| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dializzza niszczy to forum | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87 |
|
jakš masz przyjemnoć w niszczeniu forum? po co zaspamowała je jednym zdjęciem w tylu wštkach? dlaczego uniemożliwiasz nam prowadzenie dyskusji, nieważne na jakim poziomie one sš? pytania retoryczne. jeste zakompleksionš, niewyżytš trollowatš lesbš. wprowadzanie zamętu i wyprowadzanie ludzi z równowagi sprawia ci przyjemnoć. widzisz wszędzie homofobów, a z forum robisz kozetke. lecz się dziewczyno, bo jeste ostro jebnięta. a dla dobra nas wysztkich spieprzaj z tego forum.
że też cie te bany, które dostajesz nie zniechęcajš do odejscia. czy nie ma jakiego skuteczniejszego sposobu na pozbycie się tego wrzodu-dializzzzzy666?
|
|
Brooklyn Bounce vs Safri duo - bassbongomelody
(telejunkie):
http://www.youtube.com/watch?v=2UDiYLPiJT4&mode=related&search= |
|
|
biedaczko, żadna cie nie chce, a ze swojš osobowociš to możesz tylko pomarzyć, że będziesz kiedy w sytuacji tych 2 pań
|
|
|
'Filozof ten wywarł wielki wpływ zarówno na rozwój filozofii i jej kształt w swoich czasach, jak i na rozwój naukowy wielu bliskich mu osób, filozofów i nie tylko. Jego prace zainspirowały program Koła Wiedeńskiego, choć on sam nigdy nie był jego członkiem, a nawet wypowiadał się negatywnie o jego programie. Wielu doktorantom i swoim uczniom odradzał uprawianie filozofii, czym przyczynił się do kryzysów poznawczych tych osób, połšczonych wręcz z załamaniami nerwowymi. Jego obsesyjne dšżenie do wyeliminowania gier językowych prowadziło wprost do braku możliwoci osišgnięcia przez jego uczniów jakichkolwiek stopni naukowych czy publikacji jakichkolwiek prac w zgodzie ze swym nauczycielem. Wyzwolenie się spod tego wpływu wielu osobom zajęło całe lata i często wišzało się z opuszczeniem rodowisk akademickich, w których działał Wittgenstein. Wittgenstein był człowiekiem o bardzo silnej osobowoci. Swoje poglšdy wykładał głównie w dyskusjach, zachowywał się przy tym napastliwie, wręcz nieopanowanie, atakował adwersarzy w sposób niemal fizyczny i bez jakiegokolwiek szacunku dla osoby rozmówcy.'
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ludwig_Wittgenstein
![]() |
|
|
|||
www.google.pl |
|
Odswiez teraz w przegladarce, a zobaczysz cos fajnego na tym bialym tle powyzej.
|
|
|
|||||||
|
heheh mysle ze zarazzzie znudzi sie to spamowaie po sw :)
|
|
Wina tuska |
|
|||
www.google.pl |
|
Campari tylko ze nie wiem myslalem ze jestes madrzejszy od wyckreta ale razem siebie warci jestescie nawet wendol co myslalem ze jest najwiekszym glabem z waszej paczki okazal sie najmadrzejszy on na t juz leje a wy klapacie i klapacie jak sie wam Dializa nie podoba to nie piszcie DO NIEJ jak wam nie odpowiadaja jej pokoje to NIE WCHODZCIE DO NICH rozumiesz aluzje ?? i wrzucac dziewczynie pff zenada a ktos mi kiedys powiedzial ze traktuje sie je jak skarb gdyby ta osoba zobaczyla to forum to dostala by szoku i nawet usta usta by jej nie pomogly :) wiec dajcie spokoj Dializie albo zaczne robic doslownie to co ona a w tedy to beda 2 osoby robiace cos co was bardzo denerwuje :) tez za wami tesknilem tak wiem kochacie mnie a ja kocham hmm gombao :D
|
|
|
REMISJA :)
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
|||||
|
C. znowu nie rouzmie metafory. Chodzi o to C., zebys szanowal temat i nie wchodzil do niego tylko po to, by mi po raz kolejny ublizac. Szanuj tematyke nade wszystko, a dopiero gdy juz cos napiszesz w ramach tematu, to dodaj jakas inna opinie. Musisz w koncu to zrozumiec kolego, ze te tematy zakladam oczekujac na nie jakiejs wypowiedzi, a nie kolejnej nagonki. Jestes nad wyraz upierdliwy C.. Twoja irytacja wynika z tego, iz zalozylam wiele tematow i w nich pisze. Proponuje C., bys swoja irytacje przerobil na jakis konkretny temat, co bysmy mogli troche poczytac Twojego stylu.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |