Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Nie kończąca się opowieść
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 269

Pomysł ten często jest urzywany na innych forach :) Poprostu chodzi o to żeby dopisywać losy bohaterów np. matka wzięła w ręce talerz... a następna osoba pisze: ...który był obrzydliwie brudny, więc.... itd. Mozecie wymyslać własnych bohaterów (nasza historia może być o UFO, Dziwnych zjawiskach itp...) 1.Nie piszcie dwóch postów pod rząd bo to bez sensu... 2.Nie stawiajcie kropki w swoich postach, w końcu to "niekończąca się opowieść" 3. Starajcie się tak kończyć post, aby następna osoba mogła też coś napisać czyli kończcie np. na "ale, więc, dlatego, ponieważ, aby, żeby" itd, itp. PS. ze względu na to że ta informacja będzie się na karzdej stronie tego tematu, dlatego informuje, że jeśli to jest strona któras z kolei np. 2,3,40 to napewno nie jest to początek historii tylko już ciąg... Ok miłej zabawy...zaczynamy: [%sig%]

nic innego jak HAARP....

...Postanowili znależć świstaka (tego od sreberek) ale jak się okazało siedzi w pace bo sreberka były kradzione. Na szczęście...

... Krowa Milka ujęła się za świstakiem i ...

Jejku... ja nie byłam tu pół roku. Jeszcze piszecie tą nieskończoną? Nie było mnie tu tak dawno, że aż zapomniałam swojego hasła

...razem poszli do fabryki bakusia po...

... specjalną substancję: tetrachlorodimetyloundekan atomowy która...

moze zmienić bieg wydażeń, gdy trafili do fabryki znaleźli...

...spitych strażników gdy bakuś się dowiedział...

...o strażakach: zwolnił ich, o substancji - ...

...potocznie zwanej kałem. Śtraznicy zrospaczeniu udali sie do Sądu Najwyższego ,prosząc o rozpatrzenie nisłusznej decyzji wydalenia ze stanowiska pracy. SN (Śąd Najwyższy) uznał ,że...

..................................................................................................................

...trzeba powołać komisje śledczą a proces będzie trwał koło 30 lat, więc.;..

wielka kicha się z tego gówna zrobiła i trzeba będzie zrobić.....

wreszcie coś w sposób zdecydowany: ogłosić wreszcie zakończenie tej durnej historii!

Nie... ta historia musi trwać dalej =D przez to łączy nas wszystkich... może poprostu zacznijmy nowy wątek :)

...nagle Hermenegilda obudziła sie i powiedziałą: "ale miałam P*****ny sen!" ,po czym zeszła na dół aby opowiedziec go swojej matce. Gdy to zrobiła ,matka rzekła jej :"...

"Gdzieś ty się naćpała ty ku***o, że takie pojeb***ne idiotyzmy wyruch***sz. Hermenegilda na to odpowiedziała matce:

...Nie przeklinaj mamusiu. To ta sałatka z piersi Britney czy kogoś tam tak na mnie podziałała. A wiesz co? Ostatnio...

...to wogóle mam takie shizy ,że to poezja. To pewnie przez to ćpani... tzn przez ten.. no.. jedzenie przeterminowanej zywniosci...

/niech ktos cos dopisze/
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 269
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.