Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Z M U T O W A Ł A M...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23

Z M U T O W A Ł A M SPEED HIGHER

Jem - "They"

TO DLA DZIECI NEOSTRADY.

Naprawde chcialem zrozumiec Cie Natalio, lecz przyszlo do mnie zrozumienie jasne... Jestes jeszcze dzieckiem, ktore zagubione w swym wewnetrznym swiecie poszukiwan, chcesz zwrocic na siebie uwage drugiego, bys nie czula w sobie samotnosci poszukiwania, szukasz, lecz nie wiesz czego, chcesz osiagnac, lecz nie wiesz co.... zaprawde ciekawa jestes istota i poklon mego ciala oddaje w Twoja strone. Przebudz sie kochana! Rosnij i rozwijaj sie! Pozdrawiam...

Johnsson Ana - "Coz I Can"

MężczyŸni nigdy mnie nie rozumiejš.

Nawet jeœli jesteœ kobietš, myœlisz i piszesz jak mężczyzna.

Pamiętaj, że każdy człowiek ma w sobie pierwiastek męski i żeński.

...wiec odpowiedz jedna tylko sie nasuwa: nie chcesz byc przez nich zrozumiana. Dowodem dla Ciebie, sa Twoje slowa (a slowo cialem jest i mowi o Twojej duszy): "MężczyŸni nigdy mnie nie rozumiejš." Mezczyzna - usytuawiasz go jako inny gatunek, cos innego, odmiennego (a jednak jest on czescia Ciebie, jestes kobieta, a kazda kobieta potrzebuje nawet w najmniejszym stopniu mezczyzny, bo to jak swiatlo i ciemnosc, odwieczne prawo, z ktorego powstalas, w ktorym egzystujesz i dla ktorego jestes), Nigdy - upor i wiara, jestes pesymistka, a pesymizm to zamkniete horyzonty, niechec do nowych doswiadczen, a bez doswiadczen dusza nie rozkwita, Mnie - tu odzwywa sie EGO, ja jestem jaka jestem i sie nie zmienie:) Nie rozumieja - tak widzisz to Ty, nie rozumieja Cie w danym momencie i na dany temat... ale pomysl: moze oni Cie juz zrozumieli, lecz Twoje przekonanie i upor sa slepe?:)

Janerka Lech - "Rower"

Dusza jest i nie ma plci, jest tym czym jest! Cialo jest narzedziem doswiadczenia jestestwa i zrozumienia jestestwa. Z punktu widzenia genetyki: zgadzam sie z Toba.

Jeden Osiem L - "Powodzenia"

Wyrazaj sie sama, nie poprzez wyrazenia innych.

To na razie tajemnica.

Jestem maszynš;-)

Mam ograniczony portal uczuciowy.

Gorillaz - "Dare"

Ark_Coss:
Naprawde chcialem zrozumiec Cie Natalio, lecz przyszlo do mnie zrozumienie jasne... Jestes jeszcze dzieckiem, ktore zagubione w swym wewnetrznym swiecie poszukiwan, chcesz zwrocic na siebie uwage drugiego, bys nie czula w sobie samotnosci poszukiwania, szukasz, lecz nie wiesz czego, chcesz osiagnac, lecz nie wiesz co.... zaprawde ciekawa jestes istota i poklon mego ciala oddaje w Twoja strone. Przebudz sie kochana! Rosnij i rozwijaj sie! Pozdrawiam...
Ark chcesz być pierwszym rozsšdnym dorosłym, który wymaga wyimagionwanego poziomu na forum. Jak czytasz, subiektywne. Off-topic, afro celt sound system-dark moon, high tide. Polecam.

Eurythmics - "I've Got A Life"

Infernal - "From Paris To Berlin"
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.