| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Test - zrób to sam. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32 |
|
Mam dla was test, osoby które go znajš niech trzymajš japy na kłódke oficjalne dane na temat wyników testu obwieszcze w momencie aż dostateczna osób się tu wpisze.
Test nr 1 :
Zwizualizuj sobie najzwyklejszš pustynie z żółtym piaskiem i niebieskim niebem.
A na niej szecian.
W którym kolwiek miejscu na szecianie kwiat/kwiaty.
Pytania :
Jakiej wielkoci jest szecian?
Jakiego koloru jest szecian?
W którym miejscu(całkowicie dowolne)znajdujš się kwiat/kwiaty, podaj liczbe i jaki to gatunek.
------------------------------------------------------------
T est nr 2 :
Zwizualizuj sobie na tej samej czystej pustyni zwyczajny zielony krzaczek, a na nim truskawki.
Pytania :
Jakiej wysokoci jest płot ogradzajšcy krzaczek?
Ile na krzaczku jest truskawek? - podaj liczbe.
Jaki jest Twój stosunek do ogrodnika?
Od powiadajcie.
|
|
|
test1
a)dos spory od nieba do piasku pionowo ustawiony??:)
b) wygloda na brozowy kasztanowy ??
c)znajdujom sie po rogach . w kazdym rogu jeden duzy kwiat tulipany?
test2
a)niema plotu:P
b)2 ?
c) dobra kobieta byla :>
jak wypadlem??:P
|
|
Wina tuska |
|
Hmm, zdaje się że wskazane było by wspomnieć o kolorze kwiatu/kwiatów.
|
|
|
test 1
1) duży, wielkoci domu jednorodzinnego
2) przezroczysty
3) 2 czerwone róże, jedna obok drugiej wyrastajš z jednej ze cian
test 2
1) nie ma żadnego płotku
2) 1
3) nie znam go, nie wiem czy w ogóle jest
|
|
|
Szescian jest wielkosci osobowego samochodu.
Jest przezroczysty
Na srodku kazdej sciany jest galazka bialego bzu.
Plot ma 10 cm. wysokosci.
Sa trzy truskawki.
Ogrodnika niemo obserwuje.
|
|
|
wietnie w takim razie ja czekam jeszcze na pare wpisów, test jest godny uwagi i jasny, przejrzysty sens więc wpisujcie się.
|
|
|
nie sciemniaj tylko dawj wyniki :>kwaty byly koloru nieba i piasku :>
|
|
Wina tuska |
|
1
jest tak duży że nie widać jego końca znad horyzontu,
szecian jest żółty tak samo jak piasek
na wprost jak patrzę widzę 6,66 mld czerwonych róż
z prawej tyle samo białych róż
z lewej tyle samo żółtych róż (których praktycznie nie widać, dostrzegajš je najuważniejsi obserwatorowie)
z tyłu sš róże czarne, w takiej samej iloci jak na pozostałych cianach
od góry za jest 6,66 mld błękitnych róż
a od dołu jest 33,3 mld korzonków, z których każdy ma innš barwę, nie ma dwóch identycznych
2
Jeżeli jest jaki płot to go nie widać bo zasłania go krzaczek
na krzaczku wisi jedna truskawka
ogrodnik nie istnieje, a jeżeli jednak tak to już dawno temu zabłšdził w gšszczu tego krzaczka
|
|
|
szescian ma 1,5 wyskosci jest przeroczysty w lewym górnym rogu rosnie jena stokrotka. Płotu nie zauwazylem na krzaczku 5 truskawek a ogrodnika pieprze.
|
|
|
1m3, przeroczysty szecian - duży żółty słonecznik przebija go na wylot (stoi pionowo)
nie ma płotu, na krzaczku ronie pięć truskawek. Jaki ogrodnik?
|
|
|
Lol czy ja pisze niewyranie?
|
|||
|
Darek zajrzyj i napisz reply na pytania, jestem ciekaw co odpowiesz :)
|
|
|
Ad1.
Mój szecian jest na niebie , wisi zawieszony na niebie jak słoneczko a więc mniej więcej tej samej długoci-kolor przezroczysty a w rodku niego jest niebieski kwiatuszek-niezapominajka,jeden ( pewnie okaże się ze to fatalnie , że jeden:-) )
Ad.2
nie wyobraziłam sobie zadnego płotu po w pierwszym zdaniu nic o tym nie było , mój krzaczek nie jest ogrodzony.A truskawek jest chyba przecietnie , jak no na krzaczku.Ale stawiam na 4.Ogrodnika też nie znalazłam....na pustyni w tym miejscu ludzi nie ma -jest tylko krzaczek i co najlepsze jeszcze nie uschnšł...
|
|
|
a jeżeli musze co powiedziec o ogrodniku- jest dla mnie nie wyobrażalny , nie widze go więc jest nieuchwytny
|
|
|
mój stostunek do ogrodnika o ile on w ogóle jest taki:
stary głupi dziad, nie lubię go, a jak się pojawi to ma wpierdziel za nieurodzaj truskawek, co to jest 1 truskawka?!
|
|
|
No dobra, jestem.
Co my tu mamy?
Test, niech będzie.
Pustynia.
Musi być koniecznie szecian.
Powiedzmy, że mam ze sobš kostkę Rubika, kładę jš na piasku, jeszcze jej nie przysypało.
Kostka Rubika w kwiatki?
Nie - jej cianki sš zbudowane z kolorowych kwadracików, ale nie ma na nich kwiatków.
Zielony krzaczek z truskawkami na pustyni?
Płot, ogrodnik na pustyni?
Po kiego?
Ma się zajmować tym krzaczkiem?
W ogóle jaki głupi ten test.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Lol Wendol najpierw jebiesz na ludzi a teraz grymaisz jak małe dziecko, niechcesz, nieodpowiadaj to tylko zabawa.
Ok, pora na rozstrzygnięcie moje ogrodowe krasnale opowiem wam teraz mój wynik który na prędce opowiadałem kumplowi w knajpie przy piwie i wyszło mi :
Szecian wielkoci wieżowca, kolor fioletowy na samej górze po rodku duży bukiet białych kwiatów.
Krzak nieogrodzony żadnym płotem, przy liczbie truskawek spokojnie chciałem odpowiedzieć 300 ale pomylałem że jednak lubie truskawki więc odpowiedziałem 3000, pierwsza myl o ogrodniku mam go głęboko w dupie, jednak odpowiedziałem dla pewnoci stosunek neutralny.
[b ]Teraz odpowiedzi :
Test Nr 1
Wielkoć szecianu odpowiada własnej samoocenie.
Jego kolor odpowiada kolorowi aury(lub jego brakiem :).
Iloć kwiatów to przyjaciele, kolor odpowiada postrzeganiu ich, i jakie miejsce zajmujš.
Test Nr 2
Płot odpowiada oporom jakie mam przed pójciem do łóżka z osobš która mnie interesuje.
Truskawki odpowiadajš iloći partnerek(i vice wersal)z którymi chciałbym się przespać.
Stosunek do ogrodnika odpowiada co myle o partnerce po zabawie.
|
|
|
Interpretacja wyników tego testu jest idiotyczna :)
To już lepsze sš testy psychologiczne w pisemkach kobiecych.
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |