Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Meatrix
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22

http://www.themeatrix.com/polish/

A może Matrix Resuscytacja ?

Nie mów, że ci strona się nie załadowała.... ?

a co to jest?

Mam do was pytanie. Dlaczego jak zakładam pokój na forum to mi się kasuje. Bo jak następnym razem wchodzę już go nie ma :((

Bo JA go kasuje :D

Jak to???

Ty tu rządzisz? To twoja strona?

Temat zamieszczany wydał mi się jakoś glupi. Jak chcesz jeszcze raz napisz, myślałem że jesteś jedym z łobuzów. Tyle ludzi se tu jaja robi :( tak też o nim wpierw pomyślałem. Jednak widzę , ze chcesz powaznie dyskutowć na forum. Przepraszam za pomyłkę : )

Nic nie szkodzi :) [%sig%]

Winter podaj mi jakiś temat, a ja postaram się zebrać informacje i porusze temat. Tylko najlepiej jak by był z kryptozoologi :) Aha "Mos" to słowo z mojego języka, który wymysliłam z moją koleżanką. Już go nie używam i nie pamiętam, a mos zostało. A dokładnie znaczy to cześć :D [%sig%]

Macie nawalone we łbach że robicie takie strony :O

Maniex ty jesteś Winterem? A jak nie to nie masz racji!!! [%sig%]

Nie, Winter to nie Maniex. Wielu ludzi ma neostrade.

bylem na tej stronie, to jakas strona o rolnikach :)), a tak po za tym to niewiem o co tu chodzi :))

Abyś obejrzał tamto intro. Po prostu jak zaladuje sie strona nic nie naciskaj.

Zajrzyj na moje pokoje w forumie mam do ciebie tam komunikaty Winter :)

Intro mnie rozbiło, aczkolwiek wiele w nim prawdy.

Czesc. Obejrzalem intro, duzo w tym prawdy, mieszkam obecnie w USA gdzie dominuje wysokoprzetworzona zywnosc z cala masa chemii w srodku, ale staram sie jadac jak najbardziej ekologiczna zywnosc z malych farm, co prawda zywnosc taka jest drozsza ale za to duuuuuzo zdrowsza. Do czego i was naklaniam (choc to niestety wiecej kosztuje). Pozdrawiam.

Jak już wyjadę to na pewno. Tak się zastanawiałem, co Ja tam będę jadł, przecież strasznie od tamtejszego świństwa grubasy tyją. Chyba rozsądni są amerykańscy wegetarianie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.