| smutasek: |
| Dlaczego tak jest? |
- Witaj ! Wszystko jest tak jak jest. Mozemy na to wplywac. To jest najlepsza wiadomoscia. Posiadamy
WOLNA WOLE i mozemy (mamy prawo) to wykorzystac. Wpyn wiec na losy, by byly takie jak tego chcesz ! Ja moge w tym dopomagac, ale najwiecej zalezy od Ciebie samej, od Twojej energii, od tego czym emanujesz. Istoty z drugiej strony sa Ci przychylne. Sily natury i zywiole masz po swej stronie. Na coz wiec czekasz?
- M !
| ewelek: |
| kiedy to mniej więcej może być? |
- Juz teraz. Dzisiaj. Miej oczy otwarte i nie przegap okazji. Zanim on nadejdzie, poiczujesz jego perfumy.
| Kretka: |
| A czy mi odpowiesz...? |
- Jasne ! Masz duzo ruchow. Znasz tez odpowiedz. Prawda jest w Tobie. Jedyne czego tak naprawde szukasz to potwierdzenia intuicji i argumentow by zaakceptowac te prawde.
| milka1: |
| co jest pozytywnego w tym ,że ktoś mnie zranił ? |
- Nie rany sa pozytywne, ale nauka z nich plynaca. Czasami nie potrafimy dostrzec rzeczy takimi jakimi sa i to niesie ze soba konsekwencje. Moze byc to bol, moze byc przykrosc, lzy... Ale ostatecznie zwyciezasz. Intuicja NIGDY nas nie zawodzi. Czasami nie kierujemy sie wlasnie intuicja, a na nia zwalamy poniesione przez nas kleski. Musisz nauczyc sie odrozniac Twe intuicje -
ten boski dar od innych "
glosow wewnetrznych", ktorymy moze byc czesta nasza ambicja, rozne rzadze, mylne wyobrazenia, czy zwyczajnie nasze pragnienia i uczucia. Natomiast intucja to nie jest uczucie a PRZE-CZUCIE. To nie nasza swiadomosc a POD-SWIADOMOSC z mozliwoscia wgladu w nasza NAD-swiaomosc i komunikowania sie z otaczajacym nas wszechswiatem i dostepem do wspolnej matrycy informacji. To NIEOMYLNE zrodlo wiedzy i wartosci.
Kroniki AKASZY mowia, ze wyszlas zwyciesko. Twoj zwyciestwo musisz zrozumiec. To tak jak owocem. Na razie kwitnie, ale jak wyda owoce to zrozumiesz o czym pisze.
| aaricia: |
| cienko ostatnio tam przede i co z mezczyzna |
- na razie z niczego nie rezygnuj ! Rozwijaj to jak potrafisz. Daj sobie szanse. Poczekaj jeszcze miesiac z decyzja. Co z mezczyzna? Rowniez to samo. Kultywuj te znajomosc ! Uprawiaj jak poletko. Rozwijaj !
| jasta: |
| Czy jest jeszcze jakaś szansa??? |
- Oczywiscie. Mozesz go utrzymac. Przemysl jednak czy tego NAPRAWDE pragniesz? Zastanow sie nad tym co sie stalo, ze nastapil ten rozklad? Moze odnowic cos powinnas? Jak doszlo do tego, ze rozmawiacie w ten sposob? Czy oboje chcecie aby to ratowc? WSZYSTKO sie da zrobic. Ale czy bedzisz szczesliwa wiedzac, ze to tak troche sztucznie?
| betka: |
| czego On oczekuje ode mnie? |
- A Ty? Czego Ty oczekujesz od niego? Jak sobie odpowiesz na to pytanie, to potem odwroc te odpowiedz i dostosuj do jego osobowosci i juz znasz sposob. Wczuj sie w niego. Pomysl tak jak on. Czego Tobie brakuje w tym zwiazku i czego moze brakowac jemu? Porozmawiaj z nim otwarcie, a ja z mojej strony obiecuje odprawic rytual.
| milka1: |
| wszyscy o nas zapomnieli |
- Nikt o Was nie zapomnial ! Zyje. Pamietam i czynie "cuda" aby sie wam lepiej zylo.
| smutasek: |
| czy będę szczęśliwa z innym mężczyzną? |
- Oczywiscie !
| marysia: |
| Bo ja sie wykoncze! |
- Droga Marysiu ! W Twoim wypadku wszystko wyglada jak najlepiej. Kryzys - kryzysem, ale Ty musisz brnac do przodu. Musisz isc po zwyciestwo, a to osiaga sie TYLKO walczac. Nie zalamuj rak, nie mart sie, bo to nie pomaga. Swiat nalezy do ludzi ktorzy wiedza czego chca i nie zwazajac na przeciwnosci losu, brna do celu pomimo ciezkiej sytuacji. Nie poddawaj sie, jestesmy z Toba. Istoty z "Tamtej strony" sa Ci przychylne, wiec czego sie boisz tutaj? Po tej marnej stronie? Zyj ! Zyj i triunfuj !
moc
slonecznych pozdrowien