Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

Napisałem na str. 1 . Pozdrwiam Cię z Miłością .. uwierz tylko na niej mi zale ży T eraz!! nie lbuie zbt sużyxh tłumów tj. dziś na lotnisku w Gdańsku ech czułem prawiwe twarze ludzi , te udawanene . Mam nadziję że zmiany nastąpią . Zapraszam do rozmowy poprzez meaila lub GG . Szukam Miłości!!!!!!! śmieszne jednal Prawdziwe ! Ariel ps. zaznaczam ze nie chcę osoby która preferuje sex non stop .. oczywiscie powinien grać wązną rolę , lecz nie przeciągniętą , dla mnie Sex to Forma Miłości i połączenia tylko i wyłącznie poprzez nią . pozdrawiam!!

Aurell wyslalem ci maila.

Księga Kapłańska 19, 31: Nie będziecie się zwracać do wywołujących duchy ani wróżbitów. Nie będziecie zasięgać ich rady, aby nie splugawić się przez nich. Ja jestem Pan, Bóg wasz Księga Powtórzonego Prawa 18, 10- 14: Nie znajdzie się pośród ciebie nikt, kto by przeprowadzał przez ogień swego syna lub córkę, uprawiał wróżby, gusła, przepowiednie i czary, nikt, kto by uprawiał zaklęcia, pytał duchów i widma, zwracał się do umarłych. Obrzydliwy jest bowiem dla Pana każdy, kto to czyni. Z powodu tych obrzydliwości wypędza ich Pan, Bóg twój, sprzed twego oblicza. Dochowasz pełnej wierności Panu, Bogu swemu. Te narody bowiem, które ty wydziedziczysz, słuchały wróżbitów i wywołujących umarłych. Lecz tobie nie pozwala na to Pan, Bóg twoj.

Gdyby 2000 lat temu napisali że jedzenie jabłek to grzech smiertelny to by ludzie też w to wierzyli?

Do dziś nie jedzonoby jabłek. :D

O jak dobrze, że nie jestem tu sam. Widzę, że nie tylko ja uważam, że wróżby Arellka są z punktu religijnego zabronione.

Mamy gdzieś religię katolicką.

A JA JESTEM TWÓJ PAN , TAMTARAMTAM TAM ZNIEWOLE CIEBIE A TY NIE WIERZYC BĘDZIESZ W SNY ISTOTĄ BĘDZIESZ Z GLINY A ZAPACH URYNY JA BUK TWÓJ JA TWÓJ PAN -PAN AMERICAN I TAK GANIALI PO TYM RAJU JADLI , PILI , SRALI GDZIE PAPAŁO ... I TOWARISZ BUG SIE PARWKURWIŁSJA I SKAZAŁ :WYJEBJAJTIE Z MOJEVO RAJA SABAKI !!! I TAK SABAKA BYLA NAJLEPSZYM PRIJATIELJEM CIEŁAWIEKA A CIEŁAWIEK DALSZO DURAK I W ETOWO BOGA WIERI :PPPPP

Jeśli chodzi o Papieża to mam złe przeczucia na ten rok

http://forumzn.katalogi.pl/5/images2005/20050320103629.gif

Teodora Illiona: Dawno, dawno temu, żyli bardzo sprytni filozofowie. Nie wierzyli w Stwórce. "Idziemy za naszym własnym światłem" - głosili. I we wszystkich sprawach polegali wyłącznie na introspekcji. Aż natknęli się na Diabła. Coż za potwór! Stwierdził jeden z nich. "No i jak to dobrze wiedzieć, że nie ma nic rzeczywitego, że wszystko jest odbicien nas samych." "Masz rację" - odparł drugi. "Nie ma nic obiektywnego, wszystko jest subiektywne." Wtedy Diabeł otworzył paszczę i połknął obu. Bedąc już w brzuchu, z triumfującym uśmiechem skomentowali to następująco: "Mieliśmy rację. Potwór zniknął."

Julka masz racje nei powinnismy, zadne czlowiek nas nei przeprowadzi przez ogien to prawda !! Popelnilem blad sluchajac wrozbitow, oni nie moga nam pomodz w zaden sposob jedyna nadzieja i jedyna pomoc to Bog.

Reaver wybacz że nie odpisałem na meaila , jestem zmęczony życiem i tym biegiem , umysł i dziwny niepokój czuję , nie wiem co to jest . Meaila napiszę na spokojnie jeśli będę jeszcze żywy . Pozdrawiam i Dziękuję za infromacje oraz wiedzę którą ze mną się podzieliłeś.

Jak bedziesz mial czas i checi sprawdz jaki kin narodzin mam i co oznacza 12.12.1986 a szersze info mozesz na maila kiedys. Interesuje mnie najblizsza przyszlosc marzec-czerwiec. Jest jakas strona z kinami, glifami etc ? bo przeszukalem na google i nic nie moge znalesc. Jedyne co odnalazlem to www.maya.net.pl - tu znajduje sie kin dnia. Jak sprawdzic partner antypodalny, analogiczny i okultystyczny?

Reaver - strona, na której możesz sprawdzić swój kin i krzyż powiązań w kalendarzu Majów: http://www.starroot.com/cgi/daycalc.pl Wpisuje się na dole datę urodzenia i to wszystko. Twój kin będzie w środku, kiny partnerów na zewnątrz. Są też ich opisy. Pozdrawiam

Yellow Human (EB) Influences and emphasizes Free Will. The seal of the day is the basis of life destiny, with power of the solar tribe. Kin 32 of 260 day cycle(20 wavespells of 13 tones). -------------------------------------------------------------------------------- Tone of the day Tone 6 Rythmic, creative power to Organize Equality,action of Balance. Daily meditation- Administer Challenge. -------------------------------------------------------------------------------- Guide of the Day, effecting Outcome Yellow Human (EB) Influences and emphasizes Free Will. The seal for the Guide of the day enhances the oracle reading in Outcome. -------------------------------------------------------------------------------- Antipode of the Day, the Challenging focus White Wind (IK) Communicates and empasizes Spirit. The seal for the Anitpode of the day enhances the oracle reading with Challenging power (strengthening memory, reconstruction). -------------------------------------------------------------------------------- Galactic - Occult tone of the day Occult of the Day, the Hidden power Red Moon (MULAC) Purifies and emphasizes Universal Water. The seal for the Occult of the day enhances the oracle reading with Hidden power (the unexpected). -------------------------------------------------------------------------------- Analog of the Day, the Like-Minded power Blue Hand (MANIK) Knows and emphasizes Accomplishment (heals). The seal for the Analog of the day enhances the oracle reading with Like-Minded power (galactic-solar planetary power). -------------------------------------------------------------------------------- Tone one starts the Wavespell Tone 1 Magnetic, creative power to Unify Purpose,action of Attraction -------------------------------------------------------------------------------- Tone 1 Magnetic Seal for Wavespell Blue Hand (MANIK) Knows and emphasizes Accomplishment (heals). The seal for the Wavespell sets the emphasis of the thirteen day, thirteen tone cycle. -------------------------------------------------------------------------------- Tone of the Year Tone 6 Rythmic, creative power to Organize Equality,action of Balance -------------------------------------------------------------------------------- Tone 6 Rythmic Seal of the Year, Destiny White Wizard (IX) Enchants and emphasizes Timelessness. The seal of the year is the basis of life destiny, with the power of the solar tribe. -------------------------------------------------------------------------------- Oracle key Tone Guide Antipode Solar Seal Analog Occult Seals revolve in a twenty day cycle. Seals are always the same color. Tones revolve in a thirteen day cycle.

mnie wyszło coś takiego????????????????

Sergio...no i w porządku :) Twój kin to Żółty Rytmiczny Człowiek. Resztę sobie przetłumacz ;) Pozdrawiam

Dzieki

Niebieski Orle przetłumaczyłem i nic dalej nie wiem Żółty Rythmic Human Czerwony Eastern Castle Turning Ziemia rodzina - Core Clan - Truth Organizuję w porządku by wpłynąć Zachowująca równowagę mądrość Przypieczętowuję proces wolnej woli Z tonem rythmic równości Jestem skierowany przez moją własną władzę podwojoną Czerwiec 29 196 0 Ton 6 Rythmic Pieczęć Day, Destiny Żółty Human (EB) Influences i podkreśla Free Will. Pieczęć dnia jest podstawą przeznaczenia życia, z władzą słonecznego plemienia. Spokrewnionego 32 z 260 dnia cyklu(20 wavespells 13 tonów). Ton dnia Ton 6 Rythmic, twórcza władza, by Organize Equality,działanie Balance. Codzienna medytacja - Administer Challenge. Przewodnik Day, wykonując Outcome Żółty Human (EB) Influences i podkreśla Free Will. Pieczęć dla Guide dnia poprawia Outcome wczytywania wyroczni. Antypoda Day, Challenging skupienia Biały Wind (IK) Communicates i Spirit empasizes. Pieczęć dla Anitpode dnia poprawia wyrocznię czytającą z Wyzywając władzę (wzmacniając pamięć, rekonstrukcję). Galaktyczny - Occult ton dnia Okultystyczny Day, Hidden władzy Czerwony Moon (MULAC) Purifies i podkreśla Universal Water. Pieczęć dla Occult dnia poprawia wyrocznię czytającą z Hidden władzą ( niespodziewany). Analogowy Day, podobne Minded władzy Niebieski Hand (MANIK) Knows i podkreśla Accomplishment (uzdrawia). Pieczęć dla Analog dnia poprawia wyrocznię czytającą z Like - Minded władza (galaktyczna - słoneczna planetarna władza). Ton jeden początki Wavespell Ton 1 Magnetic, twórcza władza, by Unify Purpose,działanie Attraction Ton 1 Magnetic Pieczęć dla Wavespell Niebieski Hand (MANIK) Knows i podkreśla Accomplishment (uzdrawia). Pieczęć dla Wavespell ustawia nacisk trzynastu dnia, trzynastu tonu cykl. Ton Year Ton 6 Rythmic, twórcza władza, by Organize Equality,działanie Balance Ton 6 Rythmic Pieczęć, Year, Destiny Biały Wizard (IX) Enchants i podkreśla Timelessness. Pieczęć roku jest podstawą przeznaczenia życia, z władzą słonecznego plemię. Klucz wyroczni Ton Przewodnik Antypoda Solar SealAnalog Okultystyczny Pieczęci obracają się w dwadzieścia dnia cyklu. Pieczęci są zawsze tym samym kolorem. Tony obracają się w trzynaście dnia cyklu. Wejdź do Gregorian Date używającego numery: Miesiąca Day, Year(eks. 1965) Pełny Reading. Krótki Reading. Wytłumacz od: ( guzik Reading klik pierwszy) Angielski do ChineseEnglish do FrenchEnglish do GermanEnglish do ItalianEnglish do JapaneseEnglish do KoreanEnglish do PortugueseEnglish do Spanish Dreamspell uprzejmości Starroot 13 Moon Calendars Oracle pobierania - wersja offline
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.