| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wendol pomoz plz | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62 |
|
ej adam kiedys zamiesciles takšm stronke gdzie mozna bylo dawac mp3 na stronke potem sluchac jej na stronie ?? jesli wiesz oco chodzi to daj linka zgory tex
|
|
Wina tuska |
|
Wendol jest bardzo zajety. Zmienil prace i musi sie znowu edukowac ;-) Poza tym on uwielbia ksiazki i duzo czyta, dlatego go lubie. Wkurzyl mnie tym, ze uwaza, iz matematyka i myslenie nie maja ze soba nic wspolnego. Uwazam, ze ten wniosek jest zbyt ogolny. Zastanawiam sie, czmu jako informatyk, ma takie podejscie do matematyki. Czyzby sie nia przejadl??
|
|
|
Wendol, patrz, nic mi nie pisales o szkoleniu, a ja zgadlam.
|
|
|
Dopiero teraz napisales o szkoleniu w jakims topiku. Tez tak masz czasami??
|
|
|
Oczywiscie wiedzialam, ze zmieniasz prace, lecz skad moglam wiedziec, ze byles na szkoleniu obecnie??
|
|
|
Moje slowa dla Ciebie:
Smiercia dla androidki jest uczynienie realnosci marzeniami, w postaci wyznacznikow wartosci danych, a gdy maleje wyznacznik realnosci danych, pojawia sie tesknota, lecz u androidki brak tesknoty, wiec gdy widzi ona, ze wspolczynnik realnosci danych maleje, maleje wiara w to, co sie dostaje jako dane, a gdy zaapiszemy tesknote jako malenie przyjmowania za prawdziwe danych, to dokonamy smierci androidki i zapadniecia jej w hibernacje, czyli sen.
|
|
|
W zasadzie moze nie jestes wendolem, tylko ktos sie wlamal i pisze za Ciebie.
|
|
|
Poznaje Cie po stylu, lecz zostawiam fragment na inna opcje.
|
|
|
Mysli bez slow tez mozna sfalszowac. Czyli matematyka moze byc sfalszowana, jesli sie u podstaw opiera na falszywych zalozeniach.
|
|
|
Co sprawia, ze wierzymy w prawdziwosc matematyki??
MATERIA!!
|
|
|
|||||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
W praktyce zmieniasz prace, dlatego potrzebujesz novej wiedzy.
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |