Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Odliczanie się właśnie rozpoczęło…
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 59

http://img169.imageshack.us/img169/7982/brazylia003cf2.jpg Jan Val Ellam – znany brazylijski pisarz poruszajšcy tematy ufologii i duchowoœci mówi, iż do Ziemi zbliża się kilka ras istot pozaziemskich w celu nawišzania oficjalnego i otwartego kontaktu z rasš ludzkš. Do spotkania powinno dojœć w okresie od 16 listopada 2006 do 30 kwietnia 2007. Poczšwszy od dzisiaj (16 listopada) brazylijscy badacze UFO odliczajš już dni do tego rzekomego wydarzenia. Jan Val Ellam to pseudonim literacki Rogerio de Almeidy Freitasa z Rio Grande do Norte, stanu w północno-wschodniej Brazylii. Posiadajšc na swym koncie 15 ksišżek i udzielajšc ponad 200 wykładów rocznie, jest on obecnie uważany za jedno z najpoważniejszych i najbardziej wiarygodnych Ÿródeł w kręgach osób zwišzanych z duchowym rozwojem człowieka. Freitag jest znany również jako biznesmen i reprezentant kilku europejskich kompanii turystycznych w kraju. Z ufologiš zwišzał się w młodym wieku zaczynajšc współpracę z pionierkš UFO w Brazylii, Irene Granchi oraz amerykańskim pisarzem Bobbem Prattem. PóŸniej Freitas rozpoczšł także badania nad duchowoœciš i wszystkim co jest z tym zwišzane, ostatecznie łšczšc jš z ufologiš w specyficzny sposób i dochodzšc do spójnych, jak podkreœlili przedstawiciele obydwu dziedzin, wniosków. Wtedy właœnie zaczšł się jego domniemany, regularny kontakt z kosmosem i bytami duchowymi, czasem oddzielnie, innym razem zaœ operujšcymi wspólnie. Jak twierdzi, kontakty te trwały przez dwie dekady. Przez kilka lat ukrywał ten fakt, taki stan rzeczy utrzymywał się aż do czasu ujawnienia tego w pierwszej napisanej przez siebie ksišżce. Freitas – jak twierdzi - doœwiadczył bliskiego spotkania z istotami pozaziemskimi 18 listopada 1999 roku w Natal – stolicy stanu Rio Grande do Norte. Doszło do niego nocš w hotelu Ocean Palace, tuż po spotkaniu techników NASA, ESA i Brazylijskiej Agencji Kosmicznej. Był on wówczas głównym menadżerem hotelu. Wtedy to, jak utrzymuje, powiedziano mu, iż wyczekiwany kontakt między rasš ludzkš a innymi gatunkami będzie miał miejsce w cišgu 7 lat od tej daty. Podobno od marca bieżšcego roku jest on ponownie w kontakcie z istotami, a do rzekomego spotkania ludzi z pozaziemianami ma dojœć w okresie od 16 listopada 2006 do 30 kwietnia 2007. Zegar tyka. Freitas opisał również jak takie spotkanie będzie wyglšdało: obejmie ono obserwację ogromnych statków kosmicznych przez wielu mieszkańców planety. Obserwacja trwać będzie jedynie kilka godzin, a obcy nie dokonajš żadnego bezpoœredniego kontaktu z rzšdami, tylko z wybranymi przez siebie osobami. Freitas twierdzi, że manifestacje UFO będę rejstrowane przez media, osišgnie to tak ogromny stopień, iż przypadki ten nie będš mogły zostać już w żaden sposób oœmieszone czy zbagatelizowane. Co prawda, według oœwiadczeń badacza przybysze zniknš po kilku godzinach, ale w cišgu kilku kolejnych miesięcy powrócš, powtarzajšc ten schemat do czasu, aż będziemy już przygotowani na ich końcowe lšdowanie. W sierpniu Rogerio de Almeida Freitas (lub Jan Van Ellam), udzielił obszernego wywiadu brazylijskiemu magazynowi ufologicznemu, w którym wyjaœnił w szczegółach swe kontakty, wizje a co najważniejsze – swe przewidywania co do oficjalnego i otwartego kontaktu z obcymi przybyszami. 13-stronnicowy wywiad znajduje się w wydaniu brazylijskiego magazynu poœwięconego zjawisku NOL z paŸdziernika 2006 (#126). Jak można się było spodziewać, te kontrowersyjna i niezwykła sprawa podzieliła brazylijskich badaczy zjawiska UFO na dwa obozy – przeciwników i zwolenników. Tak jak nadmieniliœmy wczeœniej i to już kilkakrotnie, zdaniem Freitasa, oficjalne spotkanie z przedstawicielami cywilizacji pozaziemskich ma nastšpić w okresie od 16 listopada 2006 do 30 kwietnia 2007. A my piszemy te słowa właœnie 16 listopada czyli w dzień zaczynajš odliczanie do tego epokowego wydarzenia. Oczywiœcie, jeżeli całš sprawa nie jest oszustwem. Brazylijski magazyn ufologiczny zachowuje jest neutralny co do tych zaskakujšcych oœwiadczeń informujšc jedynie o nich œwiatowš społecznoœć ufologicznš. Podobnš postawę reprezentuje również zespół redakcyjny niniejszego serwisu. Oczywiœcie, że cała ta sprawa okazać się może wyssanš z palca bzdurš! W pełni zdajemy sobie z tego sprawę, naszym zdaniem jednak polscy czytelnicy powinni się o niej dowiedzieć. Nie zapominajmy przecież, że te informacje pochodzš ze Ÿródła powszechnie uważanego za wiarygodne. Pozostaje nam jedynie uważnie œledzić bieg wydarzeń, czas pokaże czy Freitas mówi prawdę a odliczanie się właœnie rozpoczęło... Niebawem na stronach naszego serwisu opublikowane zostanš fragmenty wywiadu z Rogerio de Almeidš Freitasem. Opracowanie: Serwis NPN. ródło: A.J. Gevaerd – dyrektor Brazylisjkiego Centrum Badań ds. UFO i redaktor magazynów ufologicznych bardzo ciekawy text sam niecierpliwie czekam zeby zobaczyc iti:P , czytal ktos moze przepowiednie ze jakas pozaziemska cywilizacjia ujawni sie do 2008?? niewiem ale wydaje mi sie ze to byl nostradaus ale moge sie mylic .

Wina tuska

No, no taki ciekawy temacik i cisza? Był kiedyœ na forum taki temat z podanym kalendarzem na najbliższe 7 lat i tam było o ET że przyjdzie jakoœ w 2007 czy 8.

To, że wreszcie się masowo ujawniš, to chyba skutek tego referendum :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Byc może, ale ja myœle że majš poprostu taki plan, sęk w tym czy majš dobre czy złe zamiary. Albo inaczej, czy ci którzy przylecš majš dobre zamiary, no i kim sš ci którzy już teraz manifestujš swojš obecnoœc.

Analizator:
no i kim sš ci którzy już teraz manifestujš swojš obecnoœc
UFO sš różne (poprzeczne i podłużne), dobre, złe, mniej złe, bardziej złe, mniej dobre, bardziej dobre, neutralne, takie sobie, œrednio na jeża, itp. :) Ci co manifestujš? - Różni, a zresztš nieważne. To forpoczta. Wg mnie, to nieważne, którzy manifestujš swojš obecnoœć. Najważniejsze aby oswoić ludzi z tematem, aby nie było szoku gdy pojawiš się na masowš skalę. Już od jakiegoœ czasu można zaobserwować wzmożonš aktywnoœć obcych. A o tych "złych" nie ma się co martwić, pewne kroki zostały już podjęte, zrozumieli swój błšd. Od dawna po kryjomu kolaborowali z rzšdem USA. I takim właœnie zależy na tajemnicy. Ci, co się ujawniš będš w porzšdku. Jedno z praw kosmicznych mówi, że nie można ingerować w rozwój innych cywilizacji. Więc albo już dojrzeliœmy do kontaktu (w co nie wierzę), albo zbliża się coœ takiego, wobec czego muszš się ujawnić (jakieœ wielkie przemiany na Ziemi).

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Jedno z praw kosmicznych mówi, że nie można ingerować w rozwój innych cywilizacji. Więc albo już dojrzeliœmy do kontaktu (w co nie wierzę), albo zbliża się coœ takiego, wobec czego muszš się ujawnić (jakieœ wielkie przemiany na Ziemi).
no tu odpowiedŸ oczywiœcie nasuwa się sama ;) ciekawy text, ale wšpie, że 'obcy' ujawniš się już teraz

A po czym wnosisz?

20 litopad a tu ufo nie widac :P

Wina tuska

Ty się nie boj jeszcze nam będš ludzie zazdraszczać…

Jeœli to prawda, to moze być fajnie, poznać kogos z innej planety i sobie z nim pogadać. Fajnei by było wymienić z taka osobš poglady na różne tematy. Mozecie mnei uznać za durna dziewóchę, ale ja nie mogę sie doczekać (jeœli to rzeczywiœcie jest prawdš)

http://r1.bloodwars.interia.pl/r.php?r=177332

Wybaczcie... będę monotematyczny i po raz kolejny wspomnę o 2012 roku... Atlantydzi mimo swego rozwoju i wiedzy jedyne co potrafili uczynić w zwišzku ze zbliżajšcš się katastrofa to czmychnšć (i to tez w pospiechu i nie w komplecie)... może nasi pozaziemscy goœcie przybędš do nas aby pomóc nam uniknšć kataklizmu lub przynajmniej do niego się przygotować? Tak czy siak pocieszajšcy jest fakt, ze kiedy będzie już po wszystkim wreszcie będę czuł się jak w domu :) i będę mógł skupić się tylko na duchowym rozwoju a pominšć przyziemne obowišzki:) ------------------------------------------------------------ waiting for changes...

210Hmon:
Wybaczcie... będę monotematyczny i po raz kolejny wspomnę o 2012 roku...
jesli chodzi omnie wybaczam :) a co do atlantydow to mysle ze polowa z nich ukryla sie w glebinach morz :P i teraz kometarz jesli chodzi o rok 2012 otej dacie mozesz pisac bez przerwy :D

Wina tuska

kolejna czesc wywiadu z Jan Val Ellam jeszcze bardziej wszczosajoca jezus byl kosmitom!! http://img88.imageshack.us/img88/3710/ufonn1.jpg CZY TEN CZŁOWIEK MÓWI PRAWDĘ? http://img180.imageshack.us/img180/6827/freitas002qx5.jpg Jan Val Ellam (literackim pseudonim Rogerio Almeidy Freitasa) jest autorem 15 ksišżek dotykajšcych sedna spirytualizmu i stanowišcych jego swoistš mieszankę z ufologiš (kilka pozycji właœnie oczekuje na publikację), znany jest ze stanowczych i istotnych deklaracji w obydwu dziedzinach. Ellam zdaje się w znakomity sposób wyczuwać, gdzie duchowoœć styka się z ufologiš i daje swym poglšdom praktyczny wyraz w formie wykładów, podczas których w unikalny sposób wychodzi naprzeciw problemowi manifestacji NOL - i na naszej planecie. Mówi z niezwykłš œmiałoœciš o sposobie, w jaki nasi goœcie wchodzš w interakcje z rasš ludzkš, która jego zdaniem jest jedynie niewielkš i ospałš czšstkš wœród ras istot z przestrzeni kosmicznej, zamieszkujšcych niezliczone planety, nie wiedzšcš o swej roli i wadze wœród tego kosmicznego zgrupowania. Freitas jak sam mówi, nie prosi aby ludzie uwierzyli w jego oœwiadczenia, chce jednak żeby przemyœleli to o czym mówi. Daleko jest mu od zostania guru czy uzyskania miana mistyka. Majšc ukończone studia w zakresie administracji, zajmuje menadżerskie stanowisko w Federacji Handlu, Usług i Turystyki stanu Rio Grande do Norte, jest równoczeœnie konsultantem kilku zagranicznych grup, inwestujšcych w stanie. Jako badacz zjawiska UFO współpracował z pionierkš w dziedzinie ufologii, Irene Granchi (honorowym prezydentem rady redakcyjnej Brazylijskiego Magazynu Ufologicznego) oraz amerykańskim dziennikarzem, Bobem Prattem. ZBLIŻAJĽCE SIĘ SIŁY Skłonnoœć Freitasa ku spirytualistycznej interpretacji zjawiska UFO zaczęła się wraz z jego osobistymi doœwiadczeniami. - Była to seria zjawisk, jakie przekraczały powszechny wzorzec œwiatopoglšdu człowieka, spowodowały mojš izolację w czasie prób zrozumienia tego, co się dzieje – powiedział w wywiadzie udzielonym Brazylijskiemu Magazynowi Ufologicznemu, który opublikowany został w numerze 103 we wrzeœniu 2004 roku. Wpływ tych zdarzeń na Freitasa jest na tyle silny, że przybierajšc pseudonim Jan Val Ellam, opisuje on pod rozkazami „kosmicznych braci” perspektywy, poprzez które zaczšł widzieć poczynania naszych goœci na Ziemi. Pytany o swój pseudonim wyjaœnia, iż jego dobór był sprawš osobistš dodajšc, że w przypadku wykorzystania tych informacji przez kogokolwiek, nie będzie miało znaczenia pod czyim nazwiskiem zostały przekazane. Niektórzy krajowi jak i zagraniczni spirytualiœci stwierdzili już, że ksišżek przypisywanych autorowi nie napisał ani Freitas ani Ellam, ale potężne, wcišż inspirujšce go siły. Inżynier – elektryk, a zarazem konsultant Brazylijskiego Magazynu Ufologicznego, Reinaldo Prado de Albuquerque Mello, porównał nawet aktywnoœć Ellama do „szerokopasmowego łšcza internetowego z innymi rzeczywistoœciami”, poprzez które utrzymywane jest współgranie i doskonała integracja między nim a kosmicznš inteligencjš, na którš się powołuje”. Freitas mówi, iż znajduje się w stałym kontakcie z zaawansowanymi inteligentnymi istotami z przestrzeni kosmicznej, patrzšc na nich z naturalnoœciš jako osoba, która żyje z tym od lat. Podczas gdy bardziej ortodoksyjni ufolodzy kwestionujš jego oœwiadczenia, faktem jest, iż niewielu osobom udało się napisać tak wiele ksišżek o bogatym i głębokim przekazie w tak krótkim okresie czasu. Ellam pisze je nocami, gdyż za dnia pracuje jak każdy zwykły człowiek i wcišż prezentuje swe osišgnięcia podczas swych prelekcji w Brazylii jak i poza jej granicami. W innych krajach znany jest także jako mentor „Projeto Orbum” – manifestu w sprawie obywatelstwa planetarnego. W swej ksišżce „Fator Extraterrestre” („Czynnik pozaziemski”), Ellam porusza kwestię pochodzenia życia, „zaginionego ogniwa w ludzkim rodowodzie”, kosmicznej izolacji naszych gatunków, uprowadzeń przez UFO i psychologicznych barier, które utrudniajš badania nad tematami zwišzanymi z istotami pozaziemskimi. W czasie konferencji w Campo Grande (Mato Grosso do Sul), potępił on nieustanne zaprzeczenia ze strony religii, nauki i rzšdów na temat obecnoœci istot pozaziemskich na planecie, podajšc powody, według których po tak wielu dekadach pełnych dowodów, wcišż istnieje opór przeciwko tej ukrytej rzeczywistoœci. - Człowiekowi brak wiedzy o jego własnej przeszłoœci i równie skromnie rozumie minimalne fakty, jakie majš miejsce od zarania dziejów i łšczš nas ze sprawami wykraczajšcymi poza naszš planetę, wskazujšc na szeroki zasięg życia we wszechœwiecie. Jego ksišżki i odczyty odnoszš się również do postaci Jezusa, którego nazywa Mistrzem i który mógł być blisko zwišzany ze zjawiskiem UFO. Przycišga to wielu z jego zwolenników i powoduje niezrozumienie u tych, którzy ufologię widzš jako dziedzinę wolnš od kwestii religijnych. RADYKALNE ZMIANY NA ZIEMII - Taka interpretacja faktów to pomyłka – mówi Ellam. Dlatego, że Jezus nie miał zupełnie nic wspólnego z żadnš z religii. Studia nad czasami poprzedzajšcymi powstanie Biblii pokazujš nam, iż zjawisko UFO istniało na naszej planecie w znacznym stopniu na długo przed pojawieniem się na niej Jezusa. A przybył on jako jeden z naszych własnych gatunków, choć z innego „pokoju domu Ojca”, aby pokazać, że mylimy się niemalże we wszystkim, co robimy. Ellama nie przeraża fakt, że œcišga na siebie gniew ortodoksów oraz spirytualistów-doktrynerów. Nazywa Jezusa „Władzš z Niebios” i wierzy, iż przybył na Ziemię ze specjalnymi