| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
|
Kochani :)
Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;)
Kasia&Marta
Pozdrawiamy
P.S. Przepraszamy za blad w druku :)
|
|
|
other i nie interesuje mnie wybor twej lektury..... bo chyba nawet nie masz o czym sie wypowiadac w tym temacie...jak i innych :))
|
|
|
zal ;) wspolczuje Ci i wsyztskim ktorych spotykasz na swej codziennej sciezce ;) los Cie dotkliwie i bolesnie pokaral ale coz nie ma na to rady
p.s Twoja ogoloescencja nie rygoruje do dalszej konwersacji z Toba wiec zegnaj ;) nurak?? nie no i kto tu jest na niskim poziomie?? zenada ;) pozdrawiam ;)
|
|
|
zegnasz mnie zaraz po tym jak ja cie pozegnalam??? litosci :))
|
|
|
|||
|
marta a zalezy Ci na tym???? nie tylko Ty potrzebujesz byc tak bardzo akceptowana siostrzyczko :)) other tez, pasujecie do siebie ;P
i uwazaj na zajeciach blondyno ;)))
|
|
|
Kaska zamilcz....... ja pisze tu normalnie nie tak ja Ty.... :PPP
|
|
|
bede pisac normalnie jak bede miala ochote....poza tym nie chce sie wyrozniac :)
|
|
|
|||||||||
|
other nudny jestes,a zarazem smieszny z tymi twoimi komentarzami . a z duzej bym pisala jesli bym cie szanowala. to chyba tez twoje :)
|
|
|
idz na podworko i poszukaj sobie innych dzieciakow do zabawy, skoro moj poziom 8 latka jest dla ciebie za wysoki :))
a pozdrowniea zachowaj sobie dla siebie
|
|
|
|||
|
wlasnie Ksia stwiredzila,ze jestem zalosna...... a nie bede pisac tak jak ona..... a ona na to ... nie bede w dupe wchodzic...... hehheh ja nikomu w dupe nie wchodze.....
|
|
|
|||
|
kazdy pisze to co chce......... ja bede tez pisac to co ja chcem..a jak Ci sie nie podoba to nie czytaj....
|
|
|
kasiu o mnie nie jechal...poczytaj to sobie dokladnie........
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |