| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Romeczek | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48 |
|
Najpierw amnestia, chore plany szkolne a teraz obowišzkowa matura z matematyki. Ciekawe na co nasz wspaniały romeczek jeszcze wpadnie? I co teraz? Bo chyba się powieszę.
|
|
|
Już wprowadzili. Gierych podobno podpisał. Tego się dzisiaj dowiedziałem.
|
|
|
Nie wiem czy mam powody przypuszczać mojš zgubę, ale nie zapowiada się ciekawie.
|
|
|
matura z matmy za nie wczeniej niż 3 lata. wczeniej się nie da
|
|
|
No własnie w tym sęk. Ja mam przesrane. Nie mam czasu na matme! Kiedy mam się jej uczyć do matury? Kiedy pię?
|
|
|
Teraz sš w miare luzy potem się zacznie. Ale nie mogę zawalić.
|
|
|
czyli rozumiem, że masz jeszcze 3 lata żeby sie do matury z królowej nauk przygotować. to jest wykonalne, chociaż przyznam, że Bogu dzięki, że mnie ta matma ominęła :P
|
|
|
Powiem inaczej. Olałbym całš sprawę gdyby nie to że jestem w klasie humanistycznej...
|
|
|
|||
|
Po to jest liceum:D Ta czy owak zdac trzeba. Na studiach tez nie będzie łatwo, a nie wiem nawet czy się gdziekolwiek dostanę. Z tymi Giertychowskimi amnestiami to żal dupę ciska...
|
|
|
żal jedynie dupy nie ciska tym którzy chcš się na 30% wyrobić i potem rowy kopać albo jak Natx spamować fora internetowe
|
|
|
Ale nie widzi mi się. Wolę ić do pracy. Tylko tu tez jest problem a nawet chyba większy niż edukacja w tych chorych, spaczonych giertychem szkołach.
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |