Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przybysze z kosmosu stworzyli życie na Ziemi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 17 | 18 | Następna strona

13 grudnia 1973 roku młody Francuz spotkał się z przedstawicielem cywilizacji, pochodzšcej z innej planety. Człowiek z poza Ziemi posiadajšcy około 120 cm wzrostu, miał długie czarne włosy, migdałowatego kształtu oczy, oliwkowš skórę i pełnš harmonii osobowoœć. Powiedział: „jesteœmy tymi, którzy stworzyli całe życie na Ziemi, braliœcie nas za bogów, my byliœmy głównych Ÿródeł waszych głównych religii. Teraz, gdy osišgnęliœcie poziom technologiczny na tyle wysoki, by móc podróżować w kosmos i klonować zwierzęta w laboratoriach, dojrzeliœcie na tyle by zrozumieć. Pragniemy wejœć w oficjalny kontakt z ludzkoœciš poprzez naszš Ambasadę.” Życie na Ziemi nie jest rezultatem przypadkowej ewolucji, ani dziełem „nadprzyrodzonego” Boga. Życie to zamierzona kreacja, przy użyciu inżynierii genetycznej i syntezy DNA, wykonana przez istoty z innej planety. Jest o nich mowa w Biblii, gdzie nazywani sš ELOHIM – słowo starohebrajskie w liczbie mnogiej, niesłusznie przetłumaczone na „Bóg”, a znaczšce „Ci, którzy przybyli z nieba”. To oni zainicjowali wszystkie stare religie za poœrednictwem swoich dawnych wysłanników, takich jak Mojżesz, Jezus, Budda, Mahomet. W swoim Posłannictwie, przynoszš nam oni nowš wizję wszechœwiata, klucze do rozbudzenia naszego własnego potencjału, serię wartoœci, które zrewolucjonizujš społeczeństwo. Koniec wojen, chorób i wyzysku. Tylko szczęœliwe, długie życie. Kto chce się dowiedzieć więcej o życiu w prawdziwej miłoœci oraz o Ruchu Raeliańskim - organizacji majšcej na celu informowanie o Przesłaniu Elohim - naszych stwórców, zapraszamy na: Oficjalna strona Międzynarodowego Ruchu Raeliańskiego - www.rael.org Forum Polskiego Ruchu Raeliańskiego Pod tym linkiem znajduje się Przesłanie Raela

Jakie to wszystko proste :) Takie małe pytanko a tamci tzn. ci z innej cywilizacji skšd sie wzieli? No chyba , że ich stworzyła jeszcze inna cywilizacja.....ale tak to możemy w nieskończonoœć, tylko że jakis poczštek chyba musiał być....a może i nie? tylko tak ni z gruszki , ni z pietruszki coœ się wzięło . O ! i dopiero teraz jesteœmy "gotowi" po tylu walkach w imię religii, stosach na czarownice .....ba! do dzisiaj islam walczy z chrzeœcijaństwem , judaizmem i czym popadnie. Jakoœ ta inicjacja religijna im nie wyszła , jak i stworzenie zresztš też :) Elochim nasi stwórcy.....tylko skšd oni się wzieli?

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Proszę mi tu kitów nie wciskać. Przecież realianie to organizacja pochodzenia hebrajskiego, więc nie dziwi to preferowanie tego typu urody. Czytałam, że w ich ofercie komercyjnej jest klonowanie członków, co oparte jest na założeniu, iż tylko klonowanie zapewnia nieœmiertelnoœć, a nie dusza, stšd nazwa "realianie". "miał długie czarne włosy, migdałowatego kształtu oczy, oliwkowš skórę i pełnš harmonii osobowoœć."

Szkoda, że przywłaszczajš sobie słowo "realia", które traci w ich formie na znaczeniu.

Natx:
Czytałam, że w ich ofercie komercyjnej jest klonowanie członków, co oparte jest na założeniu, iż tylko klonowanie zapewnia nieœmiertelnoœć, a nie dusza, stšd nazwa "realianie".
a ile to kosztuje, masz przy sobie tš ofertę?

W tysišcach dolarów. Ale Ty się lepiej nie klonuj ;-)

To się mieœci w tysišcach dolarów, chyba nawet kilkadziesišt tysięcy.

to niedrogo, a kto zajmuje się tym klonowaniem?

Jak nie wyjdzie, to chyba Ci nie chcš oddać kasy.

Campari:
a kto zajmuje się tym klonowaniem?
ponawiam pytanie

Pewnie jacyœ byli studenci biotechnologii.

A co Campari myœlałeœ, że to ufole??

może sklonowali lecha k.?

Natx:
A co Campari myœlałeœ, że to ufole??
sam jestem ufolem, więc by mnie to nie zdziwiło ;)

Ekhm... Nic widzę państwo o nas nie wiedzš. Po pierwsze RAELIANIE, nie REALIANIE. i nazwa ta pochodzi od założyciela - Proroka Raela (Rael - oznacza zwiastun, objawienie, prawda), a nie od słowa realnoœć... Nie jesteœmy "pochodzenia hebrajskiego", tylko międzynarodowš organizacjš, religiš, filozofiš życia i bycia - Raelianami. A nasza religia to Raelianizm. Wszystko jest zawarte w Przesłaniu Raela. Linki Podałem. I klonowanie na koniec - Raelianie nie oferujš klonowania swoim cżłonkom, ani komukolwiek, ponieważ... to nie nasza działka. Ruch Raeliański jest nie dochodowš organizacjš, w której funkcjonujš TYLKO wolontariusze (jak ja). Celem tej Organizacji i wszystkich Raelian jest: 1 - informowanie o Przesłaniu Elohim 2 - wybudowanie ambasady na ich ponowne przybycie. I teraz. Chodzi Wam zapewne o projekt (nie firmę) o nazwie CLONAID (www.clonaid.org). Szefem tego projektu jest Kapłanka Raeliańska, pani Brigitte Boiselier - ale to wszystko. To tak jakby szefem projektu był katolik, i o wszystko pytano się papieża i jemu zarzucano cokolwiek...

HAHA Koleœ, jak raelianie się komukolwiek z realiami nie kojarzš, to cud, a poza tym specjalnie się tak nazwaliœcie, jako że to taki chwyt i co teraz?

"Szefem tego projektu jest Kapłanka Raeliańska, pani Brigitte Boiselier - ale to wszystko." To wszystko, czy coœ jeszcze?

"Chodzi Wam zapewne o projekt (nie firmę) o nazwie CLONAID (www.clonaid.org). Szefem tego projektu jest Kapłanka Raeliańska, pani Brigitte Boiselier - ale to wszystko. To tak jakby szefem projektu był katolik, i o wszystko pytano się papieża i jemu zarzucano cokolwiek..." Inaczej stary. To tak, jakby szefem tego projektu był kapłan katolicki i o wszystko pytano się papieża....

Dreadnoth:
Celem tej Organizacji i wszystkich Raelian jest: 1 - informowanie o Przesłaniu Elohim 2 - wybudowanie ambasady na ich ponowne przybycie
kiedy zamierzacie jš zbudować? i co będzie jak kosmici nie przylecš do tej ambasady dodam tylko, że uważam UFO za fakt oczywisty

Campari nie zdradzaj istnienia nas kosmitów!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 17 | 18 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.