Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
hm?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78

czemu idiotyczne wpisy nie sš kasowane?! to forum było kiedyœ takie wartoœciowe!!

Dlatego, ze w Erze Wodnika to idioci zaczynaja rzadzic swiatem. Idioci vel po prostu dzieci. Era Wodnika sie zaczela w dniu sploniecia kosciola w Gdansku. Powodzenia!!

czy to powod do dumy? ;). Predzej czy pozniej wroci ojciec z matka a wtedy niesforne stadko zostanie rozliczone. Trzeba bedzie posprzatac ten balagan i ukarac rozryczane pacholeta.

Wszystko co jednostkowe jest sprawa indywidualnych wyborow. Tak czy inaczej dzieci rzadza swiatem, czy tego chcesz czy nie. Co innego, ze bogaci zapewniaja im ubranka i swietne szkoly, lecz sie nie zastanawiaja nad tym, iz ich firmy zatruwaja srodowisko, w ktorym te wypielegnowane dzieci beda zyly. Zatem lepiej by bylo, gdyby budowac cos na dobrym fundamencie, a nie na gorach smieci. Nawet jesli te gory smieci sa daleko od ich domow, to w przyrodzie wszystko krazy.

Angiras:
czemu idiotyczne wpisy nie sš kasowane?! to forum było kiedyœ takie wartoœciowe!!
dlatego, że osoba odpowiedzialna za to forum, pojawia się tylko raz na jakiœ czas, a takie trolle jak natx/dializa zaœmiecajš to forum przez cały czas

natx dostała bana i przez jakiœ czas jej nie było, kiedy niedawno powróciła, z poczštku nieœmiało zaczęłš włšczać się w dyskusje, normalnie dyskutować. kiedy zobaczyła, że forumowicze sš przychylnie nastawieni do dializy666, z każdym dniem zaczęła sobie coraz bardziej pozwalać, aż doszła do swojego żenujšcego poziomu sprzed kilku tygodni

Campari FORUM to jest cos sluzace do rozmowyi kazdy sam wybiera swoj temat jak ci to bardzo pszzeskadza to poprostu to oolej i nie wchodz bo ty nas za to nie nawidzsz bo piszemy prawde ale nas to nie kszywdzi na wrogow moge splunac zrobmy zawieszenie broni nie wchodzcie na te pokoje ktore was denerwuja ignorujcie je

Campari i wogole nie kazdy jest tak jasno oswiecony i umie pisac madrze tak jak ty mistrzu

"Strona ta poœwięcona jest zjawiskom niewyjaœnionym, paranormalnym jak i niezidentyfikowanym obiektom latajšcym. Czyli wszystkiemu co nas dziwi, czego dociekamy i co trapi nasze myœli." Jeżeli nie pojšłeœ aluzji, tłumaczę dalej: To NIE jest forum dowolno-tematyczne.

Smieci sa zjawiskiem niewyjasnionym!!

A ten twoj topik to jest szczyt bezpardonowej luminescencji kaprysnej megalomanii. Megalomania to skupienie na uznaniu własnej doskonałoœci, samozadowoleniu oraz œwiadomoœci własnej wartoœci, znaczenia i możliwoœci. Pojęciem tym okreœla się potocznie zawyżonš nieprawidłowš samoocenę, ale także system urojeń, tzw. urojenia wielkoœciowe w zaburzeniach o charakterze psychotycznym. http://pl.wikipedia.org/wiki/Megalomania_(psychologia)

Na tym forum wendol, Campari, wyket i inni maja urojenia wielkosciowe, sie objawiajace zawyzona samoocena powodujaca wieszanie psow na innych oraz karmienie sie iluzjami miast mierzenia sie z prawdziwymi niewyjasnionymi zjawiskami. Ograniczacie dyskusje na temat tejamnic Natury i Boga.

Czyli dokładnie to, czym spamujesz na naszym forum.

Nie. Ograniczamy temat do TEMATYKI forum. IdŸ na każde inne forum, np o kosmetykach, zacznij pisac o UFO. ZObaczysz jakie będš efekty. Poza tym, i tak panuje tutaj dosyć luŸna atmosfera, Nikomu nie przeszkadzajš małe odstępstwa.

No i tu zawsze panowala luzna atmosfera, niestety przyszedles ty i zabraniasz pisac o Bogu i Naturze, co dla mnie jest rownie tajemniczym, pelnym niewyjasnionego potencjalu tematem.

Tak się składa, że byłem tu na długo przed tobš, i to nie ja szkodzę temu forum tylko ty. Poza tym, nie piszesz na wyżej wymienione tematy.

Co ty, przeciez ty dopiero niedawno przyszedles.

Mam nadzieję, że tylko udajesz tak głupiš. W przeciwnym wypadku, nie dziwię się twoim rodzicom, że ci wyrzucili z domu.

Wiesz co, a jestes glupszy ode mnie. Mam dla ciebie dobra rade. Skoro jestes taki glupi, to popros UFO, zeby ci zwiekszyli ten, no wiesz, glupio mi mowic takiego glupowi, o tym, zeby jeszcze bardziej nie zglupial.

Widzisz, ty taki glipi jestes, wiesz, taki glupi, ze po prostu na przyklad jak jestes glupi, to wtedy glupi jestes z tym, ze wiez, po prostu taki glupi jestes.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.