| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Odbiegajacy od norm widziani jako mniej niz ludzie. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 38 |
|
Moje doswiadczenie z ujawnieniem sie na tym forum jako lesbijki jest dowodem na prawdziwosc najswiezszych badan zwiazanych z rejestrowaniem przez mozg osob odbiegajacych od norm jako mniej niz ludzi. Dodatkowo sprawdza sie stare przyslowie, ze wszystko zalezy od wyobrazen o zyciu.
|
|
|
Gdybym po ujawnieniu sie nie byla notorycznie obrazana przez ludzi na tym forum, nie zamieszczalabym tu agenta Natx.
|
|
|
a ktoz cie obrazil ze wzgledu na twoja orientacje? Sama sobie zasluzylas na opinie i to nie przez to kim jestes tylko przez to co robisz. A tlumaczenie sie orientacja jest tak samo glupie jak tlumaczenie leniwego czarnuch ze jest biedny i bezrobotny ze wzgledu na to ze jest czarny. Nieudacznicy i glupcy chowaja sie za wyimaginowanymi fobiami innych ludzi wobec nich.
|
|
|
Ja już widze na czym to polega. Nikt widocznie w jej rodowisku nie okazuje tolerancji, myli że to przez orientacje nikt jej nie lubi. Kompleksy, kompleksy...
|
|
|
Włanie twoje experymenty spowodowały ten cyrk.Tego też nie jeste w stanie dostrzec? Jedna osoba może wywołać wojnę i tak to cię pasjonuje?
To nie użycie form nadnaturalnych powoduje nasze zniesmaczenie lecz twoje niezmordowanie złoliwe , absurdalne , jednostajne wklejki. Co chcesz przez to osišgnšć ? Nasze serca sš na swoim miejscu, tyle że ty umieszczasz je w swojej d.... a to jest nie w porzšdku.
To nie twoje zapędy lesbijskie, zbyt sobie dodajesz i w ten sposób jednoczenie usprawiedliwiasz. Podejrzewam, że każdy twoje orientacje sexualne ma gdzie, to twoje życie, ty je tworzysz ....czyli siejesz , zbiory również do ciebie z siewu należš. Nie można kierować się tym czego sami chcemy, należy się liczyć również z innymi. Chcesz swojego experymentu? OK ! Ale czy inni nadal tego od ciebie oczekujš ? Poczytaj jeszcze raz wiele wypowiedzi, to może w końcu zrozumiesz , że jeli chcesz by liczono się z tobš, powinna liczyć się z innymi. A jeli i to masz gdzie, to przynajmniej pisz nie co tam , by nie było reakcji burzowej ale pisz konkretnie to może kto zainteresuje się tym czym możesz i chcesz się podzielić
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Gosia i tak wiem po Twoich poprzednich postach, ze jestes rasistka, nie lubisz Zydow, Afrykanczykow nazywasz czarnuchami i piejesz, jak nie wiadomo kto, o wspanialosci kultury anglosaskiej. Lubisz ludzi z zasadami, wiec moze choc raz napisz, jakie to wspaniale zasady masz do przekazania. Wiem tez, ze uwazasz, iz kazdy ma oddac swiatu to, co otrzymal od boga, lecz na nic zda sie wszelkie tlumaczenie wobec spustoszenia jakie zasiali biali w Afryce. Teraz za to placa i beda jeszcze dlugo placic. Czarni maja gorzej i wszyscy o tym wiemy. Sa ludzi silniejsi psychicznie,k torzy sie podnosza, sa slabsi, ktym trzeba pomagac. Takie jest moje zdanie. Natomiast preferuje kapitalizm, a sama pomoc widze w psychologii glebi, uczeniu inteligencji emocjonalnej, preferowaniu spolecznej komunikacji w szkole na poziomie cwiczeniowym i zaufanie do innych, jako zrodlo sukcesu. Do Was nie moge miec zaufania, gdyz jestescie dla mnie wirtualni, malo zmyslowi poprzez internet. Wiele osob mnie tu obrazalo za orientacje lub za odrzucenie ich amorow spowodowane moim wyborem. Szkoda, ze brak wam wiedzy i nie pamietacie, co tu sie pisze i jak sie pisze.
|
|
|
Poza tym jesli ktos nie odroznia flirtu od milosci, to mu wspolczuje.
|
|
|
Natx sama widzisz, że irytujesz wszystkich na tym forum, a skoro ci tu tak le i uważasz, że jeste poniżana to dlaczego nie zmiensz forum? ulżyło by nam i sama by może sie lepiej poczuła
|
|
|
Ja sie swietnie czuje. To chyba ty przerzucasz na mnie swoje samopoczucie. Bylam na zakupach. Swietna sprawa tu w WB.
|
|
http://www.blacktemplar.net/c ube.jpg
Jestem poza tym stadem. |
|
|
Ciekawe, czy wasza konstrukcja sie utrzyma, gdy bedziecie wyrzucac nas poza nawias.
|
|
|
Natx, po co wklejasz to samo zdanie do kilku wštków?? przecież nikt lepy nie jest, i tak by zauważył co napisałas
|
|
|
utrzyma się.
I nie martw siem, Ja cie kofam ;)
|
|||
|
|||
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Dodo, jedz do jakiegos miasta i przez jeden dzien zachowuj sie tak, jakby Cie pociagaly babki (tylko bez wyolbrzymiania). Gadaj o czyms tam gdzies, co jest zwiazane z homoseksualizmem i tak dalej, a zobaczyc na co jestem narazona.
|
|
|
|||
|
Ja tez sie nie obnosze, ale robie sie czerwona przy babkach.
|
|
|
Ja jej współczuje. Idzie na miasto głosić to że jest lesbš, potem się dziwisz, że ludzie jš odrzucajš. A mówiš że to faceci to winie. Ale tutaj można się dowiedzieć, że natx mówi co jej lina na język przyniesie.
|
|
|
Zachowuje sie calkiem zwyczajnie, lecz po mnie widac, ze jestem lesbijka. To kwestia pewnej dojrzalosci. Ludzie po 20 roku zycia sa juz na tyle doswiadczeni, ze potrafia takie rzeczy wyczuc z mowy ciala, ze wzroku, z porownania, z zainteresowan, z symboli. Jajko bylo pierwsze, nie kura.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 38 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |