Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przebywanie wśród gejów-kosmitów twórcze.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23

Geje-kosmici sš ciekawymi osobowoœciami, od których kobiety się mogš wiele nauczyć. To jedyni mężczyŸni, którzy gadajš dla samej pogaduchy ;-)

ja ich znam... przybyli w roku 2002 do berlina... na loveparade... te imprezy tam to tylko przykrywka.. hi hi... sama zobcz zdjecie z ladowania! z przodu geje... z tylu ich statek... http://www2.lut.fi/~ppenttin/Suzuki/love4.jpg

JEST TO WAŻNE I POUCZAJĽCE. Opublikowano: poniedziałek, 04 wrzeœnia 2006, 16:39 Działaczki organizacji œrodowisk homoseksualnych i parlamentarzyœci PiS - poseł Jacek Tomczak i senator Przemysław Alexandrowicz - zawarli przed Sšdem Rejonowym w Poznaniu ugodę w sprawie wypowiedzi tych polityków na temat homoseksualizmu. Chodzi o słowa jakie padły podczas konferencji prasowej 7 listopada 2004 roku, dotyczšcej stanowiska Prawa i Sprawiedliwoœci na temat Marszu Równoœci. Alexandrowicz był wówczas przewodniczšcym Rady Miasta Poznania, a Tomczak radnym. Wspólnie z kilkoma innymi politykami PiS skrytykowali wtedy ideę tego marszu. Alexandrowicz powiedział wówczas: "Obawiamy się, że będzie to propagowanie odmiennych zachowań seksualnych", Tomczak zaœ: "Chodzić może także o promowanie takich skłonnoœci jak pedofilia, nekrofilia i zoofilia". Wypowiedzi te - zdaniem działaczek - naruszyły dobra ich i innych osób o orientacji homoseksualnej. W wytoczonym procesie domagały się od obu polityków publikacji oœwiadczenia w ogólnopolskich dziennikach, w którym wyrażš oni ubolewanie z powodu swych wypowiedzi. Za publikację mieliby zapłacić pozwani. Zgodnie z treœciš ugody, w poniedziałek 11 wrzeœnia w południe, parlamentarzyœci PiS podczas specjalnie zorganizowanej konferencji prasowej w Poznaniu, majš wygłosić oœwiadczenie, w którym wyjaœniš całš sprawę. Poseł Tomczak przesłał w poniedziałek PAP treœć oœwiadczenia, ustalonš w ramach ugody: "Przemysław Alexandrowicz i Jacek Tomczak oœwiadczajš, iż nie porównywali ani nie mieli zamiaru porównywać homoseksualizmu do pedofilii, zoofilii i nekrofilii. Wyrażajš ubolewanie wobec tego, że sformułowania zawarte w relacjach z konferencji prasowej w listopadzie 2004r. mogły sugerować, iż dokonano takiego porównania". Jedna z oskarżycielek, Sandra Rutkiewicz powiedziała PAP, że jest zadowolona z podpisania ugody i że "generalnie nie zależało jej na wielkim procesie, tylko na społecznym nagłoœnieniu problemu". W czasie procesu parlamentarzyœci PiS nie przyznawali się do winy. Mówili, że ich słowa zostały Ÿle zrozumiane, a dziennikarze nie autoryzowali ich wypowiedzi z konferencji prasowej. Oskarżycielki podkreœlały, że jako osoby o orientacji homoseksualnej poczuły się obrażone i znieważone wypowiedziami "powszechnie znanych polityków". Jedna z nich mówiła, że porównywanie homoseksualizmu ze zboczeniem, jakim jest pedofilia, może doprowadzić do agresji wobec homoseksualistów. To drugi proces w tej sprawie. Poprzednio - 20 maja 2005 r. - proces wszczęty na podstawie kilkudziesięciu prywatnych aktów oskarżenia sšd umorzył. W uzasadnieniu napisał, że wypowiedzi radnych były działaniem przysługujšcym im w ramach kompetencji radnych gminy, a wykonywanie takiej funkcji "zakłada potrzebę ujawniania swoich poglšdów". Stwierdził też, że "homoseksualizm nie jest już uważany za chorobę, zboczenie czy dewiację, jest jednak pewnym odstępstwem od zwykłego porzšdku". Rozpatrujšc odwołanie od tego wyroku, poznański sšd okręgowy uznał, że w czasie procesu popełniono błędy formalne. Uchylił wyrok i nakazał sprawę rozpatrzyć ponownie. Gazeta.pl

NataliaMeta:
Geje-kosmici sš ciekawymi osobowoœciami, od których kobiety się mogš wiele nauczyć. To jedyni mężczyŸni, którzy gadajš dla samej pogaduchy ;-)
skšd o tym wiesz, skšd ich znasz? skšd wiesz jakie kosmici majš relacje (myœlisz że istnieje 1 rasa obcych?)? miałaœ kiedyœ jakies kontakty z obcš cywilizacjš? ;-/

Ty miałeœ kontakt z jakimiœ ksišżkami, czy tylko walisz głupa. Czy używasz czasem swojej fantazji, czy Ci mózg zesztywniał??

ja o zupie ty o dupie

Stary informacja kosztuje bejbe.

a co chcesz?

Chyba nie zajarzyłeœ, że chciałam Cię spławić.

Jesteœ strasznie naiwny. Te Twoje pytania mnie rozwalajš. Naucz się sam myœleć. Czy Ty nie rozumiesz metafor i wszystko bierzesz na serio??

Maciek ja tylko żartowałem...

NataliaMeta:
kosmita->obcy->inny->gej, tak to rozumiem. Sš jeszcze normalni, którzy także potrafiš gadać dla samej pogaduchy, którzy traktujš kazdego rozmówcę tak samo bez względu na to jaki on jest urodziwy. A jeżeli ma się jeszcze wystarczajšco podzielnš uwagę to w trakcie rozmowy można też podziwiać urodę swojego rozmówcy. Geja raczej dziewczęce wdzięki nie intersujš więc nawet ci nierozgarnięci potrafiš skupić się na gadce, a taki nierozkarnięty hetero jak się za bardzo skupi na zmyœle wzroku to mu się język plšcze :D Nie ma sensu kupować kredensu...

Co w takim razie œwiadczy o męskoœci? Gej-kosmita-mężczyzna....i czego ja mogę się od takiego nauczyć ? Uczyć to się mogę od dzieci.....tak jak powinny dwie lesbijki włoskie , które zaadoptowały 4 letniego chłopczyka, by potem bić go tak dotkliwie , że chłopczyk zmarł tylko dlatego, że nie chciał mówić na jednš z nich t a t a ! Dziecko, które jeszcze nie było skażone brudem tego œwiata a które z natury swej , z głębi ducha nie potrafiło płynšć pod pršd.

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

A w polsce facet z kobietš adoptowali sobie całš gromadkę dzieci, tylko po to by brać za nie kase od państwa. Dziećmi się nie zajmowali, raczej odchodowywali a nie wychowywali, gdy tylko były już zdatne to obcišżali je obowišzkami, samemu ułatwiajšc sobie życie. I co mamy się uczyć od kogoœ takiego? Normalne małużeństwo, psychole sš wszędzie i nie można po kimœ takim traktować grupy z którš oni się utożsamiajš (katolicy, muzułmanie, padały, kobiety za kierownicš, żydzi, niemcy, szkoci, itd. itp.) Od każdego się można czegoœ nauczyć, więc i geje nie sš w tym inni i można się czegoœ od nich nauczyć. Przy czym nie zmieniam zdania że lepiej można sobie porozmawiać z normanym facetem, a nie z czymœ co się kocha samo w sobie.

Może i można.....od gejów się czegoœ nauczyc. Jednak wolę uczyć się od dzieci....które jeszcze nie sš psycholami, katolikami,żydami, niemcami itp.......bo nie utożsamiajš się z nikim, trzymajš się najwyżej maminej spódnicy :D

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Pisałam, że kobiety się mogš od gejów uczyć. Jestem kobietš i piszę o swoich doœwiadczeniach. Rozmowa kobiety z gejem jest pozbawiona w pewnym stopniu czynnika seksualnego. Dzięki temu można się zwierzyć z rzeczy, których facetom się tak do końca nie mówi z powodu wiszšcego w powietrzu flirtu.

Geje o prawicowych pogladach to fakt. Ciekawy artykul: http://relaz.o2.pl/magazyn-artykul.php?id=665

Fajny artukul o ujawnieniu: http://erotyka.wp.pl/rfbawp,1159051357.572,kat,3895,wid,8515492,wia domosc.html

Noch ein mal: http://erotyka.wp.pl/kat,3895,wid,8515492,wiadomosc.html?rfbawp=1159051763 .289

http://www.sabotage.at/sos/gallery/art_01.jpg http://www.sabotage. at/sos/gallery/art_01.jpg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.