Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
czy na forum jest medium spirytystyczne ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 428
Poprzednia strona | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | .. | 21 | 22 | Następna strona

interesuje mnie czy na forum jest jakaś doświadczona osoba zajmująca się seansami spirytystycznymi ? chyba Igor coś powinien się orientować w temacie ale nie jestem pewien, po różnych forach szukałem osoby zajmującej się tym ale niestety już większość nie praktykuje, albo jeśli ktoś praktykuje to straszny dziwak

wendol:
To była tylko mała prowokacja, a Ciebie bardzo lubię. Wszystkich lubię. Krisa też chciałem sprowokować... i Wronę w innym wątku. Po co się tak emocjonować? Nie produkuj negatywnych wibracji, bo jeszcze coś przyciągniesz. Spoko Emocja. Ja nie mogę usunąć konta - ja tu tylko sprzątam - nie jestem adminem, tylko moderatorem. Kris jest spokojny - jak ja i nie czuję od niego żadnego zagrożenia. Tobie bym nie zaufał w takich sprawach. Znasz mnie od lat, a teraz pod wpływem emocji napisałaś... coś mało sensownego. Wyluzuj.
Wsadz sobie na tak niskim poziomie swoje prowokacje w zad:)To ze Wrona,Olla czy inni sobie na to pozwalaja,to nie oczekuj ze w kazdego mozesz uderza swoimi prymitywnymi tekstami,bo nie kazdy na to sie godzi!Ten wlasnie szaman chcial sie przylaczyc do grupy ,ale pewnie po przczytaniu takiego wpisu nie zrobi tego,a mnie conajmniej jest wstyd ze go tutaj zaprosilam,skoro jeszcze nie napisal jednego slowa a juz w jakim stopniu jest dyskryminowany.Twoja opinia i ocena zdolnosci Krisa mnie nie interesuje,gdyz mam swoje zdanie i go nie zmienie.Wejdz sobie na forum ,ktorego link Ci podalam i poczytaj wpisy Asus,wtedy zobaczysz czym jest prawdziwa wiedza w ezoteryce,zerszta na tym forum jest sporo osob ,ktorych wiedza moze Cie zaskoczyc.Wtedy zrozumiesz dlaczego mam takie zdanie a nie inne na temat rureczek,zamrazarek czy duszyczek! Znam Cie od lat i ze wszgledu na szcunek ,nieraz juz pewne wpisy przemilczalam,ale tym razem nie. W zadenj sprawie ufac mi nie musisz,mam osoby ktore mi ufaja i to mi wystraczy. Gdzie w takim razie mam zwrocic sie z prosba o usuniecie konta?

emocjo szkoda by było jak byś opuściłą to forum więc może jednak przemyślisz jeszcze ta sprawe?

Motylku ,decyzje juz podjelam,ja juz tutaj nie chce figurowac jako czlonek tego forum.

nigdy nie ma decyzj iostateczny i niemożliwych do odwrócenia

a poztym brakować cie tu będzie i myśle że tobie nas troszeczku też będzie brakować

Nie wiedziałem Emocjo, że Cię dotknie taki tekścik - tym bardziej, że to było do Krisa. W takim razie Cię bardzo ładnie przepraszam i proszę: nie odchodź. I zaproś skutecznie tego szamana - przyda się szersze spojrzenie, i nie sądzę, aby on się przejął takimi np. moimi tekstami - na pewno wyczuje, co miałem na myśli i co najwyżej się uśmiechnie :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dareczku,decyzje juz podjelam ,jezeli mozesz popros administratora u usuniecie mojego konta ,ja wyslalam emaila ale nie wiem czy on dziala a Ty jako moderator masz pewnie z nim kontakt. Teraz juz sie grzecznie pozegnam, przeslam Wszytskim pozdrowionka:)

OK, ale podeślij szamana. Podobno tylko krowa nie zmienia zdania. Popracuj nad emocjami.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

gdzieś przepadł Kris

Mam nadzieję, że to nie przez Emocję. Coś miał z internetem i pisał, że czas go też ogranicza. Emocja "postraszyła" Krisa swoim szamanem, po czym się zmyła. Szamana pewnie tu nie zaprosi, bo by zobaczył, jakie świadectwo po sobie zostawiła - jechała równo na Krisa, a teraz się obraziła. Chce jeszcze zabrać zabawki, które tu zostawiła. Też kiedyś na jednym forum się obraziłem, bo mi moderator usunął posta i zażądałem usunięcia konta, ale z tego wyrosłem, a na tamtym forum czasem piszę, a zwłaszcza czytam komentarze, bo są tam spece od komputerów i wspaniale komentują newsy. A dla mało domyślnych tłumaczę: "olej" znaczy "zignoruj", "nie przejmuj się" - tylko tyle.

żesz..... co tu się dzieje :-0

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Ano jak zawsze ze wszystkim - sprzeczki, kto wie więcej w danej dziedzinie i czyja racja większa :) Kiedy ta ludzkość wreszcie zacznie współpracować, zamiast ze sobą walczyć?

wendol:
Kiedy ta ludzkość wreszcie zacznie współpracować, zamiast ze sobą walczyć?
A czy ty przestaniesz obrabiac mi tylek pod moja nieobecnosc?Jeszcze konto tutaj mam,wiec jeszcze i mozliwosc obrony nie sadzisz?Alez ty kurwa obludny jestes!!!
wendol:
Emocja "postraszyła" Krisa swoim szamanem, po czym się zmyła.
Nikogo nie straszylam szamanem,tylko napisalam ze bedzie mogl sie wykazac wiedza:)Czytaj mnie ze zrozumieniem!
wendol:
Szamana pewnie tu nie zaprosi, bo by zobaczył, jakie świadectwo po sobie zostawiła - jechała równo na Krisa, a teraz się obraziła. Chce jeszcze zabrać zabawki, które tu zostawiła.
Krisa pojechalam w ostatnim poscie ,gdy zaczol ingerowac w innych wiedze!Szaman ma link tego forum i jezeli bedzie chcial to dolaczy,lecz sadze ze chyba coraz mniejsza ma na to ochote czytajac takiego prostaka jakim jest Darek,ktory to kazdemu tylko latki przypina:)Kris moze odszedl przezemnie ,tylko dlatego ze wyrazilam swoje zdanie i opinie ,a ja odchodze przez Ciebie ,bo nie zycze sobie takiego traktowania,gdyz niedlugo byc moze bedziesz mi cisnol od psychicznych jak Wronie,czy karzesz sie mi wieszac jak Olli?:)Popatrz na swoje swiadectwo jakie po sobie zostawiasz ,bo twoje zachowanie conajmniej jest prostackie!Myslalam ze jestes facetem na poziomie ,ale ten poziom ostatnio coraz czesciej pokazujesz!Wiec odpierdol sie w delikatny sposob odemnie lub usun szybko moje konto,bo udalo ci sie wywolac sprzed poltora roku moje zachowanie i obawiam sie ze jeszcze jeden post uderzajacy w moja osobe i pocisne ci tak ,ze ten wpis to pryszcz!Wiec mnie nie prowokuj juz bym tutaj sie wpisywala.Pokazalam klase na ktora zasluzyles juz od dawna,bo mam centralnie w dupie Twoje modertorstwo.I takim oto akcentem pozostawie jeszcze milsze wspomnienie po sobie!
wendol:
kto wie więcej w danej dziedzinie i czyja racja większa :)
Oczywiscie ty ja masz ,zawsze i wszedzie,a kazdy kto ma odmienny poglad lub zdanie jest narazony na to ze zostanie okrzkniety przez Ciebie psychicznie chorym,zakompleksionym,niedowartowsciowanym debilem:)

wendol:
Nie wiedziałem Emocjo, że Cię dotknie taki tekścik - tym bardziej, że to było do Krisa. W takim razie Cię bardzo ładnie przepraszam i proszę: nie odchodź. I zaproś skutecznie tego szamana - przyda się szersze spojrzenie, i nie sądzę, aby on się przejął takimi np. moimi tekstami - na pewno wyczuje, co miałem na myśli i co najwyżej się uśmiechnie :)
wendol:
Mam nadzieję, że to nie przez Emocję. Coś miał z internetem i pisał, że czas go też ogranicza. Emocja "postraszyła" Krisa swoim szamanem, po czym się zmyła. Szamana pewnie tu nie zaprosi, bo by zobaczył, jakie świadectwo po sobie zostawiła - jechała równo na Krisa, a teraz się obraziła. Chce jeszcze zabrać zabawki, które tu zostawiła. Też kiedyś na jednym forum się obraziłem, bo mi moderator usunął posta i zażądałem usunięcia konta, ale z tego wyrosłem, a na tamtym forum czasem piszę, a zwłaszcza czytam komentarze, bo są tam spece od komputerów i wspaniale komentują newsy. A dla mało domyślnych tłumaczę: "olej" znaczy "zignoruj", "nie przejmuj się" - tylko tyle.
przeczytaj sobie te 2 wpisy i zobacz jaka obluda z ciebie wyplywa,poprostu przerazajace jakim falszywcem jestes...Ja prznajmniej o ile tutaj zdazono mnie poznac zawsze wyrazam swoje zdanie i to co mysle ,a nie udaje cukiereczka ,za chwile zmieniajac zdanie i obrabiajac komus dupe.Jak cos do kogos mam to mowie o tym glosno a nie mydle oczu ,za chwile kogos oczerniajac!Moze musze popracowac nad emocjami jak to zasugerowales,ale ty popracuj nad psychika bo cos ci sie w glowce widze jebie i wydaje ze jestes najmadrzejszy i zansz sie poprostu na wszytskim!I myslisz ze mozesz do kazdego odnsic sie bezkarnie ,w jaki ci sie tylko sposob zamarzy,ale jestes w bledzie bo trafila kosa na kamien w tym przypadku,Drogi Darku! Najlepiej zrobisz nie piszac juz do mnie czy o mnie:)

lopez:
gdzieś przepadł Kris
Chyba został przytłoczony ofensywą Emocji. A szkoda :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

tak to bywa jak dyskusja nie toczy się na temat tylko wzajemne pretensje i oskarżenia są, szkoda że tu nie ma pw to tam by się wadzili

Ludzie to nie wiecie ze jeśli dama jest w złym nastroju, a co jakiś czas przecież bywają to się nie należy wymądrzać. Fe, co za brak taktu.

Emocjo Twoje negatywne emocje uderzą przede wszystkim w Ciebie. Oczyść się i dom. http://www.ebaumsworld.com/audio/play/80869987/

Wiem jak sie oczyszczac wszytskowiedzacy magu ,wiec wsadz sobie w dupe tego linka:)

i niech ktos usunie moje konto!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 428
Poprzednia strona | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | .. | 21 | 22 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.