| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dlaczego wendol jest bez sensu?? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 76 |
|
Wendol nabija się z Goki, Haarpa, komputerowego władcy, uważa, że mylenie to nie matematyka, że moje topiki i monologi sš bez sensu, zakłada topiki na ten sam temat, co ja przed chwilš lub obrażajšcy mnie. Czy to jest sensowne??
|
|
|
...ja nie widzialam zeby on cie obrazal...
i wybacz ale juz sie nie zaglebie w ten temat z sympatii do ciebie i do niego:)
pozdrawiam
|
|
|
DLATEGO.
Androgyn: łatwoć przystosowania,zarozumiałoć,sumiennoć, konwencjonalnoć, przyjazne nastawienie, szczęcie, chęć pomocy, nieudolnoć, zazdroć, miłe usposobienie, markotnoć, tajemniczoć, szczeroć, powaga, taktownoć, teatralnoć, teatralnoć, prawdomównoć, nieprzewidywalnoć, niesystematycznoć.
Men: działanie przywódcze, agresywnoć, ambicja, analitycznoć, asertywnoć, atletycznoć, współzawodnictwo, obrona własnych poglšdów, dominacja, skutecznoć, ufnoć we własne siły, indywidualizm, łatwoć w podejmowaniu
decyzji, męskoć, niezależnoć, samowystarczalnoć, silna osobowoć, chęć zajmowania stanowiska
w sprawie, skłonnoć do podejmowania
ryzyka.
Baba: czułoć, pogoda ducha , dziecinnoć, współczucie, nieużywanie szorstkiego
języka, chęć łagodzenia ranišcych
uczuć, kobiecoć , schlebianie, łagodnoć, naiwnoć, miłoć do dzieci, lojalnoć, wrażliwoć na potrzeby
innych, niemiałoć, łagodny język, sympatycznoć, delikatnoć, wyrozumiałoć, ciepło , ustępliwoć.
Wiesz, co to animus i anima?? Znasz pojęcie androgyn. Wiesz, że sš to podjednostki psychiki??
|
|
|
Natx, powiem tak: Bez sensu jest rozmawianie samemu z sobš co Ci się często zdarza.
|
|
|
Ja się uczę, nie chcę rozmawiać. To forum to moja baza danych.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ponadto dzięki forum poznałam ludzi, którzy podali mi fajne pozycje ksišżkowe.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 76 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |