Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

Najpierw po sobocie trzeba wydobrzeć a potem pchac się na forum ;;))))))))

Jak czytam te posty to albo chce mi sie smiać albo myśle że was powaliło , po pierwsze tu jest temat sposoby wywoływania duchów a nie przestrogi jedna za drugą i wszystkie o tym samym znaczeniu tak wogle to nie wierze w Boga ani tym podobne ale dlaczego to moja osobista sprawa i myśle że jest coś takiego jak inny wymiar do którego podświadomość człowieka udaje sie po śmierci hmmm i wydaje mi sie ze pewne osoby wymyśliły sobie jakieś historyjki albo naczytały sie czegoś albo niektórzy piszą ze trzeba mieć doświadczenie zeby coś takiego robić no to może ktoś chce nabyć tego doświadczenia poprzez spróbowania na własnej skórze ;) najbardziej zaciekawia mnie Dudi , a czy masz jakieś mocne podstawy aby aż tak wierzyć oprócz oczywiście ciągłego powoływania sie na Biblie sorki ale uważam że Biblia to ściema i nie ma w tym odrobiny prawdy bez urazy ale to oczywiście moje zdanie a co do wywoływania duchów to lepiej zasięgnąć porady specjalisty zajmującego sie tym zawodowo. Pozdro4all

Aztec. Widzisz Bog moze byc inna rasa albo po prostu marzeniem o byciu doskonalym. Biblie kazdy mogl napisac wiec tez niezbyt wierze w to co tam jest. Dudi troche przesadza i jesli on jest taki religijny jak pisze to moze sobie wybic z glowy bycie w niebie. czemu ? poniewaz gdzies tam bylo w biblii cos z tematem do religii ze nie mozna przesadzac bo wtedy sie pojdzie do piekla czy cos takiego. Niebo i pieklo istnieje. Niebo to tam gdzie lataja samoloty a pieklo mamy na ziemi od poczatku istnienia rasy ludzkiej.

tak to już jest ,sama interesuje sie takimi zjawiskami ale na pewno nie będe ich wywoływać .Dlaczego? bo mama mojej przyjaciółki też sie w to bawiła , nie odwołała ducha dziadka i do tej pory w domu spadają obrazy ciotki której dziadek nienawidził , sama zapala sie lampka nocna przy której ej dziadek zawsze pracował a sama ciocia to juz mieszka daleeeko stąd bo duch nie dawał jej spokoju . ŻYCZE WAM POWIDZENIA

Panie Eyry nic podobnego w bibli nie pisze. Niestety jest Pan zle poinformowany. Pieklo grozi jedynie tym ktorzy grzesza przeciwko Bogu zdajac sobie sprawe z tego ze to co robia jest wbrew woli Boga (i ich sumieniu). Co od kwestii mej wiary Panie Aztec to poweim tak: Nic co w moim zyciu sie do tej pory wydarzylo nie wskazywalo na to ze Bog nie mialby istniec, natomiast wydarzylo sie w zupelnosci wiele by ta wiara mogla zaistniec. Nie chce tu sie teraz rozpisywac na ten temat zwazywszy na fakt ze ten temat jest poswiecony rzeczy zupelnie(no moze nie tak do konca) innej. A poki co ja podtrzymam biblijna teoria dotyczaca "duchow". [%sig%]

ja tak szczerze to odradzam wywoływania duchów, z byt nie bezpieczna sprawa i nie mogą tego robić zwykłe przypadkowo spotkane osobny w śród takich "zwykłych " osob musi się znajdować jedno medium do nawiązania kontaku z zmarłymi jak już to masz to takie medium powinno wiedziec co się robi =D a jak nie wie to wystarczy świeczka(1) kilka osob zbieracie się w kułku łapiecie za ręce koncentrujecie na tej osobie i do dzieła jedna z Was najlepiej to medium wypowiada modlitwe poswięconą dla zmarłego ble blke ble... sorki ale nie chce mi się więcej pisać

Aha... [%sig%]

kiedyś wywoływaliśmy z przyjacióółmi duchy.Na początku nie wieżyliśmy,że to adziała i robiliśmy sobie z tego jaja.Ale dowiedziałyśmy się od kolegi z klasy jak trzeba to zorganizowć.Postanowiliśmy zrobić to w Piątek na imprezie u Tomka,gdyż jego dom był pusty poniewarz jego rodzice wyjechali na zabawę i mieli wrócić na zajutrz.Przygotowaliśmy Swiecę(gromnice),okrągły biały talerz i kadzidełka.świecę i talerz postawiliśmy na środku okrągłego drewnianego stołu,zapaliliśmy kadzidełka,oraz świecę,staneliśmy na około stołu trzymając się za ręce a nasz medium którym był Karol odmawiał "modlitwę".Wszyscy musieli być skupieni na tej osobie której ducha wywoływaliśmy.Każdy po koleii powtarzał te słowa:Duch.......zechcij zstąpić do nas z swego królestwa ciemnego,ukaż nam swe oblicze i otwurz wrota do wieczności życia mego.Skutki tego były tragiczne nasz kolega Jacek trafił do szpitala z obrażeniem złamanej ręki a inna koleżanka straciła przytomność ze strachu.Nikomu nie radze odprawiać podobnych rytuaów bo może skończyć się to gorzej niż w naszym przypadku.

A ja nie wierze w takie pierdoly. Trzeba sie bac zywych nie umarlych. Na wszystko jest racjonalne wytlumaczenie.

nie wszystko da sie wytłumaczyć stąd nazwa zjawiska nadprzyrodzone

nie wiecie co czynicie...... głupcy

Witam!!!Te wszystkie duchy to brednie.Niemowie tak bo jestem wierzaca ale to jest udowodnine.Gdy człowiek zaczyna w coś wierzyć a przytym sie bać,pogrąża sie w leku.Wtedy kazdy szmer wywołuje strach.|a ten "szmer" zawsze byl.Tylko my nieprzypatrujemu sie takim rzeczom.Ale ja nieradze osobiscie wywolywac duchow...jak kiedys z moja qmpela wywolalam to niemoglam spac przez kilka nastepnych nocek...odradzam.Pozdrofionka!!!

Dudi czy z Toba wszystko ok .....pierdzielisz takie gowna ze to szok..........Jak ktos nie wierzy w Boga to jego sprawa a metody wywolywania duchow sa rozne, najepiej jest miec tablice OUIA czu jakos sie to tam pisze i jak nawiazesz kotnakt z duchem to szklanka posuwa sie na tablicy

Dudi to jakis palant......jejku ja wywolalem raz ducha i nic sie nie stalo jejq a szatana nie ma jezeli sie w niego nie wierzy i nie wejdzie w 'od tak' w ciebie bo go wywolasz...trzeba swe serce otworzyc na niego zeby opetal ;/;/;/

No cóż Mats trzeba mieć tolerancje dla ludzi o innych poglądach :) A czy ktoś wie gdzie można kupić tą Tablice Quia czy jak tam i czy jest tam jakaś instrukcja??

Hmmm kupic mozna tylko nie w zwyklym supermarkecie;D;D;D ja sobie np zrobilem wzorujac sie na zdjeciu z neta ktore gdzies wyszukalem....

Wiec o czym ja to?... aha wiesz Mats szatana nie obchodzi czy w niego wierzysz i tak cie dorwie aha i jeszcze jedno przyzwales ducha i nic ci sie nie stalo? Widac ze sie nie znasz, poniesiesz brzemie tych praktyk w przyszlosci. POmysl ze to dopiero wprowadzenie. Zal mi ludzi takich jak ty. Ktorzy wogole nie maja pojecia w co sie laduja. Biedactwo.... [%sig%]

Ja jestem duch przychodze i gwalce

...dla mnie ten temat jest wlasnie w tym momencie zakonczony, zalosnym jest go kontynuowac... [%sig%]

PHY:| A skad wiesz czy nie wykorzystuje szatana??:>:P Czasem moze byc pomocny.......Niech Ci nie bedzie mnie żal ;] mi nic nie bedzie od wywolywania duchow ;] Jezeli szanujesz dusze ktore Cie odwiedzi to Ci nic nie zrobi a jezeli chcesz ja wykorzystac to mozna miec niezle problemy;]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.