| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Co jest? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41 |
|
Tylko, że od czasu logowania to forum mało kto odwiedza, więc głosowanie będzie skromne, jeli będzie wogóle, haha.
|
|
|
Jak tak dalej pójdzie to słowo spam bedzie mi sie kojazyc ze nickiem Natx
|
|
|
to się nie loguj i znajd sobie inne forum jeżeli tak Ci sie to nie podoba
|
|
|
Nade wszystko jest to wyraz mojego buntu z powodu braku opcji usuwania samemu własnych topików.
|
|
|
A nie pomylała może, że to jest wina programu w ktorym jest zrobione nasze forum. Tu może nie być wogóle takiej opcji a ty sie zaraz buntujesz
|
|
|
Ojej ja wysyłam mój tekst i nie wchodzi.....a jak się cofam to wywietla się " strona wygasła" ...ale co tam , nie poddaję się :)
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Taka opcja byłaby zła.
Bo wyobracie sobie goršcš dyskusję takiego np. Ufity ze mnš. Aż się prosi, żeby poprawić (ulepszyć) własne wypowiedzi lub skasować co nie do końca przemylanego, ale to bez sensu, psuło by dyskusję, chociaż pewnie niektórzy by tak robili.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Poza tym, gdy mam pisać co profesjonalnego, to bardzie się przykładam.
|
|
|
to masz problem
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
A mnie posšdzała o blokade mentalna :)
E, każdy ma jakie blokady.....wendol ich tylko nie ma :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |