szczegulnego rodzaju igrzyska
[ zawsze bylo tak,jak ludzie byli afrustrowani i bezadzieja totalna to byly igrzyska]
anyway, te przepowiedni i proroctwa to tylko okruchy tego co nastapi.
tu nie trzeba proroctw zeby przewidziec wojne albo cos podobnego do wojny.
krotkie zestawienie
sarajewo/ferdynand---1914-wojna
1923-1933 recesja----1939-wojna
prezent day- global worming , recejsa , przerost ludnosci w niektorych rejonach
aids w afryce ,dziura ozonowa, amerykanie nie podpisuja traktatu z kioto bo maja wszystkich w....
...i tu przepowiednie nie sa potrzebne, a czy papierz bedzie czarny , bialy , zielony
to niema absolutnie zadnego znaczenia bo to ludzie i politycy[korupcja]
sa kreatorami oblicza planety " tej planety"
|
|
|
tak słyszałam miał byc czarny papiez ale go nie ma jest niemiec.ja mysle ze Bóg daje nam ciagle szanse abysmy sie nawracaliprzeciez na tym swiecie jest duzo klamstwa nienawisci coraz gorzej.
|
|
|
Czyżby to miał być koniec? Czy kto wie na jakiej podstawie dobierane sš elementy w godłach papieskich?
|
|
|
Dokładnie tak, znałam te róznie przepowiednie o czarnym papieżu po papieżu Polaku i ulżylo mi jak się dowiedziałam że wybrano białego... Ale wczoraj dowiedziałam się o tym herbie... sprawdziłam w necie i mnš zatrzęsło...
Co jak co ale wiele, BARDZO wiele róznych przepowiedni się spełnilo i wcale nie jest tak, ze to zwykła gra słów - mnostwo z nich było po prostu zbyt szczegołowych, by liczyć tu na rachunek prawdopodobienstwa :|
|
|
|
pizda z ciebieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a twoja matka to kórwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a stary to chujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
|
ziomek - popularnie gnojek , gównojad, spotykany na stepach gównolandu (łód kaliska oraz pdn rumunia )
rzadki okaz rzadziaka frajera -nadaje się dobrze pod uprawy kaszanki jako nawóz , oraz do wykopywania glizd na przyszcze
.....
jako jedyny gatunek podludzia nadaje się lepiej na experymenty niz królik
p.s.
sorry królik
|
|
|
jak najduzrej morze rzyc papierz
ile razy w dniu odprawia masze
i to wsz ystko
|
|
|
Apropo czarnego papieza, zerknijcie tutaj: http://www.misje.gdansk.franciszkanie.pl/Benedykt%20XVI.html kim jest czlowieczek widniejacy w herbie? no..no NO MURZYNEM:]
Aha i jest krakowska przepowiednia: ze pierwszy i ostatni metropolita katowiccy beda miali na imie Stanislaw? pytanie Jak ma na imie Arb Dziwisz? zgadnijcie.. pozdro
|
|
|
duzo sie mowi o zydach oznajmiam wam strzescie sie ich koniec jest blisko badzcie lepsi dla innych modlcie sie
|
|
|
eldrian....ale wiesz....tak szczerze to przeczytaj sobie pierwsze zdanie na tej stronie,albo nie.Napisze ci
"Nad papieski herbem Benedykta XVI nie ma już tiary, ale biskupia mitra, a pod herbem paliusz. Tš decyzjš papież Benedykt XVI zrezygnował z tego starego symbolu papieskiej władzy"
czyli nie będzie miał murzyna w herbie...proste i cwane no nie?:>
dusza nicoli cię znajdzie....wszędzie....Wszędzie....WSZĘDZIE!!!
|
|
|
Ja nie wierze za bardzo w przepowiednie, ale skoro jest juz poruszony ten temat to...kiedys slyszalam, ze po papiezu Polaku ma byc murzyn...czy jakos tak.
Nowy papiez ma w swoim herbie wlasnie murzyna; tez mozna by to uznac za jakas "oznake".
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |