Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
UFO w Meksyku
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23

Przedwczoraj (12.05) podano publicznie ze widziano 12 objektow latajacych nad obszarem Meksyku. Objekty lecialy w formacji i nie pozwalaly sie zblizyc pilotom armii meksykanskiej na blizsza odleglosc.. Nie bylo by w tym nic naprawde rewolucyjnego gbyby nie fakt ze to zdazenie do informacji publicznej podala wlasnie... armia meksykanska! Jest to pierwsze w historii potwierdzone przez rzadowe organizacjie spotkanie z UFO! Piloci patrolowali w odrzutowcach wlasnie granice meksykansko-amerykanska gdy zaobserwowali 12 niezidentyfikowanych objektow...Armia meksykanska udostepnila material fimowy (rowniez zdjecia nakrecone w podczerwieni) do prasy. Tutaj linki do : - http://www.reuters.com/newsArticle.jhtml?type=topNews&storyID=5109891 - REPORTAZ NA STRONIE AGENCJI PRASOWEJ REUTERS - http://www.cnn.com/2004/WORLD/americas/05/11/mexico.ufos.ap/index.html - REPORTAZ NA STRONIE CNN [%sig%]

Sprubuje poslac zdjecia ale nie wiem czy kod UBB tu dziala :) http://i.a.cnn.net/cnn/2004/WORLD/americas/05/11/mexico.ufos.ap/story.ufos.ap.jpg http://wwwi.reuters.com/images/2004-05-12T121510Z_01_GALAXY-DC-MDF563739_RTRIDSP_2_SCIENCE-LIFE-MEXICO-UFOS-DC.jpg [%sig%]

Dziala hehe cool...No i co wy na to? [%sig%]

A tu jedyne video jakie znalazlem.. niestety po holendersku ale przynajmiej popatrzec mozna : http://www.rtl.nl/system/media/wvx/actueel/rtlnieuws/miMedia/2004/week20/woensdag_ufo800.avi_plain.xml/wm364.wvx [%sig%]

Zwykle UFO, powietrze sie jonizuje na zewnatrz ufa i wyglada jak by swiecilo, u mnie na stronie mam projekt takiego urzadzenia do tworzenia prozni wokol statku powietrznego, www.xlabs.prv.pl w dziale ZSPP na dole strony.

Niech zgadne może chodzi o generator Searla?

Hehe, zaraz zobaczymy, co tam zarejestrowali...

Sprawa bez wątpienia jest interesująca... chociażby z tego względu, że podała to publicznie armia! To sie okaze czy prawda, czy oszustwo! Jednak wedlug moich zanaliz... zaczęło się!!!

Arkadish: wlasnie zaczelo sie....moze juzn iedlugo dowiemy sie rewelacji, np o spotkaniu 3 stronia na ksiezycu, Armstronga z ufolami.

Te obiekty to ewidentnie pioruny kuliste. Kolejne ściemneinie...

Winter to jak wyjasnisz stwierdzenie przez armie, ze obiekty posiadaly mase tworzaca materie i poruszaly sie swiadomie z bardzo duza predkoscia, a gdy meksykanskie samoloty chcialy sie zblizyc te oddalaly sie?!

niewiem nad czym tu deliberowac jest 100000000000000 dowodow na UFO, a ufo jak ufo, udoskonalone urzadzenie Podkletnova i lata :-)

Nie ma żandego dowodu na UFO. Wszystko to fałszywki.

Nie wykluczam opcji falszerstwa... ale dlaczego odrazu odrzucac opcje prawdziwego zdarzenia? Jako osoba myslaca w szerokich horyznontach powinienes sie tym cechowac! Skoro mowisz ze to falszerstwa podaj argumenty.. dowody... analizy.. sprowadz mnie do tego samego punktu spojrzenia na sprawe:) Najgorsze w czlowieku to bezpodstawny upór, realista ktory odrzuca swiat pozazmyslowy jak uczucia, wyobraznia, intuicja itp.:) Dlatego prosze o Twoja wypowiedz.

Kolejka dla Wintera (jak tak dalej pójdzie zasłuży na całą zgrzewkę ;)

Arkadish: daj se spokoj z tym nim, winter sam zobaczy niedlugo mam nadzieje na wlasne oczka, ufole sie nam przedstawia sami i publicznie. Jesli chodzi swiat pozazmyslowy to tlumaczy go teoria Szypova, i coraz wiecej naukowcos sie do niej przystosowuja poniewaz na praktyczne zastosowanie. UFO nie ma nic wspolnego z swiatem pozazmyslowym, to zwykli mieszkancy naszego wymieru, z ktorymi mozna sie spotkac, pogadac posmiac czasem i pojsc na wino mszalne :)) Winter: a ja mowie ze kolo jest odcinkiem w metryce taxowkowej :))) - zdanie rownie bezsensowne jak to co Ty napisales o tych dowodach. Powiadam Ci.....uwierz albo przezyjesz szok jak przyleca, za to ze nie wierzyles moga Ci bombe na Twoj dom rzucic. ;)))

Wielebny: dobrze mówisz.. dam sobie spokój! Mnie tylko w ludzie gruzie ich upór i odrzucanie tego co niewyjaśnione, ich realizm wokół materii!:) Tak jak mówisz, wszyscy zobaczą, ale czy to będzie dla nich dobre czy zle przekonają się sami na wlasnej skorze i duszy!

Dowody na Ufo ? Nie ma takich. A dlaczego ? Bo można jedynie mieć zdjęcia, w najlepszym wypadku film video, a jak wiadomo hehehe - to wszystko da sę doskonale sfałszować. Zresztą Ja nie wypowiedziałem się w kwesii istnienia UFO, powiedziałem jedynie że nie możecie mi tego udowodnić. Możemy teraz się tylko domyślać, co to jest to UFO i w jaki sposób powstaje w atmosferze. Może wtedy dokładniej poznamy specyfike tych piorunów kulistych i będziemy wiedzieli więcej. A świat nadzmysłowy to już inna kwetia, chemicznych reakcji w mózgu.

Winter: ale bzdury :)) a rysunki naskalne to tez falszerstwo ?? bedace od tysiecy lat, a dogoni wiedzacy od setek lat o syriuszu C odkrytym w latach 90-tych to tez falszerstwo, wiedzacy o syriuszu B otkrytym 20 lat temu....... mozna tak wymieniac w nieskonczonosc. A swiat duchowy to teoria wymiarow i pol torsyjnych, pogadaj z profesorami od fizyki to Ci wytlumacza. Szkoda gadac, jak bedziesz bliski smierci to pogadamy zareczam ze odmieni Ci sie o 180 stopni to "zwierzece myslenie". :)))))

Hehe widze ze rozpoczalem goroca dyskusje - jednak moim zdaniem odbiegacie od tematu...Faktu czy UFO albo to co pod tym slowem rozumiemy istnieje nie da sie jednoznacznie udowodnic ani mu zaprzeczych i tak wlaciwie to o to nie chodzi.Chodzi o to ze do wiadomosci publicznej podalo do oficjalne zdrodlo podlegajace panstwu a nie banda jakichs amatorow.I to jest wlasnie to co jest dziwne. Jezeli nie wiedza co to bylo dlaczego nie badaja tego zjawiska w tajny sposob? A jezeli wiedza to dlaczego robia z tego sprawe publiczna?...Dla mnie to wszystko jest troche dziwne..A w ogule to dlaczego armia usa nie wychwycila tych objektow na swoich radarach? Przeciez samoloty ktore spotkaly te 'swiatla' patrolowaly granice w poszukiwaniu przemytnikow...Cos slabe te usa radary... a moze nie chcieli ich widziec? Nie mam pojecia.Ale tak czy siak ta sprawa nie ma precedensu poniewaz podaja ja oficjalne zrodla. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.