| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Przygotuj się na nadejście 2012 roku. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79 |
|
Wszystkich, którzy pragnš przygotować się energetycznie na nadejscie nowego czasu, a nie wiedzš jak, zapraszam na mojš stronę, http://www.zyjwmilosci.orge.pl
Sš tu ksišzki channelingi, medytacje, wiele ciekawych artykułów. Mozesz również otrzymać poradę osobistš od Aniołów czy Duchowych Przewodników.
CZy jeste już gotowa/y/?
|
|
|
Elen, na dobrš sprawę wszystko na Twojej stronie prowadzi do cennika, więc ja dziękuję ;)
a do przemian w 2012 roku, uważam że można się przygotować bez wydania choćby złotówki
mimo wszystko, z tego co wyczytałem na Twojej stronie, to jeste bardzo pozytywnš osobš, więc życzę Ci powodzenia! :)
|
|
|
|||
|
Czy miłoć, przyjań, pomoc jest też sposobem na życie?
Sš ludzie , którzy wkraczajšc w pewne obszary poznania dzielš się nimi nie dla zysku , nie majš takiego sposobu na życie i przed takimi chylę czoła chętnie słuchajšc, czytajšc co majš do powiedzenia.
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
to mi pachnie sektš, a sekty sš ble, omijajcie takie cuda z daleka
|
|
... |
|
hej Elen :)
wszystko na mej drodze prowadzi ku przygotowaniu do zmian ,
wszystko plynie mawiaja lecz od nas zalezy gdzie chcemy plynac,
powiadaja z pradem plyna tylko martwe ryby.
pozrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych
warto przeczytac ksiazke Elen "dla milosci stworzeni"
duzo prawdy
pozdrowienia z krainy swiatel i cienia
jeden z ...
|
|
|
W ramach przygotowania się na nadejcie 2012 roku, polecam między innymi przeczytanie w najnowszym numerze "Nieznanego wiata" (1/2007) dwóch artykułów pt. "Wyimaginowany koniec wiata w kalendarzu Majów" i "Błędne ogniki Patricka Geryla".
"Jak to się stało, że tak wielu egzegetów starożytnych zagadek dało się uwieć całkowicie mylnej koncepcji, jakoby kalendarz Majów kończył się 21 grudnia 2012 r., zapowiadajšc rzekomo koniec wiata i zagładę obecnej cywilizacji? Jak to możliwe, że autor rozpowszechnianych w wielu krajach i kreujšcych lęk ksišżek Proroctwo Oriona na rok 2012 i wiatowy kataklizm w 2012 roku, a w lad za nim również inni badacze już w punkcie wyjcie popełniajš kardynalnš omyłkę? W rzeczywistoci bowiem ze wspomnianego kalendarza oraz wielu innych pozostawionych przez Majów zapisków wynika, że nasz wiat ma istnieć co najmniej do... 9898 roku. Udowadnia to bez żadnych wštpliwoci Roman Warszewski, który w trakcie wielokrotnych podróży po Ameryce Południowej i rodkowej oraz studiów nad tamtejszymi kulturami poznał ich tajemnice jak mało kto. I tak np. zapis w wištyni Inskrypcji w Palenque wiadczy o tym, że Majowie na 23 padziernika 4772 r. zaplanowali zorganizowanie wielkiego więta w celu uczczenia zasług Pacala dla rozwoju ich miasta. O zdumiewajšcych „przeoczeniach” i nagminnym naginaniu przez niektórych siewców strachu faktów do przyjętych z góry tez - w dwugłosie dwóch publicystów Nieznanego wiata."
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Witajcie
Kontaktowałem się dzisiaj z Veganami, Plejadjanami i Reptaljanami. Mam złowieszcze wiesci. Jaszczury już szykujom na was atak tak aby zgladzic waszom cywilizacje pszed rokiem 2012 by nikt z was nie zdonżył pszejsc w 4 genstoć budyniu truskafkowego. Plejadjanie zadeklarowali isz jak tylko jaszczury nasz zaatakujom to oni pszyjdom nam z odsieczom. Veganie jak zwykle niezdecydowani ale znajonc ich pewnie zaraz zawrom z jaszczurami pakt o nieagresji i z budyniu truskafkowego zrobi sie kisiel porzeczkowy. Nie jest dobsze. Bondzcie silni w sfojej wierze i nie dajcie sie omamic forumowym trollom co to kpiom i nasmiewajom sie ze zblizajoncej sie zaglady. Odelwajcie się Do Zlewu bo to najpewniejsza metoda na zbawienie.
|
|
Pszet urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakowania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom |
|
Bóg stworzył nas na swój obraz i podobieństwo. To znaczy wszystkim czšstkom siebie, na które się podzielił, powołujšc do życia wszechwiat, udzielił swej mocy tworzenia, którš posiada jako całoć. Tak więc ludzie, duchowe potomstwo Boga, posiadajš identyczne właciwoci i zdolnoci jak On. Celowo jednak, wkraczajšc do fizycznego wiata, zapomnielimy, kim jestemy. To umożliwia nam ZOSTANIE Z WYBORU tym, Kim Jestemy zamiast zwykłego pogodzenia się z tym faktem. (Duchowi nie wystarcza sama wiedza, że jest Bogiem, lub Jego częciš, lub potomstwem; Duch pragnie poznać siebie w dowiadczeniu. A tylko w wymiarze fizycznym można poznać dowiadczalnie to, co się zna od strony koncepcyjnej - to główny powód powołania do istnienia kosmosu i rzšdzšcych nim zasad względnoci.)
Jestemy równi Bogu = nie jestemy odbiorcami, lecz sprawcami wszystkiego, co nam się przytrafia. Nasze życie wyglšda tak, jak wyglšda, za sprawš nas samych - i w wyniku wyborów, których dokonujemy lub od których się uchylamy (niepodjęcie decyzji to także decyzja). Wszystko, co się dzieje, cokolwiek miało, ma i będzie miało miejsce stanowi zewnętrzny, fizyczny wyraz naszych najskrytszych myli, wyborów, zapatrywań odnonie tego, Kim Jestemy i Kim Pragniemy Być.
Bóg nigdy nie wtršca się do naszych wyborów. Nie jest On twórcš i sprawcš wszystkiego w naszym życiu. Nie przyjmuje jednych i nie odrzuca innych modlitw, według jakiego „widzimisię”. Zna wszystkie nasze wybory, nawet te niewiadome. Nie przeciwstawia się im, lecz im sprzyja. Daje nam dokładnie to, czego pragniemy. Nie ma takiej rzeczy, która byłaby nam odmówiona, gdybymy tylko jš wybrali! Jeszcze zanim poprosimy, już otrzymalimy!
Sami stwarzamy wszystkie zdarzenia - wiadomie lub niewiadomie. Nie wszystkie rzeczy, które nam się przytrafiajš wybralimy dla siebie sami, w akcie wiadomej decyzji, wszystkie bez wyjštku sš jednak naszym dziełem. Wszelkie zjawiska obiektywne przywoływane sš podwiadomie. Osoby, miejsca, wydarzenia, rzeczy - sami do siebie przycišgamy w najwłaciwszym do tego czasie. W naszym życiu nie może zaistnieć NIC, co nie stanowi dla nas idealnej okazji do dowiadczenia tego, co pragniemy dowiadczyć (uleczyć, stworzyć). Aby być Kimkolwiek postanowimy być! (Dowolnym aspektem Boskoci, jaki pragniemy urzeczywistnić.)
Nic nie przytrafia się przez przypadek. Zbieg okolicznoci nie istnieje. Nie ma zdarzeń losowych. Życie nie jest dziełem przypadku!
Jestemy odpowiedzialni za kształt naszego wiata. W najszerszym ujęciu wszystkie „złe” rzeczy sš przez nas wybrane. Błšd polega nie na ich wybraniu, lecz okrelaniu ich jako złe. Nazywajšc je tak, uznajemy za złš naszš Jań, ponieważ to my je stworzylimy. Jednak z takim okreleniem nie możemy się pogodzić, więc zamiast nazywać swojš Jań złš, wolimy się wyrzec własnych wytworów. To włanie tego rodzaju intelektualne i duchowe samooszukiwanie się pozwala nam akceptować wiat taki, jaki jest. Gdybymy poczuwali się do odpowiedzialnoci za jego kształt, wiat byłby zupełnie inny. Stałoby się tak na pewno, gdyby każdy poczuł się odpowiedzialny.
Dopóki żywimy przekonanie, że co lub kto nam „to robi”, pozostaniemy wobec tego bezsilni. Z chwilš przyznania, że to my jestemy za to odpowiedzialni, nabieramy mocy, aby to zmienić. To pierwszy krok prowadzšcy do zmiany czegokolwiek: uznanie, że to my sami doprowadzilimy do jego zaistnienia w takiej włanie postaci.
http://www.rzb.pl/tm1.html
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja wiem, co sie stanie w roku 2012 !
Nastapi calkowita globalizacja pod butem Brytyjskim czego uwienczeniem bedzie Olimpiada w Londynie.
Pelna globalizacja bedzie oznaczala calkowity powrot do feudalizmu i niewolnictwa. Nastapi totalna kontrola, ktora juz jest, ale nie jest jeszcze jawna.
|
|
|
Oj Gosiu, a ja Ci powiem, że nie wiesz co się stanie w 2012 roku, i ja też nie wiem.
Gadasz cišgle to samo (HAARP lub inna forma kontroli), jeste nudna i smętna.
Wedle wszelkich przepowiedni w grudniu 2012 roku nastšpi jaki wielki przełom - odrodzenie ludzkoci, przejcie w nowy wymiar rozwoju.
Jak to dokładnie będzie wyglšdało nie wie nikt, więc nie kracz Wrona, że wiesz co nastšpi w 2012 roku. Dowiemy się tego... w 2012 roku :)
A tak w ogóle, to bardzo trafny pseudonim sobie dobrała Gosiu - rzeczywicie kraczesz jak wrona.
|
|
|
wendol, kto Ci placi za reklame tych miernych ksiazek ???
Forum tez ma z tego jakis zysk ?
|
|
|
|||
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
za pozwoleniem iechce byc gorszy i sam wymysle przepowiednie :)
otuz tak 2012 roku na poczatku maja ozyja dinozaury i opierdziela wszystko co sie rusza :) i w ten oto sposub ludzkosc cofnie sie do ery jakie tam i pozniej znow z malpy powstaniemy w przyrodzie wszystko krazy haha :D macie nowa przepowiednie wymyscleie tez jakies :) a wiadomo czy w 2010 beda latajace samochody :P ?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |