Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
podróże astralne
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 51

poszukuje kogoœ kto umie podrozowac astralnie chcialbym sie tego nauczyc ale mam kilka pytan moze znajdzie sie jakis dobry osobnik ktory mi pomoze dzieki

Tak wejdz na strone Pana Antoniego Przechrzty ! On prowadzi kursy i lata astralnie tez,... wiem bo to odczułam:)

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

a mozesz mi powiedziec jak do tego doszlas

no i prosze o adres strony :)

W jaki sposób chcesz odbyć takš podróż?

wpisz w wyszukiwarke... Oj poprostu znam tego Pana osobiscie .... chyba jeszcze.... i kiedyœ się u mnie zjawił... znaczy odczułam to i ja... ale i moja kotka:)) A Antek nie ma z tym najmnijeszych problemów zreszta sam tego uczy!

wilku wlasnie chce porozmawiac z kims kto odbywa takie podroze bo sama tylko o nich czytalam

Chodzi ci o OOBE?

o widze ze wiesz o co chodzi szczerze to nie bardzo wiem czym roznia sie te techniki miedzy soba wiem ze nie jest to tez takie proste trzeba miec predyspozycje a mi bardzo zalezy...

jestem laikiem :)

'Człowiek posiada także siłę, która pozwala mu widzieć swoich przyjaciół i szczegóły ich życia, mimo że ci ludzie oddaleni sš o tysišc mil.' Paracelsus

czy jest mozliwosc aby ktos kto podrozuje astralnie pomogl komus kto dopiero zaczyna tzn przyszedl po niego i zabral go tam gdzie chce???

Jest.

raczej nie jest! Do podrózy trzeba się przygotować dla twojego dobra!

to jest naprawde interesujace coraz bardziej mi sie podoba

wiem ze przygotowanie jest wazne ale czy pomoc od drugiej osoby jest czym niebezpiecznym

dziwnie tak mi sie pisze dlaczego idiota?? czy miales takie przezycie ze ktos ci pomog w podrozy astralnej

Olla:
raczej nie jest! Do podrózy trzeba się przygotować dla twojego dobra!
Z całš pewnoœciš jest. Przygotowanie to jedno : - Determinuje dlugoœć projekcji / OOBE - Wyznacza poziom percepcji (na przyklad widzenie punktowe) - Czy też prowadzi do kreacji / przyciagania nie potrzebnych form energii (larwy etc. I nie koliduje z możliwoœcia wyjœcia z czyjšœ pomocš.
aniolek:
dziwnie tak mi sie pisze dlaczego idiota?? czy miales takie przezycie ze ktos ci pomog w podrozy astralnej
Nikt mi nigdy nie pomógł (czyt. żaden człowiek), natomiast wiele razy pomagaly mi pewne istoty.

od czego zalezy jak szybko sie naucze osiagac stan astralny czy ma znaczenie koncentracja na jakims punkcie np na czole czy mozesz mi napsiac cos wiecej

aniolek:
od czego zalezy jak szybko sie naucze osiagac stan astralny
Mówišc trywialnie to zależy od Ciebie. Użyj googla. Zdecydowanie polecam angielskie strony choć i kilka polskich jest na poziomie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 51
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.