| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Budzi się potworne zło | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
|
W ostatnich tygodniach mamy doczynienia z makabrycznymi wydarzeniami
Wiadomoci sš przeplatane ludzkimi tragediami
Iracjonalne zachowania ludzi itp.
Stawiam pytanie : czy uczestnicy forum odczuwajš atak różnego rodzaju natręctw mylowych lub innch nie zrozumiałych emocji?
Wiele osób na całym wiecie przepowiadało koniec wiata itp .
Lecz niestety mamy chyba poczštek końca naszej cywilizacji.
Kody uaktywniajš bieg histori .
...........Stary Człowiek umierajšc klucze do komnaty zatracenia młodemu przekże. On ich nie w trosce o ludzi użyje .
Ciemna Moc go wykorzysta i na tron wiatowy posadzi ......
Czas ostatnie dni listopada 2006
|
|
Magneur Mistral |
|
|||||
|
|||
|
Końca wiata napewno nie będzie .
Stwórca ma inne plany , to jest moje skrpmne odczucie .
Koniec jest bliski lecz wiata który my znamy .
Tzn. który my "stworzylimy" i w którym tkwimy.
To nasze niezadowolenie i zawić nas załatwi .
To najprawdopodobniej My stworzymy te Monstrum z Apokalipsy a reszta to już po wszystkiemu.
Teoria kwantu lub dwoistoć fotonowa wskazuje na to ,że to My jestemy sprawcami tego co się stło .
Ale to już inna historia ..........
Pozdrawiam
|
|
Magneur Mistral |
|
To tak jakby to potworne zło drzemało sobie i nie ingerowało do tej pory. Istnieje ono jednak jak sięgnšć pamięciš. W każdej epoce ludzie wypatrywali końca wiata, wyraz ten wszedł do naszej potocznej mowy i przy byle sytuacji zaznacza się tym stwierdzeniem dezaprobatę. Nie ulega jednak wštpliwoci , że przybiera ono forme już nie tylko walecznš ale i agresywnš. Widać to po zachowaniach ludzkich , zewszšd docierajš do nas informacje potwierdzajšce eskalację zła.
Sama łapię się , że jakie myli pakujš mi się do głowy , które nie sa moimi myslami. Jak do tej pory wystarczy, że je odsunę i wyrzucę jak mieci. Jednak z czasem powracajš , zawsze sa to myli katastroficzne, widzę co czego nie chcę, nie życzę sobie ani innym- a jednak przychodzš w spokoju, zadowoleniu,pewnym odprężeniu. Staram sie rozróżnic , które to jest moje JA....pogmatwane to, ale nie wiem jak janiej to wytłumaczyć, ponieważ mam wiadomoć, że to nie sš moje mysli, moje widzenie.....to tak jakby kto chciał mi przedstawić obraz przed moje oczy , na siłę i bez mojej woli oglšdania.
Pozdrawiam
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
...........Stary Człowiek umierajšc klucze do komnaty zatracenia młodemu przekże. On ich nie w trosce o ludzi użyje .
Ciemna Moc go wykorzysta i na tron wiatowy posadzi ......
można wiedziec "z czego to"
własne, literatura, fantastyka, wizje (przepowiednie)?
|
|
|
szuineg: a łyżka na to... niemożliwe
jak się nic nie dzieje?
|
|
... |
|
To prawda atak zła jest widoczny i odczuwalny
Ostatnie czasy i niedaleka przyszłoć to okres wzmożonej aktywnoci
nazwijmy to "czarnej mocy"
|
|
Liga Darksman |
|
To dlatego, ze chca odkopac wielki labirynt w Egipcie, a klatwa faraona juz to czuje i pewnie wybuchnie jakas zaraza z tych wykopalisk.
|
|
|
|||
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
''''Faraon Tutenchamon dopiero po mierci stał się sławny - a to za sprawš rzuconej przez niego klštwy. W 1922 roku dwóch angielskich archeologów - lord Carnarvon i Howard Carter - odkryło grobowiec królewski sprzed 3000 lat. Sarkofag Tutenchamona składał się z trzech trumien. Wewnętrzna była wykonana ze szczerego złota, a głowę faraona zakrywała złota maska. Komnaty grobowca wypełniały wspaniałe skarby - arcydzieła egipskiej sztuki. Znaleziono też w nim przepowiednię: "Niechaj mierć na ršczych skrzydłach dosięgnie tego, kto naruszy wieczny spokój faraona". Co prawda egiptolodzy zaprzeczali, jakoby faraonowie kiedykolwiek rzucali takie klštwy, ale kiedy niespełna pół roku po odkryciu trumny zmarł Carnarvon, w prasie zawrzało. Dziennikarze na siłę dopatrywali się spełnienia przekleństwa - doszło do tego, że nawet mierć ukochanego pieska archeologa została uznana za dowód spełnienia straszliwej klštwy.....''''
http://historia.pgi.pl/ slawni_faraonowie.html
|
|
|
"szuineg" ,cenimy twoje racjonalne mylenie , natomiast efekt domina przybiera na sile . Tylko dyletant lub socjopata nie dostrzega we wnętrzu własnego "Ja" potężnej walki dobra i zła , która trwa od narodzin każdego z Nas . Niestety obecnie mamy do czynienia z zewnętrznymi warunkami i atakami , tak atakami zła .
Takie sytuacje miały miejsce przed I i II Wojnš wiatowš .
Badania Ligi datujemy od 1911 roku , i można jasno wyliczyć ekonomicznie , że rok 2007 będzie rokiem przełomu Tak lub Nie .
Podsycanie zewnętrznego zła do naszej wiadomoci wywoła nie przewidywalne skutki.
Pozdrawiamy
|
|
Liga Darksman |
|
"A jego imię Legion - bo zaprawdę jest ich wielu." (parafraza imienia diabła i słów Chrystusa z Ewangelii według więtego Marka)
|
|
Magneur Mistral |
|
W zasadzie poddajac wszystko wnikliwej analizie, nalezy zaznaczyc, ze to zlo sie dzieje od zawsze, wiec stwierdzenie, ze sie budzi, jest troche powierzchowne. Przede wszystkim zlo sie bierze ze zlych wyborow. Wracajac do tego tematu z wykopaliskami, to wlasnie mnie bardzo nurtuje ta cala archeologia, ktora w zasadzie pasozytuje na grobach, a w dodatku skarby sa wywozone do innych krajow. Najbardziej mnie nurtuje problem zarazkow, ktore moga sie znajdowac w labiryncie czy gdziekolwiek w tych wykopaliskach. Byc moze stad sie biora te wszystkie zarazy. Tak czy inaczej nalezy stapac bardzo prosta droga, a wtedy mozna zobaczyc wszystkie powiazania.
|
|
|
|
|
|
Czy które z Was jest przewodnikiem Kohri ?
To jest b.ważne i pilne proszę o kontakt na forum.
|
|
Magneur Mistral |
|
Grudzień jest miesišcem czasu "gałšzki klonowej" tzn będziemy wiadkami dziwnego zachowania sił przyrody .
|
|
Liga Darksman |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |