Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
HAARP straszna bron
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555
Poprzednia strona | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | .. | 27 | 28 | Następna strona

Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz". Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie. Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni. Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA. Goska adres: maryla@iinet.net.au Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.

Goska nie poopisuj sie angielskim bo zo z tego ze mówisz innymi jezykami, twój problem my mówimy po Polsku. Pisz w języku zrozumialym gmatwianie sprawy w niczym nie pomaga. Ajnsztajn pisał e=mc2 i wszystko wiadome, po co tutaj sie zasalaniac malo komu znajoma systematyka z czarnych ladów, np australijskich ::))))))) Igorzyna

Hi' welcome jak tam Harp na kogo dzisiaj działał i co mu się działo? Pozdrawiam Igor

DEMETER WYCHWYCIŁA ZABURZENIA W JONOSFERZE PRZED TRZĘSIENIEM ZIEMI Bezpośrednio przed trzęsieniem ziemi, które spowodowało tsunami i straszliwe spustoszenia na wybrzeżach Oceanu Indyjskiego, maleńki satelita Demeter zarejestrował zmiany w strukturze plazmy jonosferycznej w tym rejonie. W projekcie Demeter biorą też udział Polacy. KOD W JONOSFERZE "Analiza danych z satelity wykazuje, że na osiem godzin przed wstrząsem wystąpiły zaburzenia w jonosferze - zmiany gęstości plazmy i wzrost jej temperatury" - relacjonuje dr Jan Błęcki z Centrum Badań Kosmicznych PAN, koordynator polskiej części projektu Demeter. Jak zaznacza naukowiec, zarejestrowane przez Demeter zjawiska towarzyszące grudniowemu trzęsieniu ziemi były jednak stosunkowo słabe. Epicentrum znajdowało się bowiem w środkowej części Oceanu Indyjskiego, gdzie warstwa wody kilkukilometrowej grubości przytłumiła sygnały odbierane w jonosferze. "Jest to jednak kolejny dowód, że trzęsienia są poprzedzane zaburzeniami w jonosferze" - podkreśla dr Błęcki. Podobne efekty satelita wykrył już wcześniej, we wrześniu 2004 roku, podczas trzęsienia w Meksyku i w październiku 2004 roku - w Japonii. "To dopiero pierwsze badania. Potrzebny jest dłuższy cykl obserwacyjny. Satelita został umieszczony na orbicie 29 czerwca 2004 roku, a powinien pracować do końca roku 2006" - zwraca uwagę badacz. Jak dodaje, tragedia na Oceanie Indyjskim wskazuje na konieczność rozwijania badań nad prognozowaniem trzęsień. TAJEMNICE POŁĄCZEŃ ZJAWISK Celem francuskiego satelity Demeter, wyposażonego m.in. przy współpracy polskich uczonych, są badania zjawisk elektromagnetycznych w atmosferze i jonosferze, które mogą poprzedzać trzęsienia ziemi. "Chodzi o wykrycie ewentualnych związków między zjawiskami sejsmicznymi zachodzącymi w głębi ziemi, a zaburzeniami w jonosferze" - przypomina dr Błęcki. PAP - Nauka w Polsce, Andrzej Markert 25 stycznia 2005 mba Źródło: http://www.naukawpolsce.pap.pl/cgi-bin/index.pl?id_depeszy=PAP20050125W06621&polecenie=info&k=6

NO I CO Z TEGO??:/

Co tam Bracie z naszym Harpunem, gdzie nasz moderator Margaret? Co słyczac wogóle? Pozdrawiam Igor

Na angielsko- jezycznych stronach jest bardzo duzo informacji o sztucznych trzesieniach ziemi powodowanych przez HAARP. Wystarczy na wyszukiwarce wystukac "Tsunami and HAARP"

A witam Magaret co u ciebie słychac?

Igor zyje sobie powolutku. Najgorsze jest to prawie ciagle "trzeszczenie" w uszach. Takie tttsssyyy. Jakby prad przelatywal. Slyszy sie go jak sie jest blisko linii wysokiego napiecia, albo blisko transformatora. Czasami daja mi od tego odpoczac. O np. teraz przestali ! Chca mnie chyba zalamac psychicznie.

Ale kto? Gdzie ty mieszkasz Margaret?

Igor pytasz, kto? HAARP mnie tak meczy juz od siedmiu lat roznymi sposobami. Sa okresy ze daja mi w roku pare miesiecy wytchnienia. Jednak teraz od kiedy wiem, ze to HAARP i glosno o tym mowie i pisze, to nie daja mi spokoju juz od czerwca zeszlego roku. Ja mieszkam w Australii od 22 lat. Pozdrawiam Cie serdecznie. Goska

Ja mieszkam jeszcze w Polsce ale gdzie docelowo wyląduję to sam nie wiem, kiedys miałem okazję wyemigrować do Nowej Zelandi ale jakoś nie m ogłem się zdecydować. Pozdrawiam Igor

Nowa Zelandia gospodarczo i klimatycznie jest chyba lepsza jak Australia. Tylko jest to juz prawdziwy "koniec swiata". Szczegolnie chodzi mi o podroze do Europy. Od nas jak sie leci, to trzeba byc w powietrzu 20 godzin, nie liczac postojow i przesiadek, a z Nowej Zelandii jeszcze dodatkowe 6 godzin.

To niestety niema czego żałować, proponowali mi swego czasu prce jako masarzyście, to chyba o ich stolicę chodzi, bo mieli zapotrzebowanie na zawody medyczne. Ale z tego co pamiętam pieniedzy wielkich płacic nie chcieli. Ale dawali kurs jezykowy i takie tam na zagospodarowanie, tak przynajmniej towarzystwo przed ich konsulatem mowilo w londonie. Pozdrawiam

Igor teraz to nigdzie za nic nie chca duzo placic. Chyba ze ktos ma urzednicza prace rzadowa. W sumie w sluzbie zdrowia tez dobrze zarabiaja w Australii. Personelu medycznego wszedzie brakuje. Ludzie choruja na potege. Czytales ten artykul o lekach w Polsce : http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2537221.html Wlos na glowie sie jezy !!!

Goska wystarczy że tu mieszkam, nic czytać nie trzeba tylko nie raz wyjść i coś załatwić. Co prawda zaczyna sie powoli wszystko zmieniac na lepiej i zaczyna to byc widoczne ale jeszcze to potrwa niestety troszke. A jak tam z tymi Aborygenami w Australi, bo słyszałem, że mają prze.. Pozdrawiam Igor

Aborygenow jest niecale 200 tys. Steruje sie nimi tak, zeby czasami nie poczuli sie wlascicielami tej zimi. Sa raczej rozpici i umieralnosc w srod nich jest dosyc wysoka. Jeszcze piec lat temu widzialo ich sie troche na ulicach, a teraz to juz okaz. Media oczywiscie milcza na ten temat. Ja bardzo lubie Aborygenow. Ich uroda, to jest prawdziwa egzotyka. Kiedys mozna bylo kupic kartki z Aborygenami. Swego czasu sporo takich kartek poslalam do Polski. Teraz juz nawet tego nie ma. Trzeba pamietac, ze Australia to jest kraj eksperymentalny. Na tutejszej ludnosci byly przeprowadzane juz bardzo rozne eksperymenty. Na pierwszy ogien ida zawsze Aborygeni i emigranci, ale sa np. takie eksperymenty, ze wszyscy obywatele sa im poddani. Byl taki okres kilkuletni, ze nie bylo w ogole soli. Wlasnie badano, jak czlowiek moze zyc bez soli. Te rozne eksperymenty przeprowadza sie dalej pod roznymi postaciami. Zawsze przeciez swiatowi naukowcy cos znajda. Teraz sie pokazaly fioletowe i zielone kalafiory. Jedzenie jest tutaj bardzo jednostajne. Nie ma zadnego wyboru. Np. masla jest tylko jeden gatunek. Rynek produktow jest bardzo ubogi i bardzo jednolity i jednostajny. To ja jeszcze mieszkam w metropolii stanowej, ale w malych miastach wyglada to wszystko jeszcze gorzej. Serdecznie Cie pozdrawiam. Goska

Też o tym słyszałem zwłaszcza o tych eksperymentach na ludziach. Duzo sie na ten temat pisze nawet w Polsce, ale takie jaja to rzeczywiscie. Jak to nie tajemnica w jakim miescie mieszkacie? Co do tego jedzenia to wyobrazalem sobie Australie nieco inaczej a tu masz babo placek. A jak z nimi bylo podobno mieszkali w rezerwatach swego czasu, to prawda? Pozdrawiam Igor. Co do tego twojego harp azadałem sobie nieco trudu i przeczytałem ksiązkę ale niestety małgorzato, jest tam tyle wymieszanych faktów i wątków, że niema o czym mówić. Rzeczywiście prowadzi sie eksperymenty na dużą skalę w tej dziedzinie Main Control, ale jak na razie do kitu z nimi. Nawet mi kiedyś proponowano udziła w takim cyrku ale zrezygnowałem. Pozdrawiam Igor

ludzie są smiesznie .od zarania dziejów wymyslaja coraz smieszniejsze bajeczki magie smoki diably a teraz haarp buahahaha . Bleee brzydze sie mitomanami .O czym wy wogule rozmawiacie mali ludzie to tak jak by mówic ze to nie ogien gotuje wode tylko krasnal w kuchence biega w kolowrotku.A ty pani gosiu jak coś mowisz to dawaj konkretne przykłady bo strone to se moga zrobic wyznawcy rozowego slomia nawet

Tak ignorancja i ciemnota zawsze towarzyszyły niewiedzy, ale to proces normalny był zawsze. Pozdrawiam Igor

Igor, co Ty wypisujesz ? Kto i co Ci proponowal ? Nie slyszalam jeszcze zeby HAARP komus cos proponowal. Takie sprawy robi sie bez wiedzy zainteresowanego. Przeciez jakby proponowali, to nie bylaby to tajemnica. Wypisujesz jakies bzdury !!!! Poczytaj sobie lepiej list faceta, ktory takim eksperymentom zostal poddany : http://www.niniwa2.cad.pl/koski.htm
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555
Poprzednia strona | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | .. | 27 | 28 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.