| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Z M U T O W A Ł A M... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
|
Naprawde chcialem zrozumiec Cie Natalio, lecz przyszlo do mnie zrozumienie jasne... Jestes jeszcze dzieckiem, ktore zagubione w swym wewnetrznym swiecie poszukiwan, chcesz zwrocic na siebie uwage drugiego, bys nie czula w sobie samotnosci poszukiwania, szukasz, lecz nie wiesz czego, chcesz osiagnac, lecz nie wiesz co.... zaprawde ciekawa jestes istota i poklon mego ciala oddaje w Twoja strone. Przebudz sie kochana! Rosnij i rozwijaj sie!
Pozdrawiam...
|
|
|
Nawet jeli jeste kobietš, mylisz i piszesz jak mężczyzna.
|
|
|
Pamiętaj, że każdy człowiek ma w sobie pierwiastek męski i żeński.
|
|
|
...wiec odpowiedz jedna tylko sie nasuwa: nie chcesz byc przez nich zrozumiana. Dowodem dla Ciebie, sa Twoje slowa (a slowo cialem jest i mowi o Twojej duszy):
"Mężczyni nigdy mnie nie rozumiejš."
Mezczyzna - usytuawiasz go jako inny gatunek, cos innego, odmiennego (a jednak jest on czescia Ciebie, jestes kobieta, a kazda kobieta potrzebuje nawet w najmniejszym stopniu mezczyzny, bo to jak swiatlo i ciemnosc, odwieczne prawo, z ktorego powstalas, w ktorym egzystujesz i dla ktorego jestes),
Nigdy - upor i wiara, jestes pesymistka, a pesymizm to zamkniete horyzonty, niechec do nowych doswiadczen, a bez doswiadczen dusza nie rozkwita,
Mnie - tu odzwywa sie EGO, ja jestem jaka jestem i sie nie zmienie:)
Nie rozumieja - tak widzisz to Ty, nie rozumieja Cie w danym momencie i na dany temat... ale pomysl: moze oni Cie juz zrozumieli, lecz Twoje przekonanie i upor sa slepe?:)
|
|
|
Dusza jest i nie ma plci, jest tym czym jest! Cialo jest narzedziem doswiadczenia jestestwa i zrozumienia jestestwa. Z punktu widzenia genetyki: zgadzam sie z Toba.
|
|
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |