Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Angielki sa piekne.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 61

Zalecam mieszanie sie angielsko-polskie ;-)

Lick It by 20 Fingers [ Download Free Lyrics Software featuring 20 Fingers ] [ Send to a friend ] you got to lick it before we kick it you got to get it soft and wet so we can kick it (repeat) Boom-ba-da-da-da-da .… Baby work it I met a real cutie He had a nice tight booty He seemed to be the freaky lover type Let's cut right through the chase C'mon and get a taste You've got to face it So that I can get hype Boom-ba-da-da-da-da .… Baby work it, baby work it before you can stick and move you got to grin in the groove you know men are dogs so go bark up somebody elses tree here boy come come come and get it c'mon and show your able and go below my navel dont be a tease just give me what i like I'm full of freakiness So give my cat a kiss And make me purr So we can do this right Ya gotta lick it before we kick it .... Boom-ba-da-da-da-da .… Baby work it, baby work it Baby work it, baby work it .... Ya gotta lick it before we kick it ....

A co twoj temat ma wspolnego z forum zjawisk niewyjaœnionych???

Koolman, cicho! Bo zaraz pojawi się obrońca uciœnionych - szuineg i usłyszysz, że jesteœ płaczkš! ;)

Hahahaha :)))))

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Ten temat jesy wysoce historyczny, metafizyczny i dotyczy economii, jak i wszystkiego innego. Uwazam, ze powinnismy brac przyklad z Wielkiej Brytanii. Mam nadzieje, ze macie jakies swoje zdanie na ten temat. Widze, ze wam to trzeba prosto tlumaczyc, zebyscie zalapali, o co chodzi i o jakie mysli i wnioski prosze.

Ja uważam, że zanim niektóre osoby coœ powiedzš niech się dowiedzš co mówiš.

http://mrl-pc.fri.uni-lj.si/dps_arhiv/seminarske/cibej/mediana.jpg

Koolman:
Temat:
Natx:
Zalecam mieszanie sie angielsko-polskie ;-)
A co ma nie wspólnego?? kiedyœ spotkałem parę (polka i zairczyk) ledwo się nawzajem rozumieli, lecz się kochali. Dziwne, paranormalne wręcz.
Campari:
Koolman, cicho! Bo zaraz pojawi się obrońca uciœnionych - szuineg i usłyszysz, że jesteœ płaczkš! ;)
Jak to skomentuję? Cytatem:
Dodo:
Hahahaha :)))))

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

szuineg:
A co ma nie wspólnego?? kiedyœ spotkałem parę (polka i zairczyk) ledwo się nawzajem rozumieli, lecz się kochali. Dziwne, paranormalne wręcz.
idšc tym tropem każda sytuacja i każde wydarzenie może byc paranormalne

Szuineg - nieudolnie wygladaja te proby tlumaczenia natx.
Koolman:
imo, tematy natx nie nadaja sie na zadne forum - 2 posty i ban na kazdym.

Niestety. Zamiast spamować na jakimœ forum typu wiara.pl musi œmiecić tutaj. Jak można nazwa㠜wiadome i celowe denerwowanie ludzi? Chamstwo? Złoœliwoœć?

Ale spokojnie. Bšdzmy dobrej myœli. Możliwe, że jej łeb niedługo poleci.

wyckret:
Niestety. Zamiast spamować na jakimœ forum typu wiara.pl musi œmiecić tutaj. Jak można nazwa㠜wiadome i celowe denerwowanie ludzi? Chamstwo? Złoœliwoœć?
Nie wiadomo czy swiadome, byc moze natx jest na tyle ograniczona ze tego nie rozumie, z drugiej strony byc moze prezentuje wyrafinowana forme EgoCentryzmu ktorej towarzyszy uluda oswiecenia :/
wyckret:
Ale spokojnie. Bšdzmy dobrej myœli. Możliwe, że jej łeb niedługo poleci.
Oby ;]

Zreszta, nie ma drugiej strony : egocentryzm == ograniczenie.

Idiota:
Szuineg - nieudolnie wygladaja te proby tlumaczenia natx.
Ja po prostu tak już mam. Natx mogła już mieć bana, ale ja wolę żeby pozostała z nami, bo może nie ma już dokšd iœć. Ja to Ja, a ejsi to pan Marek (to było dziœ rano): "Ja (7:28) czesc, masz chwilkę? ejsi (7:28) witaj Ja (7:30) czy mógłbyœ mi nadać prawa moderatora na forum, bo trzebaby poradzić coœ z jednym użytkownikiem do którego ciężko cokolwiek dochodzi, Ja (7:30) mam ostatnio trochę czasu i chciałbym tego kogoœ nauczyć porozumiewania się na forum, bez potrzeby banowania go ejsi (7:30) podaj mi jego login ejsi (7:31) to go zabanuje Ja (7:32) właœnie o to chodzi ze to nie będzie miało sensu, lepiej troszkę mu dokuczyć tak jak on dokucza innym i sukcesywnie usuwac jego powtarzajšce się wpisy Ja (7:32) może coœ do tego kogoœ dotrze, bo tak to on założy nowe konto i będzie to samo ejsi (7:32) system moderowania jest jeszcze nie do konca dopracowany ejsi (7:32) wiec nie moge Ci takiego uprawnienia dac ejsi (7:32) podaj login i bedize ban ejsi (7:33) nie ma co ejsi (7:33) jak zalorzy kolejne do dostanie znow bana ejsi (7:33) a jak kolejne to ban na ip ejsi (7:33) musze isc na spotakanie Ja (7:34) ok, ale ja bym nie chciał rzeby ten ktoœ zniknšł bo pomimo wszystko rusza trochę tym forum i jakoœ ono jeszcze żyje Ja (7:34) tyle ze przesadza" "ejsi (9:36) no wiesz jesli ktos jest uciazliwy Ja (9:41) ja tam jestem wyrozumiały i wolę aby wypowiadajšcy się ludzie nie czuli się ograniczani, no i dla mnie każdy głos na forum się liczy ...." Dalej już nie jest na temat Natx. Ja po prostu liczyłem że Natx ograniczy się do tego co obiecała, czyli że będzie robić co chce w swoich wštkach i w "najdłuższym", niestety nie dotrzymała słowa, lecz pomimo to nie chciałbym aby jej osoba znikła. Tyle.

szuineg - rozumiem, chcesz dobrze jednak, sam widzisz, kiedy ktos jest niereformowalny, nie wykazuje zadnych objawow poprawy musi poniesc konsekwencje.
szuineg:
ale ja wolę żeby pozostała z nami, bo może nie ma już dokšd iœć.
Jesli nie ma juz gdzie isc to znaczy ze sie wczesniej niczego nie nauczyla. Pozwalanie jej na wszystko dziala odwrotnie do zamierzonego efektu. Dobro ogółu czy jednostki ? Szczerze mowiac, kiedys mozna bylo poczytac natx, czyli potrafi...

Mam nadzieję że mój rozmówca nie obrazi się za upublicznienie tej rozmowy. A większoœć z was ma zapewne tak samo radykalne podejœcie do sprawy jak on, więc jak macie ochotę to Jš podpierdolcie - klik na kontakt i tam macie adresik.

Idiota:
Szczerze mowiac, kiedys mozna bylo poczytac natx, czyli potrafi...
właœnie o to chodzi ;)

http://i18.photobucket.com/albums/b120/joannaghosh/konfident.jpg

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 61
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.