Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
"koncik zwierz" czyli na leżankę proszę...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541
Poprzednia strona | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | .. | 27 | 28 | Następna strona

...tutaj żale wszelkie, czyli opowieści na leżance, co możesz się użalać do woli ,na to do duszy jeb**** życie, jak to poetycko ujęła Emocja ;-)

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

oj a ja przegrałam...;) kolorowych emocjo

Ja też uciekam:) Dobranoc wszystkim;)

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

hihihi słabe bolki jesteście...dobranoc

ja sie wyłanczam na weekend...trzymajcie mi miejsce na leżance..bo jak dotre w niedziele to będe bardzo zmęczona... będepotrzebowała masażu..i tu pawełku masz szanse zasłużyć sobie na magiczne słowo;P

Nie ma problemu Motylku,wezmę Ciebie w niedzielę w obroty;)

miało mnie nie być a jednak jestem..niebezpieczne to forum uzależnia.. mam parszywy dzień:/ macie czasami tak, ze nie wiecie kim jesteście, gdzie jesteście, ani co dalej..w którą strone iść? chyba musze sie czegoś mocniejszego napić....

Damy radę... http://graphics8.nytimes.com/images/2007/06/26/dining/01drink600.1.jpg

ariadna to dla mnie?? oj kochana jesteś!!!!!!:*ale potem bierzemy sie za czyścioszke:)

asortyment jest;D ,więc bawimy się;D

drin za drinem..wóda.. muzyke pasowało by zapuścić

Motylku, tylko ostrożnie z tymi drinkami. Ja wyłączam się z tego. Mam zbyt kiepski nastrój i zbyt ciężki zespół dnia następnego.

oj nie wyłanczaj sie trzeźwo patrzące osoby też sie sprzydadzą:) ktoś musi trzymać ręke na pulsie na wszelki wypadek.. a mój zespół dnia następnego jest też straszny i zwykle przeciąga sie w zespół tygodnia:)

coś mało chętnych na małe drinkowanie..masażystów nie widać..oj chyba upije sie w samotności... czy wy sie wszyscy walentynkujecie???!!!!

Może nie wszyscy... Ja tynków nie walę ;)

ufff.....bo już sie przestaraszyłam, że może ja taka jakoś mało romantyczna jestem i jako jedyna tak jak to ujełaś nie wale tynków:D

Ja tam bardzo miło spędziłem wczorajszy dzień jak i wieczór:),nie lubię takich dni jak wczorajszy,ale po prostu nigdy tak nie było mi dobrze :).Teraz będę miał co wspominać:)

Poprosimy o szczegoly ;-)

hihi byłem na koncercie wilków ,nie było tam jeszcze fajnie.Później poszliśmy na dyskotekę i tam było przecudownie:).Często chodzę na dyskoteki czy nawet na jakieś zabawy,ale nigdy mi nie było tak dobrze:).A później pojechaliśmy do mnie i było...:) bardzo miło:)

Czyli cudne Walentynki ;-)

Nikogo tak nie kochałem ,jak ją kocham:).

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541
Poprzednia strona | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | .. | 27 | 28 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.