prawami oraz jasno i dobrze zdefiniowanym przesłaniem, które nie mogło zostać jednak zrozumiane przez każdego, ani wtedy, ani dziœ. - Jezus nigdy nie prosił nas, aby tworzyć religię dla niego czy dla Stwórcy, ale jedynie, aby respektować i kochać bliŸnich – idee, które sš absolutnie normalnymi warunkami życia w œwiecie, z którego pochodził, a także w miejscach, które odwiedził i które jedynie na Ziemi zdajš się być pozbawione sensu. Jan Val Ellam jest człowiekiem odważnym, ale jednoczeœnie znanym z powagi, z jakš traktuje wszelkie duchowe i ufologiczne kwestie, bez odwoływania się do sensacji. Obecnie jednak jak się wydaje porzucił to ostrożne podejœcie, zaskakujšc wszystkich swymi œmiałymi oœwiadczeniami dotyczšcymi wydarzeń, przed którymi stoi nasza planeta. - Nigdy nie chciałem rozgłosu. Pracuję, aby szerzyć informacje, które dostaję, ponieważ uważam je za ważne dla wielu osób. Obecnie to, co otrzymuję od marca jest tak ciężkie i przenikliwe, że potrzebuję dzielić się tym z każdym, kto chce słuchać – mówi. W większoœci swych odczytów, Ellam przekroczył barierę, do jakiej nie odważyli się zbliżyć nawet najœmielsi profeci. Oœwiadczył, iż chwila oficjalnego i formalnego kontaktu z pozaziemskimi przybyszami nie jest nie tylko bliska, ale nawet posiada już wyznaczonš datę, rozcišgajšc się na okres od listopada 2006 do kwietnia 2007. - Będzie to coœ, w co nikt nie będzie wštpił. Ani media, ani naukowcy ani rzšdy. Nie będzie już sposobu aby ten fakt zakwestionować. A po tym przybywać będš wielokrotnie, zapełniajšc zawsze niebo swymi gigantycznymi pojazdami, nie lšdujšc, ale kontaktujšc się z nami, aż nadejdzie odpowiedni czas. http://img156.imageshack.us/img156/1500/magazynufo003mg1.gif WYWIAD Brazylijski Magazyn Ufologiczny (BMU): Wiele osób wczeœniej wydawało podobne oœwiadczenia dotyczšce oficjalnego i ostatecznego kontaktu z istotami pozaziemskimi, ale żadne z nich nie były aż tak silne. Nikt dotšd nie okreœlił tak dokładnie daty nadchodzšcego kontaktu w obawie, że do niego nie dojdzie. Dlaczego pan czyni coœ dokładnie odwrotnego? Jan Val Ellam (JVE): To w rzeczywistoœci jeden z powodów mojego osobistego dramatu. Jeœli przekazywałbym „ostrzeżenie” od moich kosmicznych przyjaciół mówišce, że coœ może zdarzyć się w niedalekiej przyszłoœci, byłoby to lepsze dla mojego umysłu, gdyż ulżyłoby to mojej osobistej odpowiedzialnoœci. Jednakże wszystko to, co dzieje się ze mnš od 1986r. pod wpływem bytów duchowych i istot, które działajš razem – ma siłę, aby udowodnić mi, że chwila, o której mówiło się tak wiele, może mieć miejsce niebawem. Co więcej: „oni” proszš mnie o coœ, czego nigdy przedtem nie robiłem. Proszš, abym przekazał wiadomoœć o oficjalnym i kontakcie z istotami pozaziemskimi poprzez spełnienie obietnicy danej przez Jezusa, gdy przebywał jeszcze między nami, obietnicy powrotu na Ziemię w jego naturalnej postaci władzy z niebios. Będzie to pierwszy oficjalny kontakt istot ziemskich z istotami z innych œwiatów, do którego dojdzie w czasach współczesnych. Jego powrót będzie miał miejsce trochę póŸniej, w czasie od połowy listopada 2006 do kwietnia 2007. BMU: Czy jeœli rzeczywiœcie to będzie mieć miejsce, to czy będzie to moment wielkiego poruszenia dla ludzkoœci? Co według pana taki fakt może oznaczać dla populacji planety? JVE: Ten fakt oznacza pierwszy moment tak długo wyczekiwanej reintegracji naszej planety z kosmicznym obiegiem. Będzie to koniec izolacji doœwiadczanej odkšd żyjemy na ziemi pod pewnego rodzaju „kosmicznš kwarantannš”. W końcu jesteœmy przecież „niechcianymi towarzyszami” w tej częœci galaktyki, popełniajšc wszelkie rodzaje zbrodni przeciw życiu. Po pierwszej wizycie, która będzie obiektywna, jasna, niezaprzeczalna, zarejestrowana i nagłaœniana, choć niezwykle ulotna – trwajšca może kilka godzin lub nawet mniej, będš miały miejsce inne, aby przyzwyczaić Ziemian do powrotu do wspólnoty rodzajów ludzkich z innych planet. Powinno to zostać poprzedzone przyszłymi kontaktami z wieloma innymi rodzajami pozaziemskich istot, wszystkimi połšczonymi czymœ, co nazywam „zasadami kosmicznego braterstwa”. BMU: Czy nie obawia się pan, że ludzie zacznš pana traktować jak guru w czasie prezentowania tych faktów w swych prelekcjach i pismach? Czy to co Pan teraz robi nie podważa całej wiarygodnoœci, jakš wypracował pan w czasie dwóch dekad pracy na gruncie ufologii i duchowoœci? JVE: Nie, robię to ponieważ nie mogę znaleŸć innego sposobu na radzenie sobie z tymi faktami. Wygodnš i nawet dobrš strategiš byłoby pozostawanie w ciszy zgodnie z ludzkimi standardami, bez wystawiania się poprzez podawanie daty, którš poznałem wczeœniej. Jeœli byłoby to jedynie dla mojej wygody, możecie być pewni, że byłby to właœnie mój wybór. Jednakże, ku mojej rozpaczy, istnieje jawne żšdanie ze strony tych istot, które nazywam „kosmicznymi braćmi”, które dajš mi jasno do zrozumienia, czego dokonali przez 20 lat tych wspólnych doœwiadczeń. Byłoby nieszczere z mej strony wobec nich, aby unikać tego. Szukam sił, by podołać ich proœbom. Jako niewierzšcy i nie motywowany wiarš, mogę polegać jedynie na sobie, na filozoficznym kodzie zachowania wykształconym jako zasada w cišgu mojego życia. Obecnie radzę sobie z faktami, a nie ze sprawami wynikajšcymi z doœwiadczeń duchowych. Nie ma niczego, co mógłbym powiedzieć wbrew faktom. Mogę jedynie obserwować i żyć z nimi, rozwijajšc poziomy mego rozumowania w taki sposób, jak to tylko możliwe. no goscu ma durzo do straceia nie wydaje mi sie zeby pierniczyl glupoty zeby jego ksišzki lepiej sie sprzedawaly ??

Wina tuska

gdy by ktos nieznal tej strony ^^ http://www.npn.ehost.pl/index.php?subaction=showfull&id=1164363435&archive=&start_from=&ucat=1&

Wina tuska

Trzymam za słowo tego Brazylijczyka. Ma czas do 30 kwietnia, a jak nic znaczącego się nie wydarzy, to liczę na jakieś sensowne wytłumaczenie zmiany terminu oficjalnego, masowego kontaktu.

Jesli nic sie nie wydarzy to osobiscie pojade do brazyli i dam mu takiego kopa w dupe temu brazylijczykowi ze poleci w przeszczen kosmicznom i zakarze mu wracac jesi nie wroci z tymi swoimi kosmicznymi przyjacielami ^_^ Zadne przeprosiny tu nie wystraczą...

Wina tuska

Zapewne kolejne fałszywe dane. A szkoda...

Tutaj (na tych ziemiach) co kilka dni jakis "wybrany" komunikuje nam cos szczegolnego, co na ogol nigdy sie nie sprawdza. Bardzo zadko przedostaje sie to do powazniejszej prasy, chco znane sa ogolnie przypadki wywiadow w radiu, telewizji czy czasopismach. Juz kilka dni i sie przekonamy. pozdro

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Jak sobie przypomnę tych wszystkich Amerykan na ich czarnobiałych filmach, i pierwsze próby wciskania kitu gdy chanelling był modny to łezka się w oku kręci. "My name is Ethernusssss"

Czuje letki nie pokoj z okazi zbizającej sie sądnej daty:P

Wina tuska
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 59
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.