| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Wilk tasmański. Czy jeszcze istnieje? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
|
Tu możecie wpisywać różne informacje na temat wilka workowatego (tasmańskiegi) Czy uważacie, że jeszcze istnieje, jak wyglądał, czy go lubicie, czy w przyszłości uda się odtworzyć z DNA ten oto gatunek. PO PROSTU PISZCIE WSZYSTKO NA JEGO TEMAT!!!
|
|
|
Kasiu jesli chodzi o dziwne gatunki to mnie raczej interesuja olbrzymy, w wielu miejscach swiata znaleziono kosci ludzkie nalezace do szkieletow o wzroscie nawet do 4 metrow - i to jest dopiero dziwne :-) znajdywano je glownie na bliskim wschodzie, moze to miec zwiazek z biblijnym Goliatem. chyba zrobie nowy teamt o tym :)
|
|
|
OJ niestety Kasiu... ale zamierzają go sklonować!!!! Da się ponieważ mają dobry materiał na to...
|
|
|
Ja słyszałam o tych olbrzymach, ale także o znalezionym człowieku, który miał 30 cm (I BYŁ DOROSŁY!) a moje pytanie było czy uda się go sklonować (odtworzyć)
|
|
|
ja sie interesuje i ostatnio znalazlam we "wprost" kroka wzmianke ze ponoc sa niezbite dowody na to ze wilk tasmanski nie wyginal i zamieszkuje tereny tasmanii a dokladnie niezamieszkale obszary puszczy, wiec HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Znalazłem w różnego typu informacjach fakty tj.
-w1936 roku w ogrodzie zoologicznym na tasmanii padł ostatni schwytany przez człowieka wilk tasmański(workowaty)
-znajdowane sš lady wilka workowatego do dni dzisiejszych.
Czy wilk workowaty istnieje,tego dowiemy się w przyszłoci.
Kamil Z.
|
|
|
istnieje
i jak powiadajš dziewczęta z Bushu ..najlepiej pociska w pupe :)))
|
|
|
CHce zdjęcie wilka TASMAAAŃSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |