Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Do czego służy maszynka do mielenia mięsa ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43

Sorki nie moglem sie powstrzymac.

www.google.pl

Maszynka do mielenia mięsa służy do mielenia mięsa.

Jestes kochany :) Dzieki :P

www.google.pl

Ten obrazek jednak do ciebie pasuje.

- Chlebak, jak juz sama nazwa wskazuje, sluzy do noszenia ... granatow.

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Cyklon B jak sama nazwa wskazuje najlepiej działa na Jude!

wyckret:
Cyklon B jak sama nazwa wskazuje najlepiej działa na Jude!
W czym przeszkadzają Ci żydzi?

eee tam zaraz beee, cyklon GUT ! - jude beee !

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

WILK:
W czym przeszkadzają Ci żydzi?
w Palestynie i we wszystkich miejscach swiata !

Żydzi to też ludzie. Dlaczgo chcecie ich śmierci?

Tak sobie czytam o Cyklonie B i waszym podejściu do innych ludzi... i jestem zdegustowany. W Palestynie sprawy zaszły tak daleko, że obie strony są już mocno upaprane - powstało błędne koło.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

W niczym. Niech sobie są, ale ja jestem dosyć chamski.

WILK:
Żydzi to też ludzie. Dlaczgo chcecie ich śmierci?
nigdzie nie pisalem, ze chce smierci kogokolwiek... takze nie lubie uogolnien... polacy to zlodzieje... ruscy to pijacy... a niemce to blondyni... tez sa ludzmi.... CZLOWIECZENSTWO - to cos wiecej niz tylko bilogiczna przynaleznosc czy wrecz podobienstwo do gatunku. Pozatym, my ludzie jestesmy GOJAMI.

... hanysami, gorolami też - i co z tego?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
... hanysami, gorolami też - i co z tego?
no wlasnie, sam wiesz dobrze, ze zyjemy "po drugiej stronie lustra" czyli wszystko sie odbija, wszystko sie od-zwierciedla... wlasnie dlatego, ze gorole, ze hanysi, ze lajkoniki, badz szypry, zydzi, goje, itp... wlasnie dlatego sobie umieja zaskarbic tyle milosci. To jest jak zwierciadlo, badz jak bumerang. Siej milosc i sympatie i ona do Ciebie powroci...a kto mieczem wojuje... No i co sie dziwic, ze ktos hanysowi powie, ze on hanys, jesli wczesniej sie dowiedzial, ze jest gorol ? serdeczne pozdro

http://fishki.net/picsw/012007/18/ikra.jpg

Mniam mniam :) Nawet wolę czerwony kawior niż czarny - dawno nie jadłem :(

no kawiorek jest zawsze smaczny....

A ja nie lubie kawioru. Nie smakuje mi !

Mi też jakoś nie wchodzi. Widocznie nie jadłem tego dobrego ;0
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.