| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Sztandary Normalności | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 459 |
|
Zadmijcie w rogi! Uderzcie w bębny!
Czas to nadchodzi wrogi i posępny!
Oto na ziemię zstępujš złe moce!
Oto to plemię i ja tu też kroczę!
Oto odkryło się: skarb przewspaniały:
Gdy mnie nie było - cuda wcišż trwały!
:-) Widzę, że nadal zażarcie dyskutujecie na tym forum :-) I nadal większy sens z tego nie wynika :-) Ale ale nie zapominajcie, że jestemy tylko ludmi, którzy niewiele wiedzš, a jeszcze mniej z tego co wiemy jest prawdš!
Pokora to lekarstwo na zło tego wiata :-)
Taka dygresja w zawirowaniu :-) Bylicie głosować?
Pax vobiscum :-)
|
|
|
|||||||
|
Brat
Wczoraj o 22:06
Ja byłem nawet w Komisji :)
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||||
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
A jak nie bylicmy głosować to trafimy do piekła?
Btw. Ciebie też miło znowu widzieć.
|
|
|
Campari doskonale wiesz, ze w żadnym punkcie moich wypowiedzi nie pisałem jak Ty wyżej - ani o wiarze ani o kociele :-) To że jestem katolikiem to fakt. A prawdy w żadny razie nie głoszę bom niegodny. Natomiast nie ma "jedynie słusznego punktu widzenia" jak to ujšłe.
Za to słusznie napisałe, ze moje pojawienie się nie sprawi, że co sensowniejszego z tego wyniknie... niestety :-) Ale może choć jednš osobę powstrzyma od zaklapkowanego patrzenia tylko we własne "ja"? Oby :-)
To dobrze! Chcoiaż ja w komisji nie byłem :-) POstawy patriotyczne sš wskazane wszędzie!
Wyckret:-) nie wiem gdzie traficie:) Oby nie do piekłš :-)
Pax vobiscum :-)
|
|
|
Brat
3 godziny temu
Witam ci Bracie a co u cię wogóle i gdzie się Kolega podziewał - dobrze że się pojawiłe przynajmniej można prowadzić niektóre dyskusje na poziomie rzeczowej rozmowy a nie sporów o niczym :) jak niekiedy się zdarza :)
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Ja się cieszę. Już miałem wrażenie, że to forum umrało. Ale widzę, że jeszcze jest nadzieja.
|
|
|
Hmmm... nie umarło ale przeniosło się na inne miejsca :-) A ja po prostu nie mam na nic oczywicie czasu :-)
A jakie dyskusje warte uwagi toczš się na tym forum?
Pax :-)
|
|
|
Naczy się...Gdyby wpadł nieco wczeniej mógł by zaobserwować monologi jednej osoby. Wtedy NIC nie miało specjalnie sensu. Ale teraz jest po staremu. Dalej możemy się kłócić:D
|
|
|
|||
Wina tuska |
|
|||
|
Ehhh... nie zdziwiłbym się gdybycie to Wy tak pisali:P
Pax :-)
|
|
|
Sam czasem słucham radia Maryja,a jestem ateista. Każdy orze jak może, nie?:D
|
|
|
bracie mógłby zdradzić skšd masz ten tekst?
To jaka przepowiednia?
|
|
... |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 459 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |