Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | .. | 44 | 45 | Następna strona

Kochani :) Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;) Kasia&Marta Pozdrawiamy P.S. Przepraszamy za blad w druku :)

other i nie interesuje mnie wybor twej lektury..... bo chyba nawet nie masz o czym sie wypowiadac w tym temacie...jak i innych :))

zal ;) wspolczuje Ci i wsyztskim ktorych spotykasz na swej codziennej sciezce ;) los Cie dotkliwie i bolesnie pokaral ale coz nie ma na to rady p.s Twoja ogoloescencja nie rygoruje do dalszej konwersacji z Toba wiec zegnaj ;) nurak?? nie no i kto tu jest na niskim poziomie?? zenada ;) pozdrawiam ;)

nurak= burak* pomylka ;)

pomylka jestes ty :))

zegnasz mnie zaraz po tym jak ja cie pozegnalam??? litosci :))

other:
moze zamiast osadzac innych ludzi spojrz najpierw na siebie a potem pisz im czy sa popsuci czy nie.... ja tez taki blad zrobilem na poczatku wzgledem marty ;)
juz masz inne zdanie o mnie ???

marta a zalezy Ci na tym???? nie tylko Ty potrzebujesz byc tak bardzo akceptowana siostrzyczko :)) other tez, pasujecie do siebie ;P i uwazaj na zajeciach blondyno ;)))

Kaska zamilcz....... ja pisze tu normalnie nie tak ja Ty.... :PPP

bede pisac normalnie jak bede miala ochote....poza tym nie chce sie wyrozniac :)

siora TY jestes walnieta... nie ma co..........

marta541:
juz masz inne zdanie o mnie ???
tak.. ;)
katarzyna24:
pomylka jestes ty :))
nie umiesz czegos sama wymyslic?? tylko powtarzac po innych?? -.-
katarzyna24:
zegnasz mnie zaraz po tym jak ja cie pozegnalam??? litosci :))
dla Ciebie nie ma zadnej litosci..
katarzyna24:
jestes ty :))
przydalaby Ci sie lekcja ze zaimki wypadaloby pisac z wielkiej literki ;) marta mnie nauczyla ;) a wiesz co w sumie to Ty naprawde jestes jakas niedowartosciowana ;) i chyba to sie nigdy nie zmieni ;) rozum 8 latka nie ma co ;) pozdrawiam

dobrze ze TY NIE :PPP

other nudny jestes,a zarazem smieszny z tymi twoimi komentarzami . a z duzej bym pisala jesli bym cie szanowala. to chyba tez twoje :)

idz na podworko i poszukaj sobie innych dzieciakow do zabawy, skoro moj poziom 8 latka jest dla ciebie za wysoki :)) a pozdrowniea zachowaj sobie dla siebie

other:
marta541: juz masz inne zdanie o mnie ??? tak.. ;)
a czym sobie na to zasluzylam ???

wlasnie Ksia stwiredzila,ze jestem zalosna...... a nie bede pisac tak jak ona..... a ona na to ... nie bede w dupe wchodzic...... hehheh ja nikomu w dupe nie wchodze.....

no odpisz siora

marta541:
a czym sobie na to zasluzylam ???
sorry siora nie rob siary, koles Cie na poczatku jechal a teraz raptownie zmienil zdanie...coz za stabilnosc emocjonalna, gratulacje other

kazdy pisze to co chce......... ja bede tez pisac to co ja chcem..a jak Ci sie nie podoba to nie czytaj....

kasiu o mnie nie jechal...poczytaj to sobie dokladnie........
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | .. | 44 | 45 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.