| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Natx trzeba usunąć !!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64 |
|
Natx tak napisala w jednym ze swoich postow:
"
Najlepsze jest to:
'Niech zstšpi Duch Twój!
I odnowi oblicze ziemi.
Tej Ziemi!'
Jan Paweł II
"
Natx, nie była mojš ulubienicš..a za szydzenie ze słów Ojca więtego Jana Pawła II w moich oczach jestes juz zerem.
Nie bede nikogo pouczał, poieważ Administrator powinien sam działać widzšc takie bezprawie.
Jestem adminem na innym forum już prawie rok. Tam taki spam jest poniżej krytyki. Niegdy bywalem tu dużo częsciej,ale jak widze co tu sie wyrabia, to bywam tu mało. Jak wchodze i widze idiotyczne wypowoedzi Natx to az mi sie w bebechach wywraca.
Prosze Was, zrobcie cos z TYM
|
|
|
No wiesz, idiotyzm to chyba wada wrodzona.
Ja sam o wiele częciej siedziałem na tym forum, między innymi dlatego, że było o czym pisać, a teraz siedzi ta kreatura, spamuje, panuje chaos i bezsens. Jak to ktos powiedyia, Internet powinien bz doywolony od 18 lat i odpowiednio wysokiej intelgecji. Tak wiec, natx na drzewo. Zeszla z niego o jakies 100000 lat za wczesnie.
|
|
|
'Niech zstšpi Duch Twój!
I odnowi oblicze ziemi.
Tej Ziemi!'
Jan Paweł II
|
|
|
Bardzo kocham papieza Jana Pawla II i bardzo za Nim tesknie. Dostalam od Niego blogoslawienstwo w Poznaniu. Sila tego papieza trzyma mnie przy zyciu. Choc jestem lesbijka, jest On dla mnie inspiracja. Mam nadzieje, ze mi wybaczy, ze jestem lesbijka. Mysle, ze w ciezkich chwilach zawsze moge liczyc na Jezusa i na Niego.
Poczytaj sobie cos na temat teorii chaosu, jak Cie to interesuje. Bardzo ciekawe kwestie sa to, choc bynajmniej trzeba im poswiecic duzo serca.
|
|
|
|||
|
Nigdy nie bylam intelektualistka, a co dopiero pseudo intelektualistka. Jestem matematykiem i interesuje mnie fizyka oraz tajemnice tego swiata, a reszta jest kwestia waszej homofobii.
|
|
|
|||||
|
Byles w Paryzu na jakims tournée w zwiazku z baletem??
|
|
|
|||||
|
Ciesze sie, ze znowu zalozyliscie nowy watek na moj temat. Dzieki temu czuje, ze jestem kims kontrowersyjnym, obok kogo nie mozecie przejsc obojetnie. Szkoda, ze nie podzielacie moich bardzo tolerancyjnych pogladow oraz macie uraz mniejszosci. Moze teraz rozumiecie, jak to jest byc osoba homoseksualna, ktora zyje w zalewie heteroseksualnych ukladzikow i uprzedzen.
|
|
|
|||||
|
Jest to sprawa, o ktorej trzeba pisac dla przyznania praw mniejszosciom homoseksualnym.
|
|
|
|||
|
Natx
Co za mikser ! Czy ty w ogóle kierujesz sie naukami Jezusa i JP II ??? Czy to sšdla Ciebie autorytety czy tarcza ochronna?
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
La la la laaaaaaaaaaaaaaaa.
La la la lAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
|
|
|
Aaaaa ! rozumiem !
I nie pomyliłam się :)
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |