| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Zmiany | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
|
Dawno nie goscilam na tym forum.Nie mialam zbytnio czasu.Od ostatniego mojego postu duzo sie w moim zyciu wydarzylo.Postanowilam wam o tym napisac.
Nie wiem co sie ze mna dzieje,ale od pewnego czasu czuje,ze sie zmieniam.To tak trwa od paru tygodni.Nie wiem jak to napisac,nie wiem jakich uzyc słow.Spróbuje.Mam bardzo dziwne sny,ktorych nie pamietam za dokladnie,ale wiem,ze mi sie snią.Chodzi mi tutaj głownie i przede wszystkim o sny dotyczace wszechświata,kosmosu,naszej Ziemi.Czuje,ze to przez te sny sie zmieniam.One sa takie rozmyte,niedokladne,widze to wszystko jak za mgla.Wciaz nie wiem jak to napisac.Przez te sny powoli sie zmieniam.Chodzi mi o to,ze teraz czuje coraz wieksza więź z tym wszystkim co mnie otacza,z całym wszechswiatem,z Ziemią,z życiem,z istnieniem.Ja czuje,ze powoli budze sie z jakiegos dziwnego snu.Że powoli zaczynam wszystko rozumiec.Zaczynam rozumiec sens tego wszystkiego.Zaczynam jakby odzyskiwac uspioną świadomość.Teraz inaczej patrze na zycie.Zycie staje sie dla mnie zrozumiale.Jeszcze tak niedawno wszystkie czynnosci robilam mechanicznie,a teraz skupiam sie na wszystkich szczegolach.Obserwuje kazda rosline,kazdy szczegol.Ciezko mi o tym pisac,brakuje mi slow.Czuje wielka więź z calym wszechświatem.To wszystko jest takie wspaniale.Te uczucia sa takie radosne.
|
|
|
Ja to przeszedłem już wiele lat temu.
Witam Inana w gronie przebudzonych :)
Będzie Nas coraz więcej i będzie Nas przybywało coraz szybciej.
Nadchodzą Wielkie Zmiany.
I na Idiotę przyjdzie czas :)
Fajnie Inana, że u Ciebie to łagodnie przebiega.
Ja doznałem iluminacji i przeżyłem katharsis - ciężko było, to była terapia szokowa.
Lepiej się przebudzić wcześniej, bo później można doznać większego szoku.
Też się wszystkiemu dziwię i bacznie obserwuję.
Życie na Ziemi jest tak nierealne, że przypomina mi sen.
Gdy byłem TAM, to dopiero zobaczyłem realną rzeczywistość.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja sie budzilam kilka razy.
Bardzo rozbudzila mnie milosc. Przezylam szok, ze mozna sie az tak zakochac. To jest cos cudownego i ciagle rozkwita.
Olsnil mnie HAARP w 2004 roku. Przezylam szok przez odkrycie przemyslu medycznego.
Kazdy nowy dzien mnie olsniewa, bo zawsze ucze sie czegos nowego. Bardzo polubilam obserwacje. Delektuje sie wszystkim !
|
|
|
Witaj !
wiatj na tym forum i witaj posrod nas !
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Ja zaczelam czuc taką wielka miłość do wszystkiego co mnie otacza.Tak bardzo kocham życie,wszechświat,matkę Ziemię.Jestem taka szczesliwa,ze zyje na tej planecie,ze urodzilam sie tutaj,ze jestem czlowiekiem,ze moge zbierac przerozne doswiadczenia.To jest dla mnie takie wspaniale,ze tutaj jestem.Nigdy tak sie nie czulam,nie znalam tych uczuc.To sie dopiero teraz u mnie pojawia.Czuje,ze zachodza we mnie zmiany.Czuje,ze przestrajam sie na inne wyzsze wibracje.Czuje sie o wiele dojrzalsza psychicznie od innych ludzi.Czuje,ze zaczynam rozumiec sens tego wszystkiego,sens istnienia.Zaczynam rozumiec wszechświat.Jednak nie wiem dlaczego to sie dzieje,czym to jest spowodowane.Czy ktos moglby mi to wyjasnic?Proszę.Dlaczego tego doswiadczam,dlaczego wlasnie ja?
Wendol,co miales na mysli mowiac:"Życie na Ziemi jest tak nierealne, że przypomina mi sen.
