| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ufo | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
|
ja mam pytanko gdzie bym mogla znalesc ogolne informacje o ufo. Albo jak by ktos wiedzial gdzie moze byc porownanie "UFO mit czy rzeczywistosc?" bylabym baaardzo wdzieczna :) z gory dziekuje
|
|
|
Siema!Dorota! mamy 2 stronki-www.nautilus.org.pl i www.ufoinfo.pl
Czesc!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Witam.
Najlepiej tak: wchodzisz na http://www.google.pl/ wpisujesz ufo, zaznaczasz kategorie polski, i jazda milion pincet stronek masz o ufo :o)
http://www.google.pl/search?q=ufo&ie=UTF-8&hl=pl&btnG=Szukaj+z+Google&lr=lang_pl
|
|
|
Dorotko mam ochote zlamac celibat moze sie spotkamy kiedys na pifku ?? opowiem Ci o ufo i o antygrawitacji ;))
|
|
|
Ostatnio nasunela mi sie taka mysl: moze owe UFO, ktore aktualnie wystepuje w naszych czasach to faktycznie pioruny kuliste, a powstawanie ich jest zwiazane ze zmiana klimatu? To jest tylko pewna mysl.. nie twierdze ze tak jest... nie twierdze dlatego, ze cos podswiadomie pozostawia mnie w mysli o tym, ze w starozytnosci ludzie opisywali bogów, ktorzy przybyli z nieba... nieba jako przestrzeni kosmicznej czy innego wymiaru? Dlatego do tej sprawy pozostane dalej nautralny.. mimo iz bylem swiadkiem takiego zjawiska - dalej nie moge stanowczo odpowiedziec sobie na pytania!
Mozna jeszcze pewne informacje zaczerpnac z www.ndw.v.pl oraz www.grawitacja.vel.pl - te stronki jeszcze bym ci poradzil, ktorych tu nie widzialem:)
|
|
|
mam fajny film z ufem, dosc nietypowy, dawajcie meile to wam wysle na meila :))
|
|
|
Jeśli możesz, to choptas@poczta.fm
Dzięki z góry :o)
|
|
|
dodam ze film jest nakrecony z helikoptera 24 lipca 2000 roku przy WTC
|
|
|
Moglbym prosic tez o ten filmik? Adres email masz klikajac w moj nick na forum:)
Z gory dzieki Dawidzie!
|
|
|
Ja też chce ten filmik, jeśli możesz Wielebny Dawidzie to dla mnie też prosze przeslij
|
|
|
zostalo wam dane, bo zakolataliscie do mnie :) i otrzymaliscie film, jak nie dojdzie to wpiszcie tutaj meile na forum normalnie literami :)
|
|
|
Moim zdaniem ten film jest spreparowany, widac to wyraxnie w końcowym fragmencie, pojazd który zostawia smuge to nic innego jak samolot odrzutowy(wojskowy). Widziałeś kiedyś ufo które zostawia za sobą smugę ?No chyba że to ufo o napędzie silników odrzutowych ;) Poza tym zwróć uwagę na tor lotu pojazdu który zostawia tą smugę? wyraźnie nie pokrywa się z tym niby rzekomym ufem. Niestety, ale to fałszerstwo.
|
|
|
mialem duzo filmikow z tej seri z kazy :// to raczej podrobki tak jak mialem tesz sekcje zwlok z rowell i pokazane szczatki pojazdu ufo tesz z roswell :// hyba nigdy sie nie dowiemy o tym calej prawdy.....
|
|
|
Maximus ta smuga to para wodna, jest to chakakterystyczne na metalowych obiektow poduszajacych sie szybko, ale zreszta wali mnie to...myslcie co chcecie
|
|
|
jesteśmy z jowisza a moja kolerzanka z saturna kochamy ludzi czekamy na ludzi z wszecgświata produkujemy marsjanki i jowiszki nasz kolega puczynator jest wspaniałym padlinorzercom który lubi zaby.
|
|
|
Ewelina, mi bybylo szkoda kasy na modem zeby siedzieci takie glupoty pisac......jeszcza z Radomia...
|
|
|
Ale widać na pisanie takich glupich postów jest popyt. Tego zostawam jako okaz, zeby wszysycy zobaczyli, ze takie posty nie będą przechodzic. Więc nawet na nie nie odpisujcie.
Pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |