Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy każdy z nas może widzieć swojego Anioła Stróża??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45

A ja wam powiem rewelację :3 Muszę sie przynać do tego, ze bardzo, bardzo kocham swojego Aniołš Stróża, i kiedy mu powiedziałam o tym ,zaczęłam go widzieć! Tak samo, jak widze swoja mame, tatę czy brata. Nie żartuję. Jak potrzebuje pomocy to on m izawsze pomozę. Moze nei zawsze, bo czasem moje proœby sš głupie, ale w chwlach kiedy się boje on jest ze mnš. Czasem w nocy, kiedy nei mogę spać, czuje, ze mnei trzyma za rękę, a raz kiedy byłam "chora"-panie wiedzš czym mówie, i nic mi nie pomagało ,żadne tabletki ( dodam, ze tego dnia byłam z młodszym bratem w domu, a on jak zwykle miał mnei w nosie i grał na kompie) to poczułam jak mnie ktos pocałował, zasnęłam i ból zniknšł tak szybko jak sie pojawił .Ja wiem ,ze to mój kochany Stróż. Nawet raz mnei odwiedził jako błękitna aura œwiatał (jak wiadomo Anioły w takiej postaci ukazuja sie ludizom ,ale przewaznei jako postacie ze skrzydłami ,bo ludzie tak je sobie wyobrażajš) http://www.digart.pl/zoom/502276/Aniol_Adriel.html Co wy sšdzicie na ten temat, też wierzycie, ze Wasz Stróż jest z wamipoiwedzcie mi co o tym sšdzicie. Czekam :3

http://r1.bloodwars.interia.pl/r.php?r=177332

DarkDiablicka:
zaczęłam go widzieć!
gratuluje ;) niezły sukces zmysłów :)
DarkDiablicka:
Nie żartuję.
wierze ci i wcale nie twierdze ze masz nawalone pod beretem ze to tak ujmę :) Widywanie duchów, aniołów strózow, komunikowanie sie z nimi rozmowy itp. itd. zupełnia normalna sprawa :) moj anioł stroz? hehe... gdzies tam jest ale nie życze sobie jego ochrony czy coœ ;] tak samo poddałem sie kiedys opiece Michała Archanioła i teraz mam kłopoty z kontaktowaniem sie z duchami...

Ale narozrabiałeœ assamite hahahahah .Ale nie sšdzę, żeby Michał sie na ciebie zdenerwował. Musiałeœ go czymœ zdenerwować. Ile razy mój Stróż sie na mnei obraził (a potem sie nie odzywam i nie pomagał. Dopiero jak go przeprosiłam to mu przeszło, wiec uważam ,na to co mówię, gdy z nim rozmawiam. Dzięki,że nie uważasz,że mam nawalone pod beretem.

Ile masz lat DarkDiablicka, mozna wiedziec ?

DarkDiablicka:
żeby Michał sie na ciebie zdenerwował
hehehe raczej sie nie zdenerwował a raczej stara sie mnie chroinc gdyż moje kontakty z owymi duchami to paktowanie z tak zwanymi demonami ;] demon to tez duch ;]

czesc no coz nie moge sie pochwalic zadnymi spotkaniami jestem raczkujaca na tym terenie chociaz nie powiem ze bardzo bym chciala poczuc swojego Aniola Stróża moze kiedys mi sie uda

Aniolku Jak Twoje podroze stralne. Udalo sie ?

Idiota, dyiewcyzn nei pzta sie o lata. Ale powiem ci, dzieckiem nie jestem. Nie każdy mi musi wierzyć. Assamite, nie martw się Archanioł Michał na pewno jest z tobš, a najbliżej twój Stróż. Spróbuj zn ni mpgadać, to zobaczysz, ze będziesz miał lepiej. Aniołku, nie martw się. Jeœli będziesz rozmawiał ze swoim Strózem, na pewno będzie z tobš. Ta więŸ między moim Stróżem a mna, jest mocna, bo go kocham jak opiekuna, iOn o tym wie, tylko, że mu było przykro jak po 18 latach sobie o nim przypomniałam. Przecież, każdy z nas, gdy jest sam, ma wrażenie, że ktoœ jest prawda?? (No chyba, tylko Idiota nie). A tym kimœ jest właœnie wasz Anioł Stróż. Jego nie widać, ale czuć, ze jest. Dlatego Aniołku, rób to co ja, a zobaczysz, On też przyjdzie do ciebie, a może nawet go zobaczysz. (Z resztš ja lubie Anioły, bo ich życie jest nader ciekawe. No i uwielbiam je rysować (jedna z form rozmowy z nimi)ale też lubie pisać wiersze (tak też mozesz z nimi pogdać :D)

Widzisz, jak moge nic nie pisac ? Twoje teksty sa takie dzieciece ;)

Bez obrazy oczywiscie ;)

mialo byc dziecinne :)

Drogi Idioto :) chcialabym moc powiedziec ze tak ale mimo staran nie udalo sie chociaz raz wydawalo mi sie ze czuje dziwne mrowienie w calym ciele ale moze to wyobraznia Pozdrawiam

Tak, ja też tak sie czułam aniołku, gdy pierwszy raz się z nim rozmawia od łóższego czasu, ale zanim go zobaczysz, musisz dużo z nim rozmawiać (on cie zna tylko z tego, że sie tobš opiekuje, ale nie zna cie tak dobrze, żeby ci sie pokazać, on i ty musicie sobie zaufać, tak jak ja ufam sowjeu stróżowi)

zamiast okreslenia Aniol Stroz wole uzywac "duchy opiekuncze". ;]

aniolek:
chociaz raz wydawalo mi sie ze czuje dziwne mrowienie w calym ciele ale moze to wyobraznia
naturalna reakcja. jesli chcesz moge przeslac Ci "Gate Experience" z Monroe Institute - zestaw kilkunastu plytek cd ulatwiajacych wychodzenie z ciala oraz wiele wiecej. Wiecej dowiesz sie tu : http://www.hemi-sync.com.pl/tmibrief.php
DarkDiablicka:
Tak, ja też tak sie czułam aniołku, gdy pierwszy raz się z nim rozmawia od łóższego czasu, ale zanim go zobaczysz, musisz dużo z nim rozmawiać (on cie zna tylko z tego, że sie tobš opiekuje, ale nie zna cie tak dobrze, żeby ci sie pokazać, on i ty musicie sobie zaufać, tak jak ja ufam sowjeu stróżowi)
Sorry DarkDiablica ale to co piszesz wydaje mi sie smieszne. Skad Ty sie wzielas normalnie ? Te aniolki to silnie zakorzeniony stereotyp katolicki. "on cie zna tylko z tego, że sie tobš opiekuje, ale nie zna cie tak dobrze, żeby ci sie pokazać, on i ty musicie sobie zaufać, tak jak ja ufam sowjeu stróżowi" Skad czerpiesz ta wiedze, aniol Ci powiedzial ? Operujesz pojeciami dostosowanymi do Twojego poziomu swiadomosci jednoczesnie stawiajac sie w pozycji autorytetu (przynajmniej tak to odbieram). Jesli juz mowimy o e n e r g i a c h to pojecia takie jak zaufanie sa wlasciwe tylko dla nas - ludzi, to calkiem inna bajka. Jesli bedziesz medytowac zaczniesz zauwazac / rozumiec wiecej, znasz sobie sprawe ze cos co uwazalas kiedys za oczywiste wcale takie nie jest i vice versa bardziej w strone "nie jest" ;) i nie obrazaj sie na mnie bo ja jestm idiota ;)

jak sobie o tym poczytalem i zaczalem "rozmawiac" z moim aniolkiem to takie dreszcze mnie przechodzily, zadawalem mupytania gdy mowilem t"tak" badz "nie" przechodzily mnie dreszcze i to byla odpoweidz jesli dreszcze byly na "tak" to tak itd. hmm same dreszcze by sie nie wziely czlowiek nie umie robic samemu dreszczy wiec to bardzo mozliwe ze ejst moj aniol

Ordynarny:
jak sobie o tym poczytalem i zaczalem "rozmawiac" z moim aniolkiem to takie dreszcze mnie przechodzily, zadawalem mupytania gdy mowilem t"tak" badz "nie" przechodzily mnie dreszcze i to byla odpoweidz jesli dreszcze byly na "tak" to tak itd. hmm same dreszcze by sie nie wziely czlowiek nie umie robic samemu dreszczy wiec to bardzo mozliwe ze ejst moj aniol
Bo to jest prawda. Tylko ,ze dużo ludzi sie tego boi. Jak mówiłeœ człowiek sam z siebie nie poczuje takich dreszczy. A jeœli chodzi o zaufanie, bo ktos mi tutaj nie wierzy, to bardzo przepraszam, ale jesli ufamy Bogu, bo to nasz Ojciec to czemu mamy nie ufać komuœ kto się nami opiekuje?? im bardziej z nim rozmawiasz, tym blizej on jest z tobš. Moze ktos mnie uważać, za dziecko, ale ilekroć, poprosiłam Stróza o pomoc w ważnej sprawie, zawsze mi przychodził z pomocš, a jeszcze blizej byłze mna po tym co przeszłam (ale to inna bajka). Idiota posłuchaj mnie, nei chcę uważać sie za autorytet czy cos takiego, bo mi daleko, do bycia autorytetem słowo. Nie mam zamiaru się wywyższać czy coœ takiego. A skoro mówisz o zufaniu, że on mnie nie zna czy coœ. On mnei zna lepiej niż ja samš siebie. On jest ze mna od chwili narodzin, a skoro mi sie pokazał to znaczy ,ze mi zaufa, i wiedział, ze jak do mnie przyjdzie to się nie będę Go bać, bšdŸ uznał, że czas wystawić mnie na próbę, czy uwierzę w to, że Anioły istniejš czy nie. Jest wiele, rzeczy, których człowiek nie zna i nigdy nie pozna, bo nie otworzy serca dla inncyh. Zanim On do mnie przyszedł byłam chamem, i wogóle co najgorsze (poza ćpaiem czy paleniem-nie rusza mnie to), ale potem cos sie we mnie zmieniło, na tyle, że teraz mam dobrze, mam duzo przyjaciół i nie jestem sama. A On jest po to, żeby nas pokierować w dobrš stronę, a nie na złš. A ty Idiota, to, że masz taki nick nie oznacza, że taki jesteœ. I nie wolno się tak nisko oceniać. Mozesz mnie uważać, za dzieciaka, ale skoro chcesz wiedzieć ile mam lat to ci powiem: 18. Ale ja i tak pozostaje przy swoim: każdy ma Aniołš bšdz jak ktoœ woli Ducha Opiekuńczego. Tylko ,ze taka rozmowa, a raczej to co w niej było powiedziane musi zostać tajemnicš.

tak - kazdy ma anioła stróża , a poza nim jeszcze kilka innych -> minimum 7 ;) jednakże Anioł Stróż -> czyli anioł regent jest z nami najblizej ;) mozna sie z nim kontaktować - zreszta nie tylko z nim..w zasadzie z kazdym aniołem ;) mozna rpozmawiac- a on udzieli odpowiedzi i pomocy ;) ja ze swoim rozmawiam ;) i jeszcze z paroma innymi ;) doswiadczam ich ingerencji w moje zycie ;) a stroza mego widziałam pare razy ;)

DarkDiablicka Zakonczmy ta rozmowe, Ty wiesz swoje, ja wiem swoje i niech juz tak pozostanie :)
DarkDiablicka:
A ty Idiota, to, że masz taki nick nie oznacza, że taki jesteœ. I nie wolno się tak nisko oceniać.
hehe, kazdy ma czastke idioty w sobie ;) Wbrew pozorom mam wysoka samoocene.

Gwiazdeczka, widzę, ze nie tylko ja widzę swojego kochanego Stróża :3

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.