Gdy byłem TAM, to dopiero zobaczyłem realną rzeczywistość."?Gdzie byles?
|
|
|
|||
|
Zas ja czuje ze urodzilem sie ,by dopelniac magnes po drugiej stronie jego biegunu. Utracilem to dobre kilka lat temu. Czuje ,ze musze dzialac 'na tylach' , choc pomagam ludziom jeszcze bardziej zagubionym niz ja. Mysle ,ze to ma sens i w ten spodob to dziala. Tak jak napiecie rosnie miedzy + i -
|
|
|
myslalam ze w totka wygralas czy cos, ale to tez moze byc ;)
|
|
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit |
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Wendol,ja własnie jak ty z braku miłości pokochałam cały świat!To wszystko jest ze soba jakos dziwnie powiazane.
|
|
|
Nie potrafie na tej planecie znalezc czlowieka,ktory mnie pokocha,nie potrafie odnalezc swej drugiej połówki,swej duszy blizniaczej.I stad cala moja milosc skierowalam na caly swiat,wszechswiat.
|
|
|
Czasem mozna nie zdawac sobie sprawy z tego, ze ktos nas kocha.
Dla mnie wazne jest to, ze ja mam kogo kochac. Znalazlam swoja druga polowke i ja bardzo kocham !!!!
|
|
|
|||
|
Witajcie.Już piszę.Ja niewiele pamietam z tych snów.Ale pamietam jeden wazny motyw.Śni mi sie,ze dryfuje w przestrzeni kosmicznej.Jest ciemno.Jestem taka lekka.Nie jestem tu sama,tu jest tak wiele innych energii.Jestem tu z innymi istotami.Przemieszczamy sie po wszechswiecie.Pamietam jak w trakcie jednej z podróży opuszczalam nasza planete.Gdy bylam juz poza nasza orbita ziemska,odwrocilam sie aby spojrzec na nasza planete.Byla tak wspaniale błękitna,taka przepiekna,pelna życia.W tym momencie poczulam do niej ogromna miłość.Pragnelam ja uściskać.Ale nagle wciagnela mnie przestrzen.W tych moich snach raczej pamietam odczucia,przeczucia jakie mi towarzysza niz obrazy,ktore widze.Te sny mnie powoli zmieniaja,czuje to bardzo dokladnie.Przede wszystkim odkrylam cos bardzo waznego-miłość do całego wrzechświata,do calego stworzenia.Zaczynam rozumiec bardzo wiele rzeczy,to wszystko pomału staje sie dla mnie bardzo jasne.Brakuje mi odpowiednich słów,zeby to wszystko opisac.
|
|
|
Rozumiem Cię bardzo dobrze.
I to wcale nie jest dziwne - no może na początku takim się wydawać.
Dziwna wydaje mi się bylejakość, bezmyślność, tępota i egoizm uznawane za normę.
To prawdopodobnie Twoje ostatnie wcielenie na Ziemi.
A może pierwsze i ostatnie.
Może budzi się w Tobie świadomość Wędrowca, możesz też być Tą-która-weszła.
|
|
|
Wendol,ja naprawde nie wiem co sie ze mna dzieje.Ja naprawde sie zmieniam.Zaczynam powoli dostrzegac takie rzeczy,ktorych wczesniej nie widzialam.Po prostu czuje,ze rozwijam sie duchowo,ze doswiadczam jakichs przemian.Nie wiem czym to jest spowodowane.Gdy obserwuje innych ludzi,tak mi ich żal,gdyz sa tacy prymitywni,tak niewiele wiedza o prawdziwym istnieniu,o życiu,itp.Denerwuje mnie to,ze ludzie(oczywiscie nie wszyscy,ale znaczna wiekszosc)nie czuja wcale takiej potrzeby zeby poglebiac tajemnice swiata,zeby zainteresowac sie sensem istnienia.Uwazaja,ze skoro sie urodzili na tej planecie,to tak ma byc i zyja tym swoim ludzkim zyciem od świtu do nocy.A ja jestem calkiem inna osoba.Odczuwam znacznie wiecej niz inni.Czuje,ze zaslona,ktora dotad przeslaniala mi wszystko,delikatnie sie odsłania.
|
|
|
Tak 3maj :)
Spoko - jest Nas coraz więcej.
Niedługo zostanie przekroczona masa krytyczna i nastąpi wybuch... Świadomości i Miłości, powstanie Noosfera.
Wystarczy 10% społeczeństwa, by proces znacznie przyspieszył.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |