| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Moim ojcem jest na pewno nie ojciec, lecz kosmita. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 58 |
|
Mowie wam, gdy oni sie kochali, to wtedy wpadl jakis kosmita i zastapil mojego ojca w jego roli, a zrobil to z innego wymiaru.
HAHAHAHA
|
|
|
Sama niedługo będziesz w innym wymiarze - poza tym forum.
HAHAHAHA
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
taka1edna
Nie ty 1edna :)
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Rozumowanie przekštniowe to klasyczny przykład rozumowania w dowodzie nie wprost. Za jego pomocš można wykazać na przykład, że moc zbioru zbioru liczb rzeczywistych z przedziału [0,1] jest większa od mocy zbioru liczb naturalnych. Natychmiastowy wniosek z tego faktu podawany jest obrazowo: liczb rzeczywistych jest więcej niż liczb naturalnych.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rozumowanie_przek%C4%85tniowe
|
|
|
Natx to klasyczny przykład braku rozumowania.
Jej moc bierze się z całkowitego chaosu myli tworzšcych połšczenia losowe.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
wendol nie podjudzaj jej;P!
dodo nie ja jedna ale widocznie to dla moda czy tam kto sie tym zajac powinien to za malo;P
natx podnieca cie spam?!
|
|
|
jej kalkulacyjno matematyczne przesłanki majš odzwierciedlenie w tym, że jest liczbš rzeczywistš natomiast my naturalnš :) fakt niezaprzeczalny ! Rzeczywistoć spamu jest aż nadto w rzeczywistoci wirtualnej ewidentnie rosła, na domiar natura nasza przytłaczana jest rzeczywistociš wulkanicznš Natx.
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Nieskonczonosc mysli tworzaca przyporzadkowania kolorystyczne w kodzie alarmu lub w kodzie zastosowan praktycznych w sprawach, ktore maja kolejne przyporzadkowania w zaleznosci od charakterystyki pola w danej chwili w nieskonczonym ciagu mysli, ktore sa odkladane do kolejnych petli, w ktorych nastepne dane kolorystyki lub charakterystyki pola sa odsylane do powtornej analizy.
|
|
|
Przypomina to w pewnym sensie wahadlo emocjonalne, a wynika to z tego, jak daleko dana mysl muszla, by sie doladowac w innym obszarze informacyjnym, stad pewna nieobecnosc, gdy bardzo wazna sprawa sie analizuje, to musze byc tam w wiekszej ilosci energetycznej, stad czasem rozklad energii swiadomosci jest nieproporcjonalny i zalezy od aktualnych rozkladow na swiecie.
|
|
|
W zasadniczym aspekcie jestem swiatlem, a grawitacja tworzy tunele informacyjne, dzieki ktorym podrozuje w okreslonym systemie i moge sie navet rozbijac na kilka sciezek, lecz wtedy traci na tym glebia informacji.
|
|
|
Bla bla bla, pierdu pierdu.
Masz rację taka1edna - rozmowa z Natx nie ma sensu, do niej nic nie trafia, jest wyjštkowo tępa.
Nie lubię szkodników, szkodniki trzeba tępić - i taki los spotka Natx, potrzebny tylko dobry muchozol.
|
|
|
W moich zbiorach wszystko jest podroza, a kazda dana, navet gdy jest juz koncowa, to trafia do kolejnego zbioru, jako nova dana.
|
|
|
Mowa do ciany, zimnej bez polotu.
Przeceniasz siebie, jak zwykle.
Nic nowego,wcišż starego .
Zadania,zadania , zadania-rozwišzuj je ,choc tego jednego jako nie potrafisz.
|
|
|
I po co tracimy naszš dobrš energię ??
Nie wszystko ma sens, w tym przypadku to bezsens.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 58 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |