Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Magia, Ufo, Duchy, Wampiry itp.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | .. | 20 | 21 | Następna strona

Witam. =) Są posty o każdym z osobnych tematów, więc postanowiłam zebrać je wszystkie razem. Zapraszam do udziału w konwersacjach. :) Jeśli ktoś ma jakieś pytania do mnie, (albo chciałby mi powrzucać :] ) można się ze mną skontaktować przez e-mail. Serdecznie pozdrawiam :*

Dołšczam się do życzeń. Cudownych wakacji Koriss :) ps Nie czuję się na tyle biegły w temacie aby kogokolwiek dokształcać :( Ja jedynie chętnie wymienie się poglšdami i posłucham ciekawych popowieœci. Poadrawiam wszystkich i dziękuje za tak miłe przywitanie MonK [%sig%]

też składam życzonka! no i żeby żaden chłopak na forum cię nie zjechał za coœ...;)pozdrówka [%sig%]

Dzięki :) MareM, wysłałam aż 3 :D -w tym jeden się nie liczy :D No ale może coœ jeszczę skrobnę ;) Marku, nie chodziło mi o dosłowne dokształcanie, tylko o opis, może jakieœ "ciekawostki" o Wampirach, czy Ufo -chodŸ to drugie nie bardzo mnie kręci ;) A wiecie co? Dziœ przyszła do mnie jakaœ kobieta... -mówię o tym spokojnie, bo była fajna :) Normalnie sobie pogadałyœmy (tak jak mówiłam już MareMowi - w myœlach (ja słyszałam jš a ona mnie, to strasznie dziwne, ale tak jest! )) I powiedziała, że jeszcze kiedyœ do mnie wpadnie. Nigdy się nie spodziewałam, że będę normalnie gadała z yyy... duchem? :) Ale nie wyglšdałš jak duch. Normalna ok. 20 letnia dziewczyna, w jeansach i koszulce z nike... :D (Nie promuje tej firmy oczywiœcie!!! :D) Wiesz, co MareM - zebrało mi się na wspomnienia, chyba jednak dokończę ostatniego maila :D No i oczywiœcie: poprosze o te zdjštka :] Zobaczymy - czy jakiegoœ ducha widziałam :D (Żart :P ; to nie jest zabawne :D:D:D:D) TO jeszcze raz wielkie całusy i oczywiœcie wam też życzę udanych Wakacji! Ps. Z tym zjechaniem moniko chodziło ci o Czarnš Magię?! :D:D:D:D Ps2. Buziaki dla ciebie -powyżej- (C.M.) :) Ps3. Nie chcę się z Wami rozstawać -dlatego tak dużo "ps"-ów :P Ps4. Marku -na 100% jesteœ biegły w temacie bardziej niż ja ;) Ps5. (Chyba już takie nie istniejš ale ok :D) No popatrzcie, wszyscy się zaczynajš zbierać -Gothico tylko pamiętaj o tym zawsze - ja byłam jednš z pierwszych - nowi członkowie forum (nawet ci lepsi) nie mogš zatrzeć wspomnienia po mnie przez te 2 miesišce (cóż za skromnoœć :P) Ps6. Powiem coœ zaskakujšcego: Będę za WAMI tęsknić :D Ps7. Dobra, już kończę :P Ps8. Pa :*:*:*:*:*

AAA... zapomniałam podać maila :D ice_tea@op.pl

http://www.google.com/custom?domains=www.indiadaily.com&q=ufo&sa=Search&sitesearch=www.indiadaily.com&client=pub-3615552443539320&forid=1&ie=ISO-8859-1&oe=ISO-8859-1&cof=GALT%3A%23008000%3BGL%3A1%3BDIV%3A%23336699%3BVLC%3A663399%3BAH%3Acenter%3BBGC%3AFFFFFF%3BLBGC%3AFFFFFF%3BALC%3A0000FF%3BLC%3A0000FF%3BT%3A000000%3BGFNT%3A0000FF%3BGIMP%3A0000FF%3BLH%3A50%3BLW%3A75%3BL%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.indiadaily.com%2Fimages%2Flogo_new.gif%3BS%3Ahttp%3A%2F%2F%3BFORID%3A1%3B&hl=en zajebiste artykuły , wszystkie oficjalne!! pozdro

Yyy... myœlałam, że ktoœ tu coœ więcej napisze, przez ten tydzień. Wróciłam! Było wspaniale. Pozdro !

No to œwietnie... Ja osobiœcie straciłam na wszystko chęć i ochotę....... :(

Ja nie wiem nawet jak się czuję... :(

Heh... 1. Rozwodu rodziców nie będzie bo ojciec groził matce, że jeœli bedzie się dalej o niego ubiegać to on (coœ tam coœ tam) 2. Matka straciła pracę-choruje więc ciężko jest jej pracować 3. Matke czeka operacja 4. Moj przyjaciel jest chory... No iœć się tylko powiesić na sznurówce, albo lepiej... pocišć linijkš. Mam już wszystkiego dosyć. :(

Wiesz, moim zdaniem nie powinnaœ o takich rzeczach myœleć, właœnie przecież jesteœ mamie bardzo potrzebna, przyjacielowi w chorobie też trzeba pomóc. Napewno wszystko się ułoży. Nie ma co myœleć o wieszaniu się na sznurówce, bo zawsze sš lepsze i gorsze dni, napewno jeœli przy nich będziesz to wszystko się ułoży.

Przy matce jestem ciałem i duchem. Przy przyjacielu jestem duchem - niestety ciałem nie mogę. Chcę dla nich jak najlepiej. Ale martwie się o nich. Jednak mogę zapewnić, że nigdy nie popełnię samobójstwa. To nie jest wyjœcie. Do tej pory sobie jakos dawałam rade, więc jeszcze trochę wytrzymam.

Cieszę się, że przynajmniej niektórzy ludzie majš dobrze w głowie. Przecież co chwilę jakiœ człowiek spada z mostu albo marnuje żyletki. To nie jest rozsšdne, przecież gdyby człowiek, cišgle miał dobrze, œwiatu groziłaby zagłada. Potrzebne sš jakieœ załamania i dołki. ChodŸ czasem los tak traktuje człowieka, że nic już mu nie pomorze. Znałam kiedyœ dziewczynę, która na moich oczach popełniła samobójstwo, tzn. wbiegłam do łazienki i zobaczyłam jak leży w czerwonej od krwi wannie. A to dlatego, że jej chłopak, którego bardzo kochała zgwałcił jš w windzie. Jej Matka zmarła, a Ojciec codziennie jš bił. Ale miała bardzo gołębie serce, naprawdę tacy ludzie nie zdarzajš się często.

Jak dowiedzieć się czy duch jest w domu?

A powiedz.... dlaczego myœlisz, że u Ciebie w domu jest duch? :P

Wrocilam =D Mialam problemy z komputerem... i nadal je mam ale juz mniejsze... takze... WITAM =)

Witam To miło że już wruciłaœ Koriss :) Gothica bardzo ci współczuję sytuacji ale pamiętaj, że zawsze może być lapiej :) Zresztš skoro jest tak Ÿle jak piszesz to wiedz, że BĘDZIE LEPIEJ ! Wszystko się jakoœ ułoży bo musi :) Tak ten œwiat jest skonstruowany :) Trzymaj się i nie poddawaj a będzie dobrze wszyscy na ciebie liczymy. A co do ducha to myœlę (mogę się mylić :)), że sš wszędzie. Pytanie jest proste czy daje o sobie znać ? Bo raczej napewno jest niekoniecznie mieszka ale bywa, że tak powiem. Dobra nie wymšdŸam się bo i tak mam małe pojęcie na ten temat:). Pozdrawiam wszystkich Marek

Witajcie !!! byłęm na wakacjach w Niemczech . Cieszę się że dalej moge uczestniczyć w rozmowach . Co tu dużo pisać na sam poczštek. dobra ja mykam

Szczerze powiedziawszy zainteresowałaœ mnie Twoja stronš, mam pytanie, od kiedy interesujesz sie tymi sprawami, czy miałaœ Gothika jakieœ bezposredni kontakt czy teoretyzujesz? A tak z ciekawosci, jak myœlisz, w jaki sposób ludzie kontaktuja się z UFO?

Jezeli chodzi Ci o to co pisalam o duchach - to to wszystko spotkalo mnie na prawde. A "tymi" sprawami interesuje sie od dawna - jakies 6 lat. A co do UFO... moim zdaniem ludzie jeszcze nie potrafia sie kontaktowac z kosmitami, a jezeli ktos potrafi-to zapewne to bedzie utajnione przed innymi. ;)

:D :D :D :D :D lato
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | .. | 20 | 21 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.