Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Romeczek
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48

Najpierw amnestia, chore plany szkolne a teraz obowišzkowa matura z matematyki. Ciekawe na co nasz wspaniały romeczek jeszcze wpadnie? I co teraz? Bo chyba się powieszę.

a będzie Cie dotyczyć matura z matmy?

Niestety tak.

a kiedy majš jš wprowadzić?

Już wprowadzili. Gierych podobno podpisał. Tego się dzisiaj dowiedziałem.

Nie wiem czy mam powody przypuszczać mojš zgubę, ale nie zapowiada się ciekawie.

matura z matmy za nie wczeœniej niż 3 lata. wczeœniej się nie da

No własnie w tym sęk. Ja mam przesrane. Nie mam czasu na matme! Kiedy mam się jej uczyć do matury? Kiedy œpię?

a do której klasy chodzisz? nauka to również ból ;)

Takiej że akurat trafiłem na nowš maturkę a matematykš.

Teraz sš w miare luzy potem się zacznie. Ale nie mogę zawalić.

czyli rozumiem, że masz jeszcze 3 lata żeby sie do matury z królowej nauk przygotować. to jest wykonalne, chociaż przyznam, że Bogu dzięki, że mnie ta matma ominęła :P

Powiem inaczej. Olałbym całš sprawę gdyby nie to że jestem w klasie humanistycznej...

wyckret:
Teraz sš w miare luzy potem się zacznie. Ale nie mogę zawalić.
tak, ale już teraz pomyœl nad kierunkiem studiów i ucz się pod kštem przedmiotów, z których matura będzie Ci potrzebna, żeby dostać sie na wymarzony kierunek. ucz sie właœnie nich, a na reszte w liceum możesz laske położyć ;)

Po to jest liceum:D Ta czy owak zdac trzeba. Na studiach tez nie będzie łatwo, a nie wiem nawet czy się gdziekolwiek dostanę. Z tymi Giertychowskimi amnestiami to żal dupę œciska...

żal jedynie dupy nie œciska tym którzy chcš się na 30% wyrobić i potem rowy kopać albo jak Natx spamować fora internetowe

To tez jakaœ opcja...

hehe :D

Ale nie widzi mi się. Wolę iœć do pracy. Tylko tu tez jest problem a nawet chyba większy niż edukacja w tych chorych, spaczonych giertychem szkołach.

hi hi... jak widze to z waz Campari & wyckret male szczeniaczki jeszcze... ojej to ciocia ola strasznie sie staro czuje... he he... ciocia i mature ma jaz za soba i studia... buuuu ale jestem stara :) http://www.besserwisserseite.de/bilder/oma.jpg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.