| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Miejsce na spam MagicAdam`a | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 61 |
|
Bede tu pisal wszystko co mi lezy na mysli zeby nie spamowac calego forum. To co przezylem, to co mnie zairytowalo i wkurwilo.
Taki maly blog. Pozdro :*
|
|
www.google.pl |
|
Fajny dzien dzisiaj ale tylko w polowie. Byłem z kolezanka robic sobie sesje zdjeciowa, a skonczylo sie na tym ze turlalismy sie na lace, jedlismy trawe i calowalismy sie.
Ale potem dowiedzialem sie ze moj chlopak poszedl do klubu z moim przyjacielem i sie calowali. No kurwa ! To szmaty !
Nie wiem juz co robic, ja mu normalnie ufam a ten dupy daje ;/
|
|
www.google.pl |
|
Jutro konczy sie moj tygodniowy post za zdrowie mojego kolegi :D
Nareszcie bede mogl jest puddingi, aero, ciasto, pic cole, jesc lody. Myslalem ze nie wytrzymam a jednak :] Tylko gryzie mnie ze powinienem przedlzuyc do miesiaca :/ Ale zaczelo sie od tego ze mialem tylko jeden dzien trzymac. Hmmm juz sam nie wiem
|
|
www.google.pl |
|
Ucze sie wiersza na konkurs recytatorski :/
Mam mowic 5 minut po angielsku :|
|
|
www.google.pl |
|
A więc to tak! Tak sie na mnie denerowowałeś bo sam jesteś pedziem. Trzeba było mówić, to bym cie szybciej zrozumiał.
|
|
|
Wyckret, on nie jest pedziem, on jest bi, czerpie z wielu zrodel a to roznica ;)
|
|
|
Zeby zycie mialo smaczek raz dziewczynka raz chlopaczek.
|
|
www.google.pl |
|
Jak traktujecie gejow na codzien. Czesto ich widzicie ?
Staje sie to dla was normalne ?
Odpowiedzcie bo ja znam ich na codzien wiec nie wiem :p
|
|
www.google.pl |
|
Znam jednego, podswiadomie trzymam dystans do niego, choc nic nie mam go gejow. Jakbym sam nim byl to raczej bym tego nie manifestowal.
|
|
|
heh, ale idioto. My tego nie manifestujemy tylko poprostu chcemy normalnie sie poruszac nie obawiajac sie ze dostaniemy po ryju od jakiegos dresa. Skoro podswiadomie po dluzszym zastanowieniu jest to normalne, i wcale to nie choroba to dlaczego tak trudno to zrozumiec ? To cos jak kiedys uwazali ze kobieta jest gorsza itd.
Wiem ze potrzebujecie czasu.
|
|
www.google.pl |
|
Zacznijmy od tego ze bezcelowe jest tworzenie podziałów. Ten jest gej a ta lesbijka a ten jest spoko bo jest "normalny" i woli kobiety. A wystarczy zrozumiec prosta rzecz : wszyscy mamy jestesmy tacy sami, zyjemy po to budowac a nie dzielic i niszczyc. Ale to jeszcze nie ten poziom swiadomosci, niestety. Nie kazdy to rozumie i stad biora sie problemy.
U mnie dystans bierze sie ze strachu po prostu :)
Mysle ze masz racje i z czasem bedzie lepiej. Wystarczy popatrzyc na bardziej rozwiniete kraje.
|
|
|
Czyli co sadzisz ? ze on moze cie zgwalcic ?
Przez takich jak ty to sie nakreca.
Czy ja mam sie bac kobiety bo mnie zgwalci ?
Orientacja nie jest jakims zboczeniem, to poprostu odmienne upodobania.
To jest dla mnie smieszne jak jakies grubas sie ode mnie odsowa w strachu ze go zgwalce. Robi sobie nadzieje ze ktos na niego leci ? Tez mam jakies zasad i nie jezdze kazdej dupy ktora mi dadza.
|
|
www.google.pl |
|
Magicadam, to jest gleboko we mnie zakorzenione. Podswiadomy lek przed czyms co jest inne. Nie wybiegam tak daleko w myslach, ze moze mnie zgwalcic, sam dotyk dziala odstraszajaco. Nie wiem jakie moga byc jego intencje. Staram sie myslec racjonalnie ale niekiedy sie po prostu nie da bo do glosu dochodza ukryte leki.
Piszesz ze masz zasady ale nie kazdy gej jest taki sam.
Prawda jest natomiast ze im wiecej bedzie sie o tym mowilo tym bardziej to zjawisko bedzie powszednialo.
|
|
|
To jest genetyczne wiec bedzie i tak i tak.
Znam duzo gejow i oni nie tykaja hetero.
A jak kogos dotykam to nie mam zlych intencji, czesto jest to po przyjacielsku i nie czerpie z tego ukrytych przyjemnosci.
Inaczej jest u kobiet, one to rozumieja i toleruje. Oczywiscie nie wszystkie ale wiekszosc. Czasem mam wrazenie ze slysze co one mysla.
Normalnie jak w filmie.
|
|
www.google.pl |
|
Problem homo polega na tym, że są niespełnieni. W swoim patrnerze szukają tego czego sami nie mają. Przez to rodzą sie różne oczojebne stroje, zachowywanie jak płeć przeciwna i wiele innych bzdur.
Zauważ, że nie każdy trawi widok kolesia po 30stce ubranego jak 16-letnia dziewczyna.
|
|
|
|||||
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Ubieramy sie kolorowo bo tak nam sie podoba.
Tez nie bardzo lubie cioty. Bo faktycznie troche przeginaja. Ale skoro im sie to podoba to czemu nie.
Toleruje ich bo sam jestem tolerowany.
|
|||
www.google.pl |
|
Jestescie homofobami :]
A tu mam dla mwas artykul.
,,Niespełna 11 lat temu naukowcy z University of Georgia w USA przeprowadzili bardzo ciekawy eksperyment...
Wzięły w nim udział dwie grupy mężczyzn - 35 panów żywiących niechęć do homoseksualistów i 29 innych, heteroseksualnych, którym homofobia była obca. Mężczyznom pokazano materiały erotyczne - zarówno heteroseksualne, homoseksualne, jak i lesbijskie. W czasie, gdy panowie oglądali zdjęcia i kasety, specjalne urządzenie monitorowało objętość ich członków. I co z tego wyszło? Okazało się mianowicie, że hetero i lesbijskie akty seksualne pobudzały wszystkich uczestników badania mniej więcej w tym samym stopniu. Za to fotki i filmy homoseksualne wywołały gwałtowny wzrost podniecenia u... zdeklarowanych homofobów"
C.D. http://facet.interia.pl/szukaj/news/skad-w-nas-tyle-homofobii,877484
|
|
www.google.pl |
|
A to cale lecznie to bzdura.
Kolege uwarzaja ze jest wyleczony a tak naprawde tylko tak mowi.
Zyje nie szczesliwy znudzony ciaglymi wizytami u lekarzy specjalistow -.-
Moj 15 letni kolega jest ciagany przez matke juz 2 lat po seksuologach. Bez sensu to jest. Dajcie sobie spokoj i wkoncu to zaakceptujcie.
|
|
www.google.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 61 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |