| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Meatrix | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
|
|
|
|
Mam do was pytanie. Dlaczego jak zakładam pokój na forum to mi się kasuje. Bo jak następnym razem wchodzę już go nie ma :((
|
|
|
Temat zamieszczany wydał mi się jakoś glupi. Jak chcesz jeszcze raz napisz, myślałem że jesteś jedym z łobuzów. Tyle ludzi se tu jaja robi :( tak też o nim wpierw pomyślałem. Jednak widzę , ze chcesz powaznie dyskutowć na forum. Przepraszam za pomyłkę : )
|
|
|
Winter podaj mi jakiś temat, a ja postaram się zebrać informacje i porusze temat. Tylko najlepiej jak by był z kryptozoologi :) Aha "Mos" to słowo z mojego języka, który wymysliłam z moją koleżanką. Już go nie używam i nie pamiętam, a mos zostało. A dokładnie znaczy to cześć :D
[%sig%]
|
|
|
Maniex ty jesteś Winterem? A jak nie to nie masz racji!!!
[%sig%]
|
|
|
bylem na tej stronie, to jakas strona o rolnikach :)), a tak po za tym to niewiem o co tu chodzi :))
|
|
|
Abyś obejrzał tamto intro. Po prostu jak zaladuje sie strona nic nie naciskaj.
|
|
|
Zajrzyj na moje pokoje w forumie mam do ciebie tam komunikaty Winter :)
|
|
|
Czesc.
Obejrzalem intro, duzo w tym prawdy, mieszkam obecnie w USA gdzie dominuje wysokoprzetworzona zywnosc z cala masa chemii w srodku, ale staram sie jadac jak najbardziej ekologiczna zywnosc z malych farm, co prawda zywnosc taka jest drozsza ale za to duuuuuzo zdrowsza.
Do czego i was naklaniam (choc to niestety wiecej kosztuje).
Pozdrawiam.
|
|
|
Jak już wyjadę to na pewno. Tak się zastanawiałem, co Ja tam będę jadł, przecież strasznie od tamtejszego świństwa grubasy tyją. Chyba rozsądni są amerykańscy wegetarianie.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |