| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 07923 359 600 - to moj angielski numer komorki. Sluze pomoca!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33 |
|
Jesli chcesz wpasc do Bolton kolo Manchasteru i czegos potrzebujesz, to dzwon po godzinie 17:00.
|
|
http://www.musicomh .com/albums/goldfrapp-2.jpg
|
|
|
ciekawe kto z tej " pomocy" skorzystał ? :D
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Dodo, sama jestes w Wielkiej Brytani, czy tak?? Moze tez bys zaproponowala komus pomoc w zwiazku z tym. Mozliwe, ze ktos cie potrzebuje. Jesli nie masz warunkow, to trudno.
|
|
|
Już skorzystano z mojej pomocy, nie ogłaszam się na forum telefonicznie gdyż sama wokół siebie dostrzegłam tych, którym nie tyle pomogłam co wyszłam na przeciw ich potrzebom. A gdyby co, to każdy wie i informuje innych , że do Dodo może przyjć i tak się też dzieje :)
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Tak, lecz nikt mi na forum nie wierzyl w nic, wiec podaje numer i moge nawet jakiegos Anglika z ulicy przystawic do sluchawki.
|
|
|
To zrób to i baw się dobrze.....nawiasem mówišc ty oczekujesz wiary w twoje słowa na forum???? No kochana takim sposobem tego nie uzyskasz.
|
|
|
Oczekuje, ze ktos pokaze, co wie w zwiazku z tematami, ktore poruszam, lecz procz wendola, Dariusza Wendolowskiego, nikt nic nie wie.
|
|
|
Czekaj , chyba wystarczajšco dużo zawarła swoich tematów....czekaj! STOP
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
ciężko ;) to forum sporo isę zmieniło od czasu kiedy tu byłem...
widze nowa osobowosc, Natx, ktora zafloodowala forum nie mniej niz swego czasu inne trolle.. ale w nieco odmienny sposob ..
moze ktos mnie pamieta jeszcze.. scoop ;)
|
|
|
esceope:
ale w nieco odmienny sposob ....
Trolluja mnie tu wszyscy majac klopoty z klasyfikacja do jakiegos gatunku.
|
|
|
Ludzie sš dzisiaj kwalifikowani i oceniani przede wszystkim według ich osišgnięć i wydajnoci. Jak by kto nie był wstrętny, jeli pracuje wydajnie, to właciwie jest w porzšdku. Ocena człowieka według iloci tego, co z siebie daje, jest w wysokim stopniu nierozsšdna i niebezpieczna. Jego osišgnięcia rozumiane ilociowo majš absolutnie drugorzędne znaczenie.
Decydujšce jest tylko jedno: jego charakter.
Charakter jest połšczeniem wiedzy i serdecznoci. Obydwa te elementy, wiedza i serce, formowały się przez długi czas. To one wyróżniajš człowieka. Dlatego rodzice i społeczeństwo powinni robić wszystko, aby kształcić charakter dzieci, uczniów i studentów. Charakter dzisiejszych dzieci będzie losem państwa jutra. Dlatego zważaj na swój charakter. To jest najważniejsze. Zważaj też na rozwój charakteru oddanych ci pod opiekę. Odno się do nich z miłociš. Zdawaj sobie sprawę z tego, o co im chodzi, gdzie muszš być rozumiani, a gdzie muszš poznać granice, od czego musisz ich ochronić, a z czym skonfrontować.
Celem charakteru jest to, by wiedział, jak masz się obchodzić ze sobš i z blinim, bo sedno charakteru składa się z miłoci i szacunku. Uczy cię ono jak traktować innych, aby ich delikatnoć, a wraz z niš ich moc, została zachowana albo się rozwijała.
|
|
|
|
|
http://www.euronet. nl/users/e_wesker/jpg/7.jpg |
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |