Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Sztandary Normalności
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 459
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 22 | 23 | Następna strona

Zadmijcie w rogi! Uderzcie w bębny! Czas to nadchodzi wrogi i posępny! Oto na ziemię zstępujš złe moce! Oto to plemię i ja tu też kroczę! Oto odkryło się: skarb przewspaniały: Gdy mnie nie było - cuda wcišż trwały! :-) Widzę, że nadal zażarcie dyskutujecie na tym forum :-) I nadal większy sens z tego nie wynika :-) Ale ale nie zapominajcie, że jesteœmy tylko ludŸmi, którzy niewiele wiedzš, a jeszcze mniej z tego co wiemy jest prawdš! Pokora to lekarstwo na zło tego œwiata :-) Taka dygresja w zawirowaniu :-) Byliœcie głosować? Pax vobiscum :-)

Brat:
Ale ale nie zapominajcie, że jesteœmy tylko ludŸmi, którzy niewiele wiedzš, a jeszcze mniej z tego co wiemy jest prawdš!
ale ale pamiętajcie, że tylko Koœciół Katolicki zna prawdę i głosi prawdę!!! witam Bracie,
Brat:
Widzę, że nadal zażarcie dyskutujecie na tym forum :-) I nadal większy sens z tego nie wynika :-)
Twoje pojawienie się na tym forum na pewno nie sprawi, że będzie wynikał większy sens z dyskusji. przecież Ty masz jedyny słuszny punkt widzenia-wiara. heh jeszcze troche i czuję, że te bajki przejdš do lamusa ;)
Brat:
Taka dygresja w zawirowaniu :-) Byliœcie głosować?
oczywiœcie i oczywiœcie nie wsparłem katolicji, znaczy sie rzšdzšcej koalicji ;)

Brat Wczoraj o 22:06 Ja byłem nawet w Komisji :) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Brat:
Taka dygresja w zawirowaniu :-) Byliœcie głosować?
Igor:
Ja byłem nawet w Komisji :)
hehe, Ja też :) I miałem mega smiechawe, nie trudno oszukiwać przy takiej ordynacji.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

A jak nie byliœcmy głosować to trafimy do piekła? Btw. Ciebie też miło znowu widzieć.

Campari doskonale wiesz, ze w żadnym punkcie moich wypowiedzi nie pisałem jak Ty wyżej - ani o wiarze ani o koœciele :-) To że jestem katolikiem to fakt. A prawdy w żadny razie nie głoszę bom niegodny. Natomiast nie ma "jedynie słusznego punktu widzenia" jak to ujšłeœ. Za to słusznie napisałeœ, ze moje pojawienie się nie sprawi, że coœ sensowniejszego z tego wyniknie... niestety :-) Ale może choć jednš osobę powstrzyma od zaklapkowanego patrzenia tylko we własne "ja"? Oby :-) To dobrze! Chcoiaż ja w komisji nie byłem :-) POstawy patriotyczne sš wskazane wszędzie! Wyckret:-) nie wiem gdzie traficie:) Oby nie do piekłš :-) Pax vobiscum :-)

Brat 3 godziny temu Witam ci Bracie a co u cię wogóle i gdzie się Kolega podziewał - dobrze że się pojawiłeœ przynajmniej można prowadzić niektóre dyskusje na poziomie rzeczowej rozmowy a nie sporów o niczym :) jak niekiedy się zdarza :) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Ja się cieszę. Już miałem wrażenie, że to forum umrało. Ale widzę, że jeszcze jest nadzieja.

Hmmm... nie umarło ale przeniosło się na inne miejsca :-) A ja po prostu nie mam na nic oczywiœcie czasu :-) A jakie dyskusje warte uwagi toczš się na tym forum? Pax :-)

Naczy się...Gdybyœ wpadł nieco wczeœniej mógł byœ zaobserwować monologi jednej osoby. Wtedy NIC nie miało specjalnie sensu. Ale teraz jest po staremu. Dalej możemy się kłócić:D

Brat:
Zadmijcie w rogi! Uderzcie w bębny! Czas to nadchodzi wrogi i posępny! Oto na ziemię zstępujš złe moce! Oto to plemię i ja tu też kroczę! Oto odkryło się: skarb przewspaniały: Gdy mnie nie było - cuda wcišż trwały!
fajny text to z jakis piosenki czy moze sam wymysliles??

Wina tuska

ps: glosowalem na kononowicza xD

Wina tuska

"To z kalendarza rolnika"

A wyglšdam na poetę??? :D

Na uœmiechnięta osobę.

Brat:
Zadmijcie w rogi! Uderzcie w bębny! Czas to nadchodzi wrogi i posępny! Oto na ziemię zstępujš złe moce! Oto to plemię i ja tu też kroczę! Oto odkryło się: skarb przewspaniały: Gdy mnie nie było - cuda wcišż trwały!
ja myœlałem, że to w Radiu Maryja recytowali i tam to usłyszałeœ ;)

Ehhh... nie zdziwiłbym się gdybyœcie to Wy tak pisali:P Pax :-)

Sam czasem słucham radia Maryja,a jestem ateista. Każdy orze jak może, nie?:D

bracie mógłbyœ zdradzić skšd masz ten tekst? To jakaœ przepowiednia?

...

Raczej piosenka jakiegoœ death-metala ;D
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 459
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 22 | 23 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.