| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Znacie ten teledysk - French Affair - "Comme Ci, Comme Ca" | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 74 |
|
|
|
|
W Paryżu Ci się nie podobało, acha. A biegała po tych łšczkach z białym welonem na głowie cišgnšcym się za Tobš?
|
|
|
jak jade do jakiegos kraju to nie chodze po Mc tylko staram sie poznac ichniejsza kuchnie... a dlaczuego pytasz o MC? Zastanawiasz sie czy makja "Mc Zaba"? ;)
|
|
|
natx to jest przeciętna polka niepytaj się jej o takie rzeczy, żart nie na jej poziomie.
|
|
|
nie nie biegalam po laczkach... ale suszone kwiatuszki sobie przwyiozlam do domu... lawenda pieknie pachnie...
A w Paryzu mi sie naprawde nie podobalo... maslalam ze Paryz noszacy imie miasta milosci, jest piekny slniacy czysty i pacznacy... a tam brod, balagan i pelno Arabow!
|
|
|
Liszaj jak Ci juz wspominalam... ja nie mieszkam w Polsce juz od bardzo wielu lat... i moze masz racje... to nie zart na moim poziomie... nie wiem o co chodzi w tym pytaniu o MC!
|
|
|
Ja ogolnie nie chodze do Mc! Nie jem miesa wiec mnie nie ciagnie do Mc...
|
|
|
Natx... mozesz mi powiedziec o co chodzi w tym Mc? Powaznie nie wiem o co biega...
|
|
|
Ja jestem przeciętna Polka, lecz mam swojš kopię w Paryżu, jak w filmie Kielowskiego, a ta kopia jest intrygujšcš Francuskš, która zna Paryż od podszewki :-)
|
|
|
Byłem w Paryżu, to miasto miłoci, zwłaszcza lasek boloński jest ciekawy, ale te laski co tam stojš to transwestyci.
Ichniejsze metro mi się podoba - jest bardzo rozbudowane, wszędzie nim dojedziesz.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Isis wyluzuj, chciałam zapytać, czy MC jest tam taki jak w Polsce. Jak byłam z tatš w Luxemburgu, to obsługa w MC była zupełnie inna. Byłam dzieckiem i pamiętam, że były tam takie odrębne siedzenia z przegrodami i dużo rolin.
|
|
|
mnie sie metro w Londynie bardzo podoba... wprawdze mozna sie na poczatku zgubic... ale fajnie jest. Ma bylismy w londynie samochodem... ale ze wzgledu na ruch uliczny i przedewszystkim "jazde po zlej stronie" jezdzilismy metrem!
|
|
|
acha... a ja myslalam ze jest jakis kawal na temat Mc. w Paryzu... Ja mieszkam w niemczech i tu jest tak samo... zn. tak jak w polsce...
|
|
|
Osobicie preferuję miejski styl. Metro, maszyny, androidy, cyber s.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 74 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |