Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ufo
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23

ja mam pytanko gdzie bym mogla znalesc ogolne informacje o ufo. Albo jak by ktos wiedzial gdzie moze byc porownanie "UFO mit czy rzeczywistosc?" bylabym baaardzo wdzieczna :) z gory dziekuje

Siema!Dorota! mamy 2 stronki-www.nautilus.org.pl i www.ufoinfo.pl Czesc!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam. Najlepiej tak: wchodzisz na http://www.google.pl/ wpisujesz ufo, zaznaczasz kategorie polski, i jazda milion pincet stronek masz o ufo :o) http://www.google.pl/search?q=ufo&ie=UTF-8&hl=pl&btnG=Szukaj+z+Google&lr=lang_pl

Dorotko mam ochote zlamac celibat moze sie spotkamy kiedys na pifku ?? opowiem Ci o ufo i o antygrawitacji ;))

Ostatnio nasunela mi sie taka mysl: moze owe UFO, ktore aktualnie wystepuje w naszych czasach to faktycznie pioruny kuliste, a powstawanie ich jest zwiazane ze zmiana klimatu? To jest tylko pewna mysl.. nie twierdze ze tak jest... nie twierdze dlatego, ze cos podswiadomie pozostawia mnie w mysli o tym, ze w starozytnosci ludzie opisywali bogów, ktorzy przybyli z nieba... nieba jako przestrzeni kosmicznej czy innego wymiaru? Dlatego do tej sprawy pozostane dalej nautralny.. mimo iz bylem swiadkiem takiego zjawiska - dalej nie moge stanowczo odpowiedziec sobie na pytania! Mozna jeszcze pewne informacje zaczerpnac z www.ndw.v.pl oraz www.grawitacja.vel.pl - te stronki jeszcze bym ci poradzil, ktorych tu nie widzialem:)

mam fajny film z ufem, dosc nietypowy, dawajcie meile to wam wysle na meila :))

Jeśli możesz, to choptas@poczta.fm Dzięki z góry :o)

wielebny dawidzie ja mam ochote na te propozycje

Wicky daj meila to Ci wysle :))

dodam ze film jest nakrecony z helikoptera 24 lipca 2000 roku przy WTC

Moglbym prosic tez o ten filmik? Adres email masz klikajac w moj nick na forum:) Z gory dzieki Dawidzie!

Ja też chce ten filmik, jeśli możesz Wielebny Dawidzie to dla mnie też prosze przeslij

zostalo wam dane, bo zakolataliscie do mnie :) i otrzymaliscie film, jak nie dojdzie to wpiszcie tutaj meile na forum normalnie literami :)

Moim zdaniem ten film jest spreparowany, widac to wyraxnie w końcowym fragmencie, pojazd który zostawia smuge to nic innego jak samolot odrzutowy(wojskowy). Widziałeś kiedyś ufo które zostawia za sobą smugę ?No chyba że to ufo o napędzie silników odrzutowych ;) Poza tym zwróć uwagę na tor lotu pojazdu który zostawia tą smugę? wyraźnie nie pokrywa się z tym niby rzekomym ufem. Niestety, ale to fałszerstwo.

mialem duzo filmikow z tej seri z kazy :// to raczej podrobki tak jak mialem tesz sekcje zwlok z rowell i pokazane szczatki pojazdu ufo tesz z roswell :// hyba nigdy sie nie dowiemy o tym calej prawdy.....

Maximus ta smuga to para wodna, jest to chakakterystyczne na metalowych obiektow poduszajacych sie szybko, ale zreszta wali mnie to...myslcie co chcecie

moge prosic o ten filmik. dzieki Dawidzie

jesteśmy z jowisza a moja kolerzanka z saturna kochamy ludzi czekamy na ludzi z wszecgświata produkujemy marsjanki i jowiszki nasz kolega puczynator jest wspaniałym padlinorzercom który lubi zaby.

Ewelina, mi bybylo szkoda kasy na modem zeby siedzieci takie glupoty pisac......jeszcza z Radomia...

Ale widać na pisanie takich glupich postów jest popyt. Tego zostawam jako okaz, zeby wszysycy zobaczyli, ze takie posty nie będą przechodzic. Więc nawet na nie nie odpisujcie. Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.