Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
rocznica WTC
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55

dzisiaj jest rocznica zburzenia wtc dlaczego nie napisalam zamachu czy ataku?...bo mam watpliwosci widzialam w necie rok temu filmik o tym ze byc moze nie jest tak jak sie podaje...niestety nie pamietam jak sie film nazywal,ale mam nadzieje ze ktos z was cos moze na ten temat wie? byla tam mowa o tym ze byc moze sam bush mial w tym interes,ze w piwnicach byl jakis sklad zlota ktory zostal stamtad zabrany tuz przed tragedia,no i oczywiscie opinie fachowcow na temat tego ze zawaleniu ktos lub cos musialo"pomoc"oraz wypowiedzi swiadkow ktorzy twierdza ze na dole budynku,za folia budowlana,slyszeli cztery wybuchy.... nie mowiac juz o tym ze to co walnelo w pentagon bylo raczej zdalnie sterowana rakieta a nie samolotem.....

Amerykańskie władze sš zdolne do wszystkiego, twierdzšc że trzeba walczyc z terroryzmem, islamskim fanatyzmem, itp. ładnie, godne pochwały, ale czy powinno się to odbywać taaakim kosztem!? (zakładajšc, że to władze sfabrykowały zamach) to wyglšda mniej więcej tak, że nasz rzšd chcę załatać dziurę budżetowš, ale pomaga sobie pobierajšc kasę z obrotu nielegalnym towarem, zdaje się papierosami (chyba o to chodziło) cel słuszny, piękny, ale czy cel uœwięca œrodki?

dokladnie!pozatym jesli to bush i jego popier....swita to niezle mieszaja!wrabiaja organizacje terrorystczne po to by zyskac jeszcze wieksze poparcie dla swoich nie zawsze najlepszych srodkow walki z osama itp.po wtc maja przyzwolenie calego swiata na "take any means necesarry"w walce! podobno pradziadek busha tez mial z tym cos do czynienia(z tym domniemanym zlotem w podziemiach wtc) cholera moze ktos cos wie o tym jeszcze bo mnie to meczy!

od wczoraj zaczalem o tym czytac i tez mnie to wciagnelo...obejrzalem kilka zdjec i filmikow, do tego jakies artykuly i dziwi mnie ze ktos wierzy w te oficjalne wersje, a z tym samolotem w pentagon to jakas kpina...jak ma ktos jakies ciekawe linki do przeczytania to bylbym wdzieczny. www.osik.nmax.pl - czy ktos widzi tam boeinga???

no dokladnie ten film to chyba farenheit9.11

az mnie szlak trafia ze mozna tak mamic ludzi!!!

tyle pytan....mysle ze rodziny ofiar to dopiero maja zagwostke....i co?prawdy i tak sie nie dowiemy.... i dziwicie sie osamie ze sie tak na ameryke wkurwia?zal mi tych ludzi ktorzy ida za bushem w ten ogien klamstw....i tak dziwne ze ten film wyszedl..

http://www.shaddaj.republika.pl/

tak tak wojtus,mysle ze to niestety prawda...az sie skora jezy na plerach!!!hitler przynajmniej nie ukrywal ze mordowal...ja niezbyt w temacie polityki jestem:kiedy sie konczy kadencja tego gnojka?

nie popieram polityki Busha, ale choćby nie wiem jak banalnie i patetycznie to zabrzmiało, to uważam i czuję, że uratuje nas tylko miłoœć. na polityków nie możemy już liczyć, czas ostateczny nadchodzi i jedynie życzliwoœć, miłoœć wobec innych spowoduje zmiany na lepsze

tak mowili juz tysiace razy ,moim zdaniem czas ostateczny trwa caly czas.... myslisz campari ze to on za tym stoi?albo inaczej nie osama?

....pozatym na politykow to chyba nigdy nie mozna bylo liczyc... :/

Jadšc stopem trafiłam na kierowcę ciężarówki, który w czasie wolnym czyta ksišżki historyczne. Dowiedziałam się od niego, że przed Krzyżakami najechali Polskę Czesi aż po samo morze. Jest to fakt historyczny, o który nas nie uczono. Przywódca najazdu sprzedał następnie zajęte tereny pod lenno Niemcom i stšd wzięły swoje Ÿródło problemy krzyżackie.

http://antoine.frostburg.edu/chem/senese/101/atoms/images/ms3.jpg

TAK BARDZIEJ OD SERCA: http://www.bernardfaucon.net/photos/galleries/idoles/source/abdelrazack.htm

http://www.rageagainsttheright.com/uploaded_images/condom-773538.gif http://www.rageagainsttheright.com/uploaded_images/condom-773538.gif

Afera, która obaliła monarchię (fragment). Aleksandra Porada, doktorantka w Szkole Nauk Społecznych PAN "W rzeczywistoœci pani de La Motte do królowej nie dotarła. Kardynał jednak o tym nie wiedział. Wkrótce Jeanne de La Motte przyniosła mu liœcik, napisany jakoby przez królowš Marię Antoninę, oœwiadczajšcš, że już nie uważa kardynała za winnego, ale jeszcze nie czas na audiencję. Te kilka zdań, które uszczęœliwiły kardynała Rohana, napisał kolega de La Motte z żandarmerii - Marc Retaux de la Villette. Wkrótce Jeanne de La Motte przyniosła kardynałowi następne jego dzieła, w tym list z proœbš, aby kardynał pożyczył 60 tys. liwrów, potrzebnych pilnie królowej na caele dobroczynne. "Pienišdze - relacjonuje Georgel - zostały przekazane pani de La Motte, która wkrótce przyniosła list z podziękowaniami. Od tej chwili zaczęła żyć na wyraŸnie wyższej stopie. Kardynałowi, którego ta zmiana mogła uderzyć, zwierzyła się, że zawdzięcza jš codziennym dobrodziejstwom królowej". W ten sam sposób dostała kolejne 60 tyœ. Efekt opisuje Beugnot: Jeanne pojawiła się w Bar-sur-Aube ze służbš, z pięknymi końmi, srebrnš zastawš, wspaniałymi sukniami i diamentowš biżuteriš. Kupiła wielki dom, płacšc dwa razy więcej, niż był wart, i wydawała w nim przyjęcia, ale miejscowa œmietanka nie kwapiła się jej odwiedzać. Powszechne odczucie wyraził szwagier La Motte'ów pan Latour: "Małżonka naszego władcy nie należy do rozsšdnych, ale, litoœci! Nie jest aż tak szalona, aby zadawać się z takimi, jak oni". W listopadzie Jeanne de La Motte wróciła do Paryża. Beugnot dowiedział się, że zaprzyjaŸniła się z hrabiš Cagliostro, który przybył do stolicy jako goœć kardynała de Rohan. Podajšcy się za wnuka namiestnika Mekki, popisujšcy się umiejętnoœciami uzdrowiciela i jasnowidza, Cagliostro, nazywał się naprawdę Giuseppe Balsamo i był pbelejuszem z Palermo. Ale Rohan, podobnie jak wielu innych, wierzył w jego nadprzyrodzone talenty i nie skšpił pieniędzy. W zamian Cagliostro przepowiadał mu przyszłoœć - wspaniałš przyszłoœć, dzięki odzyskaniu łask królowej Marii ANTONINY. Oprócz przepowiedni Cagliostra kardynał Rohan miał jeszcze jeden dowód na to, że zbliża się dzień jego tryumfu: pewnego dnia Jeanne de La Motte powiedziała mu, iż królowa pragnie osobiœcie zapewnić go, że już nie jest on w niełasce. Dyskretne spotkanie miało się odbyć w Wersalu, w tzw. lasku Wenus, sierpniowš nocš. Oczywiœcie kardynał nie spotkał się tam z Mariš Antoninš, lecz z przebranš za niš pannš Leguay, prostytutkš z twarzy podobnš do królowej, której Jeanne de La Motte kazała wypowiedzieć kilka wyuczonych, dwuznacznych zdań i wręczyć różę. Kardynał Rohan był w siódmym niebie." Myœlę, że obecnie również się dziejš różne przekręty, które koniec końców prowadzš do wielkich tragedii.

Afera, która obaliła monarchię (fragment). Aleksandra Porada, doktorantka w Szkole Nauk Społecznych PAN "Bo jakim szacunkiem może cieszyć się król-rogacz, manipulowany przez królowš biseksualnš dziwkę, i to Austriaczkę? Trzy lata póŸniej lud będzie œmiał się z karykatur grubego, ospałego króla i rozpustnej królowej, a za kolejne parę lat będzie oglšdał ich proces i egzekucję. A osšdzš i skażš ich, w procesie i na szpaltach gazet, prawnicy i dziennikarze: inteligencja, nowa warstwa, która najradykalniej zwróci się przeciwko władzy nie umiejšcej zachować ani szacunku ludu, ani dobrych stosunków z tradycyjnymi elitami."

Dlaczego wkleiłam tutaj te wštki?? Moim zdaniem Bush i inni władcy nie mogš ufać swoim doradzcom i otoczeniu. Winienie samego prezydenta USA za wszystko jest metodš kozła ofiarnego. Analizujšc historię, dochodzę do wniosków, że na każdym etapie ktoœ szuka osobistych korzyœci i zmienia bieg historii poprzez najmniejsze czyny, i słowa. Dlatego nie oskarżam jedynie władców, lecz każdego najmniejszego człowieka, który się daje mamić.

Co może robić każdy najmniejszy człowiek?? Może medytować oczyszczajšc swojš karmę i karmę całej planety. Wszyscy wpływamy na œwiat. Nasze umysły sš potężniejsze, niż się nam wydaje.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.