| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Magia, Ufo, Duchy, Wampiry itp. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415 |
|
Witam. =)
Są posty o każdym z osobnych tematów, więc postanowiłam zebrać je wszystkie razem. Zapraszam do udziału w konwersacjach. :) Jeśli ktoś ma jakieś pytania do mnie, (albo chciałby mi powrzucać :] ) można się ze mną skontaktować przez e-mail.
Serdecznie pozdrawiam :*
|
|
|
Dołšczam się do życzeń.
Cudownych wakacji Koriss :)
ps
Nie czuję się na tyle biegły w temacie aby kogokolwiek dokształcać :(
Ja jedynie chętnie wymienie się poglšdami i posłucham ciekawych popowieci.
Poadrawiam wszystkich i dziękuje za tak miłe przywitanie
MonK
[%sig%]
|
|
|
też składam życzonka! no i żeby żaden chłopak na forum cię nie zjechał za co...;)pozdrówka
[%sig%]
|
|
|
Dzięki :)
MareM, wysłałam aż 3 :D -w tym jeden się nie liczy :D
No ale może co jeszczę skrobnę ;)
Marku, nie chodziło mi o dosłowne dokształcanie, tylko o opis, może jakie "ciekawostki" o Wampirach, czy Ufo -chod to drugie nie bardzo mnie kręci ;)
A wiecie co? Dzi przyszła do mnie jaka kobieta... -mówię o tym spokojnie, bo była fajna :) Normalnie sobie pogadałymy (tak jak mówiłam już MareMowi - w mylach (ja słyszałam jš a ona mnie, to strasznie dziwne, ale tak jest! )) I powiedziała, że jeszcze kiedy do mnie wpadnie. Nigdy się nie spodziewałam, że będę normalnie gadała z yyy... duchem? :)
Ale nie wyglšdałš jak duch. Normalna ok. 20 letnia dziewczyna, w jeansach i koszulce z nike... :D (Nie promuje tej firmy oczywicie!!! :D)
Wiesz, co MareM - zebrało mi się na wspomnienia, chyba jednak dokończę ostatniego maila :D
No i oczywicie: poprosze o te zdjštka :] Zobaczymy - czy jakiego ducha widziałam :D (Żart :P ; to nie jest zabawne
|
|
|
AAA... zapomniałam podać maila :D ice_tea@op.pl
|
|
|
|
|
|
Yyy... mylałam, że kto tu co więcej napisze, przez ten tydzień. Wróciłam!
Było wspaniale. Pozdro !
|
|
|
No to wietnie...
Ja osobicie straciłam na wszystko chęć i ochotę....... :(
|
|
|
Heh...
1. Rozwodu rodziców nie będzie bo ojciec groził matce, że jeli bedzie się dalej o niego ubiegać to on (co tam co tam)
2. Matka straciła pracę-choruje więc ciężko jest jej pracować
3. Matke czeka operacja
4. Moj przyjaciel jest chory...
No ić się tylko powiesić na sznurówce, albo lepiej... pocišć linijkš.
Mam już wszystkiego dosyć. :(
|
|
|
Wiesz, moim zdaniem nie powinna o takich rzeczach myleć, włanie przecież jeste mamie bardzo potrzebna, przyjacielowi w chorobie też trzeba pomóc.
Napewno wszystko się ułoży. Nie ma co myleć o wieszaniu się na sznurówce, bo zawsze sš lepsze i gorsze dni, napewno jeli przy nich będziesz to wszystko się ułoży.
|
|
|
Przy matce jestem ciałem i duchem. Przy przyjacielu jestem duchem - niestety ciałem nie mogę. Chcę dla nich jak najlepiej. Ale martwie się o nich. Jednak mogę zapewnić, że nigdy nie popełnię samobójstwa. To nie jest wyjcie. Do tej pory sobie jakos dawałam rade, więc jeszcze trochę wytrzymam.
|
|
|
Cieszę się, że przynajmniej niektórzy ludzie majš dobrze w głowie.
Przecież co chwilę jaki człowiek spada z mostu albo marnuje żyletki.
To nie jest rozsšdne, przecież gdyby człowiek, cišgle miał dobrze, wiatu groziłaby zagłada. Potrzebne sš jakie załamania i dołki. Chod czasem los tak traktuje człowieka, że nic już mu nie pomorze. Znałam kiedy dziewczynę, która na moich oczach popełniła samobójstwo, tzn. wbiegłam do łazienki i zobaczyłam jak leży w czerwonej od krwi wannie. A to dlatego, że jej chłopak, którego bardzo kochała zgwałcił jš w windzie. Jej Matka zmarła, a Ojciec codziennie jš bił.
Ale miała bardzo gołębie serce, naprawdę tacy ludzie nie zdarzajš się często.
|
|
|
A powiedz.... dlaczego mylisz, że u Ciebie w domu jest duch? :P
|
|
|
Wrocilam =D Mialam problemy z komputerem... i nadal je mam ale juz mniejsze... takze... WITAM =)
|
|
|
Witam
To miło że już wruciła Koriss :)
Gothica bardzo ci współczuję sytuacji ale pamiętaj, że zawsze może być lapiej :)
Zresztš skoro jest tak le jak piszesz to wiedz, że BĘDZIE LEPIEJ ! Wszystko się jako ułoży bo musi :) Tak ten wiat jest skonstruowany :) Trzymaj się i nie poddawaj a będzie dobrze wszyscy na ciebie liczymy.
A co do ducha to mylę (mogę się mylić :)), że sš wszędzie.
Pytanie jest proste czy daje o sobie znać ? Bo raczej napewno jest niekoniecznie mieszka ale bywa, że tak powiem. Dobra nie wymšdam się bo i tak mam małe pojęcie na ten temat:).
Pozdrawiam wszystkich
Marek
|
|
|
Witajcie !!! byłęm na wakacjach w Niemczech . Cieszę się że dalej moge uczestniczyć w rozmowach . Co tu dużo pisać na sam poczštek. dobra ja mykam
|
|
|
Szczerze powiedziawszy zainteresowała mnie Twoja stronš, mam pytanie, od kiedy interesujesz sie tymi sprawami, czy miała Gothika jakie bezposredni kontakt czy teoretyzujesz? A tak z ciekawosci, jak mylisz, w jaki sposób ludzie kontaktuja się z UFO?
|
|
|
Jezeli chodzi Ci o to co pisalam o duchach - to to wszystko spotkalo mnie na prawde. A "tymi" sprawami interesuje sie od dawna - jakies 6 lat. A co do UFO... moim zdaniem ludzie jeszcze nie potrafia sie kontaktowac z kosmitami, a jezeli ktos potrafi-to zapewne to bedzie utajnione przed innymi. ;)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |