Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Moim ojcem jest na pewno nie ojciec, lecz kosmita.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 58

Mowie wam, gdy oni sie kochali, to wtedy wpadl jakis kosmita i zastapil mojego ojca w jego roli, a zrobil to z innego wymiaru. HAHAHAHA

Sama niedługo będziesz w innym wymiarze - poza tym forum. HAHAHAHA

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

taak czekam na to z utesknieniem;P

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo!!!!

taka1edna Nie ty 1edna :)

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Rozumowanie przekštniowe to klasyczny przykład rozumowania w dowodzie nie wprost. Za jego pomocš można wykazać na przykład, że moc zbioru zbioru liczb rzeczywistych z przedziału [0,1] jest większa od mocy zbioru liczb naturalnych. Natychmiastowy wniosek z tego faktu podawany jest obrazowo: liczb rzeczywistych jest więcej niż liczb naturalnych. http://pl.wikipedia.org/wiki/Rozumowanie_przek%C4%85tniowe

Natx to klasyczny przykład braku rozumowania. Jej moc bierze się z całkowitego chaosu myœli tworzšcych połšczenia losowe.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol nie podjudzaj jej;P! dodo nie ja jedna ale widocznie to dla moda czy tam kto sie tym zajac powinien to za malo;P natx podnieca cie spam?!

Zazdrosnik.

jej kalkulacyjno matematyczne przesłanki majš odzwierciedlenie w tym, że jest liczbš rzeczywistš natomiast my naturalnš :) fakt niezaprzeczalny ! Rzeczywistoœć spamu jest aż nadto w rzeczywistoœci wirtualnej ewidentnie rosła, na domiar natura nasza przytłaczana jest rzeczywistoœciš wulkanicznš Natx.

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Nieskonczonosc mysli tworzaca przyporzadkowania kolorystyczne w kodzie alarmu lub w kodzie zastosowan praktycznych w sprawach, ktore maja kolejne przyporzadkowania w zaleznosci od charakterystyki pola w danej chwili w nieskonczonym ciagu mysli, ktore sa odkladane do kolejnych petli, w ktorych nastepne dane kolorystyki lub charakterystyki pola sa odsylane do powtornej analizy.

przerazacie mnie;P

ty wiesz natx ze cierpisz na nieuleczalna spamoze?

Innymi slowy mam swoje zadania.

Przypomina to w pewnym sensie wahadlo emocjonalne, a wynika to z tego, jak daleko dana mysl muszla, by sie doladowac w innym obszarze informacyjnym, stad pewna nieobecnosc, gdy bardzo wazna sprawa sie analizuje, to musze byc tam w wiekszej ilosci energetycznej, stad czasem rozklad energii swiadomosci jest nieproporcjonalny i zalezy od aktualnych rozkladow na swiecie.

W zasadniczym aspekcie jestem swiatlem, a grawitacja tworzy tunele informacyjne, dzieki ktorym podrozuje w okreslonym systemie i moge sie navet rozbijac na kilka sciezek, lecz wtedy traci na tym glebia informacji.

Bla bla bla, pierdu pierdu. Masz rację taka1edna - rozmowa z Natx nie ma sensu, do niej nic nie trafia, jest wyjštkowo tępa. Nie lubię szkodników, szkodniki trzeba tępić - i taki los spotka Natx, potrzebny tylko dobry muchozol.

W moich zbiorach wszystko jest podroza, a kazda dana, navet gdy jest juz koncowa, to trafia do kolejnego zbioru, jako nova dana.

Mowa do œciany, zimnej bez polotu. Przeceniasz siebie, jak zwykle. Nic nowego,wcišż starego . Zadania,zadania , zadania-rozwišzuj je ,choc tego jednego jakoœ nie potrafisz.

I po co tracimy naszš dobrš energię ?? Nie wszystko ma sens, w tym przypadku to bezsens.

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 58
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.