| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Książka na forum epizod 2 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 36 |
|
Powiem wprost: Na tym temacie chcialbym napisać książkę... < nowelę, opowiadanie itp > Zobaczymy co z tego wyjdzie. Prosze przeczytajcie dalej zanim wyłaczycie z hukiem ten wątek...
Każdy miałby tutaj takie same prawa - mógłby pisać co chce z tym że:
1. Jego wypowiedź < dodana do "książki" > nie mogłaby zawierać więcej niż 10 zdań tudziez 10 linijek tekstu
2. Bez wiedzy i zgody reszty nie mógłby zakończyć książki < ani zabić bohatera/bohaterkę >
3. Wspólnie ustalilibyśmy temat "ksiązki" i każdy mógłby dopisywać do niej co zechce < zgodne z wcześniejszymi posatmi innych użytkowników i z tematem ustalonym na początku .
4. Wszyscy musielibyśmy dostosowyawać się do sytuacji w jakiej znajdować się będą bohaterowie.
5. posty muszą być otwarte < tzn. takie żeby moiżna było do nich coś dopisać >
6. Posty nie mogą być idiotyczne...
7. Nie wolno w wątek książki nagle wypadać z postem że "coś mi się nie podoba i ja tak nie chcę"
8. Trzeba szanować innych i ich pomysły
9. Każdy ma takie same prawa
10. każdy może coś jeszcze dopowiedzieć do regulaminu...
Nie wiem czy napisałem wszytsko... ale proszę, aby osoby które byłyby chętne do stworzenia "czegoś takiego" aby wyraziły tą chęć na tym wątku w następnych postach i aby podały proponowane tematy i zmiany w regulaminie...
Jesli zechcielibyście tak zrobić musicie odrzucić na bok wszelkie złośliwości tylko pisać szczerze i jak najbardziej zabawnie... Wykamy się elokwencją ale przy okazji kulturą w stosunku do innych i do siebie...
Ciekawy jestem co z tego będzie... Mam nadzieję, że coś ciekawego... potraktujcie to jako formę zabawy...
Hehehe :-) Taki stary temat był, ale został zablokowany :-) Może jednak spróbujemy raz jeszcze?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi:) Pax :-)
A sam zacznę:
____
Wokół było zupełnie ciemno, padał deszcz. Świat wydawał się strasznie smutny, ale mimo to trzy postacie szły szybko przed siebie śpiewając wesoło. Pierwsza z postaci była...
|
|
|
Pomysł całkiem, całkiem, lecz nie wiem czy będziemy w stanie opanować "twórczość" niektórych z forumowiczów, ale co tam warto spróbować.
|
|||
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
|||
|
Jego Eminencja z prawdziwa radoscia blogoslawil wiwatujace tlumy. Ludzie wznosil owacje.
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Jego Eminencja z prawdziwa radoscia blogoslawil wiwatujace tlumy. Ludzie wznosil owacje.
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
|||
|
Lecz kreatura transmutowala !! w mega godzile z dwoma glowami i zerzarla wszystko i wszyskch niepozostawiając szans na dalszy rozwoj ksiązki:D
THE END
|
|
Wina tuska |
|
|||
|
|||
|
|||
|
Bracie a znasz to?
'sacrum_profanum - kurwa jak pomysle ze mam wstawac w niedziele o 6 rano to chuj mnie strzela normalnie
Ja - a po co tak rano?
sacrum_profanum - do roboty kurwa
Ja - a gdzie pracujesz?
sacrum_profanum - ksiedzem jestem'
http://bash.org.pl/top xD
Taki malutki, niewinny off-topic xP
|
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Sorry.
Wygląda na to, że poprzez długie rozmyślania stworzyłem "świat równoległy".
Campari był szybszy, ale uśmiercił księdza, który jeszcze przez chwilę się niektórym przyda, gdy nastąpi coś dla nich bardzo niezrozumiałego i szokującego.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
...leżąc w kałuży krwi rozmyślał... a raczej śniło mu się całe jego życie. Stwierdził w końcu, ze mimo iż jest człowiekiem grzesznym to jednak przeżył je w miarę dobrze i pomógł wielu ludziom. Pod kościół podbiegł proboszcz z jego parafii, udzielił mu ostatniego namaszczenia, po czym ksiądz stracił przytomność i został odwieziony przez karetkę. W parafii zapanowało ogólne poruszenie. policja poszukiwała mordercy i wpadła na trop...
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 36 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |