Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Test - zrób to sam.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32

Mam dla was test, osoby które go znajš niech trzymajš japy na kłódke oficjalne dane na temat wyników testu obwieszcze w momencie aż dostateczna osób się tu wpisze. Test nr 1 : Zwizualizuj sobie najzwyklejszš pustynie z żółtym piaskiem i niebieskim niebem. A na niej szeœcian. W którym kolwiek miejscu na szeœcianie kwiat/kwiaty. Pytania : Jakiej wielkoœci jest szeœcian? Jakiego koloru jest szecian? W którym miejscu(całkowicie dowolne)znajdujš się kwiat/kwiaty, podaj liczbe i jaki to gatunek. ------------------------------------------------------------ T est nr 2 : Zwizualizuj sobie na tej samej czystej pustyni zwyczajny zielony krzaczek, a na nim truskawki. Pytania : Jakiej wysokoœci jest płot ogradzajšcy krzaczek? Ile na krzaczku jest truskawek? - podaj liczbe. Jaki jest Twój stosunek do ogrodnika? ------------------------------------------------------------ Od powiadajcie.

test1 a)dos spory od nieba do piasku pionowo ustawiony??:) b) wygloda na brozowy kasztanowy ?? c)znajdujom sie po rogach . w kazdym rogu jeden duzy kwiat tulipany? test2 a)niema plotu:P b)2 ? c) dobra kobieta byla :> jak wypadlem??:P

Wina tuska

Hmm, zdaje się że wskazane było by wspomnieć o kolorze kwiatu/kwiatów.

test 1 1) duży, wielkoœci domu jednorodzinnego 2) przezroczysty 3) 2 czerwone róże, jedna obok drugiej wyrastajš z jednej ze œcian test 2 1) nie ma żadnego płotku 2) 1 3) nie znam go, nie wiem czy w ogóle jest

Szescian jest wielkosci osobowego samochodu. Jest przezroczysty Na srodku kazdej sciany jest galazka bialego bzu. Plot ma 10 cm. wysokosci. Sa trzy truskawki. Ogrodnika niemo obserwuje.

Œwietnie w takim razie ja czekam jeszcze na pare wpisów, test jest godny uwagi i jasny, przejrzysty sens więc wpisujcie się.

nie sciemniaj tylko dawj wyniki :>kwaty byly koloru nieba i piasku :>

Wina tuska

Nie pyskuj.

1 jest tak duży że nie widać jego końca znad horyzontu, szeœcian jest żółty tak samo jak piasek na wprost jak patrzę widzę 6,66 mld czerwonych róż z prawej tyle samo białych róż z lewej tyle samo żółtych róż (których praktycznie nie widać, dostrzegajš je najuważniejsi obserwatorowie) z tyłu sš róże czarne, w takiej samej iloœci jak na pozostałych œcianach od góry zaœ jest 6,66 mld błękitnych róż a od dołu jest 33,3 mld korzonków, z których każdy ma innš barwę, nie ma dwóch identycznych 2 Jeżeli jest jakiœ płot to go nie widać bo zasłania go krzaczek na krzaczku wisi jedna truskawka ogrodnik nie istnieje, a jeżeli jednak tak to już dawno temu zabłšdził w gšszczu tego krzaczka

szescian ma 1,5 wyskosci jest przeŸroczysty w lewym górnym rogu rosnie jena stokrotka. Płotu nie zauwazylem na krzaczku 5 truskawek a ogrodnika pieprze.

1m3, przeŸroczysty szeœcian - duży żółty słonecznik przebija go na wylot (stoi pionowo) nie ma płotu, na krzaczku roœnie pięć truskawek. Jaki ogrodnik?

Lol czy ja pisze niewyraŸnie?
Liszaj:
Jaki jest Twój stosunek do ogrodnika?
Stosunek, co o nim myœlisz jak krótko i zwięŸle go scharakteryzujesz, niebyło pytania co robi i gdzie się znajduje.

Darek zajrzyj i napisz reply na pytania, jestem ciekaw co odpowiesz :)

Ad1. Mój szeœcian jest na niebie , wisi zawieszony na niebie jak słoneczko a więc mniej więcej tej samej długoœci-kolor przezroczysty a w œrodku niego jest niebieski kwiatuszek-niezapominajka,jeden ( pewnie okaże się ze to fatalnie , że jeden:-) ) Ad.2 nie wyobraziłam sobie zadnego płotu po w pierwszym zdaniu nic o tym nie było , mój krzaczek nie jest ogrodzony.A truskawek jest chyba przecietnie , jak no na krzaczku.Ale stawiam na 4.Ogrodnika też nie znalazłam....na pustyni w tym miejscu ludzi nie ma -jest tylko krzaczek i co najlepsze jeszcze nie uschnšł...

a jeżeli musze coœ powiedziec o ogrodniku- jest dla mnie nie wyobrażalny , nie widze go więc jest nieuchwytny

mój stostunek do ogrodnika o ile on w ogóle jest taki: stary głupi dziad, nie lubię go, a jak się pojawi to ma wpierdziel za nieurodzaj truskawek, co to jest 1 truskawka?!

No dobra, jestem. Co my tu mamy? Test, niech będzie. Pustynia. Musi być koniecznie szeœcian. Powiedzmy, że mam ze sobš kostkę Rubika, kładę jš na piasku, jeszcze jej nie przysypało. Kostka Rubika w kwiatki? Nie - jej œcianki sš zbudowane z kolorowych kwadracików, ale nie ma na nich kwiatków. Zielony krzaczek z truskawkami na pustyni? Płot, ogrodnik na pustyni? Po kiego? Ma się zajmować tym krzaczkiem? W ogóle jakiœ głupi ten test.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Lol Wendol najpierw jebiesz na ludzi a teraz grymaœisz jak małe dziecko, niechcesz, nieodpowiadaj to tylko zabawa. Ok, pora na rozstrzygnięcie moje ogrodowe krasnale opowiem wam teraz mój wynik który na prędce opowiadałem kumplowi w knajpie przy piwie i wyszło mi : Szeœcian wielkoœci wieżowca, kolor fioletowy na samej górze po œrodku duży bukiet białych kwiatów. Krzak nieogrodzony żadnym płotem, przy liczbie truskawek spokojnie chciałem odpowiedzieć 300 ale pomyœlałem że jednak lubie truskawki więc odpowiedziałem 3000, pierwsza myœl o ogrodniku mam go głęboko w dupie, jednak odpowiedziałem dla pewnoœci stosunek neutralny. ------------------------------------------------------------ [b ]Teraz odpowiedzi : Test Nr 1 Wielkoœć szeœcianu odpowiada własnej samoocenie. Jego kolor odpowiada kolorowi aury(lub jego brakiem :). Iloœć kwiatów to przyjaciele, kolor odpowiada postrzeganiu ich, i jakie miejsce zajmujš. Test Nr 2 Płot odpowiada oporom jakie mam przed pójœciem do łóżka z osobš która mnie interesuje. Truskawki odpowiadajš iloœći partnerek(i vice wersal)z którymi chciałbym się przespać. Stosunek do ogrodnika odpowiada co myœle o partnerce po zabawie.

Wspaniale !!!! Dziekuje ! Duzo sie o sobie dowiedzialam.

Interpretacja wyników tego testu jest idiotyczna :) To już lepsze sš testy psychologiczne w pisemkach kobiecych.
Liszaj:
Szeœcian wielkoœci wieżowca
A od kiedy to wieżowce majš kształt szeœcianu? :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.