Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Wilk tasmański. Czy jeszcze istnieje?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23

Tu możecie wpisywać różne informacje na temat wilka workowatego (tasmańskiegi) Czy uważacie, że jeszcze istnieje, jak wyglądał, czy go lubicie, czy w przyszłości uda się odtworzyć z DNA ten oto gatunek. PO PROSTU PISZCIE WSZYSTKO NA JEGO TEMAT!!!

HE HE czekam na wasze wpisy, odpowiedzi i wypowiedzi :)

Kasiu jesli chodzi o dziwne gatunki to mnie raczej interesuja olbrzymy, w wielu miejscach swiata znaleziono kosci ludzkie nalezace do szkieletow o wzroscie nawet do 4 metrow - i to jest dopiero dziwne :-) znajdywano je glownie na bliskim wschodzie, moze to miec zwiazek z biblijnym Goliatem. chyba zrobie nowy teamt o tym :)

OJ niestety Kasiu... ale zamierzają go sklonować!!!! Da się ponieważ mają dobry materiał na to...

Ja słyszałam o tych olbrzymach, ale także o znalezionym człowieku, który miał 30 cm (I BYŁ DOROSŁY!) a moje pytanie było czy uda się go sklonować (odtworzyć)

Ja się ciesze że go sklonują!

Wszystko da się sklonować. (niestety) [%sig%]

nawet towarzysza Ilicza Lenina

Nikt się nie interesuje wilczkiem :( [%sig%]

UUU nadal świeci pustkami :P [%sig%]

UUU nadal świeci pustkami :P [%sig%]

ja sie interesuje i ostatnio znalazlam we "wprost" kroka wzmianke ze ponoc sa niezbite dowody na to ze wilk tasmanski nie wyginal i zamieszkuje tereny tasmanii a dokladnie niezamieszkale obszary puszczy, wiec HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ktoœ mnie szukał ???

Znalazłem w różnego typu informacjach fakty tj. -w1936 roku w ogrodzie zoologicznym na tasmanii padł ostatni schwytany przez człowieka wilk tasmański(workowaty) -znajdowane sš œlady wilka workowatego do dni dzisiejszych. Czy wilk workowaty istnieje,tego dowiemy się w przyszłoœci. Kamil Z.

w encyklopedii napisali ze wymarl wiec raczej juz go nie ma

Trzymajš jednego w formalinie, takiego małego:D hehe [%sig%]

dlaczego ja

dlaczego ja to czysta glupota

istnieje i jak powiadajš dziewczęta z Bushu ..najlepiej pociska w pupe :)))

CHce zdjęcie wilka TASMAAAŃSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.