| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Fajnie Jest Nie Pasować. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35 |
|
Oczywicie jak to w Tamajajo bywa, eksperyment na monitorku jest bardzo widoczny. Wybaczcie tę dšżnoć do eksperymentów, wszak sami to robicie.
|
|
|
Jeli chodzi o kwalifikacje, to nabywam ich sama. Taki los.
|
|
|
Tak pewnie jest w wielu miejscach. Zdubujcie miasto dla niepasujšcych.
|
|
|
Widzę, że wiele osób wybyło. Pewnie w końcu wyszły na jaw różnice wiekowe. Ja jestem sentymentalna :-) Internet jako symulacja rozwoju ludzkiej kultury, czyli od swawoli po narzucony porzšdek ;-)
|
|
|
wszyscy wybyli,
bo sie upili
|
|
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit |
|
Widzę, że wiele osób wybyło. Pewnie w końcu wyszły na jaw różnice wiekowe. Ja jestem sentymentalna :-) Internet jako symulacja rozwoju ludzkiej kultury, czyli od swawoli po narzucony porzšdek ;-)
Oto nowa wersja: Widzę, że zaszły zmiany. Pewnie w końcu wyszły na jaw różnice w budowie mózgu. Ja jestem tego przykładem ;-) Internet jako stymulacja rozwoju ludzkiej kultury, czyli od niewiedzy po uwalniajšcš wiedzę.
|
|
|
Przeladowania Na Tle Etnicznym, Religijnym i Na Tle Orientacji Seksualnej.
|
|
|
Przeladowania To Nie Tylko, Również Ignorancja Księży Wobec Przemocy Domowej, Którzy Zadajš Się Z Oprawcami Nic Nie Wyczuwajšc O Tym, Kto Jest Katem A Kto Ofiarš.
|
|
|
Szerzenie W Szkołach Nienawici Do Osób Gorzej Ubranych I Chorych. Brak Informowania Turystów I Mieszkańców Miast O Zagrożeniach Jakie Niesie Ze Sobš Obecnoć Anten Szczególnie O Takiej Mocy Jak Ta W Łagowie. Mała Wydolnoć Lekarzy W Wykrywaniu Chorób, Brak Zaawansowanej Opieki W Szkole.
|
|
|
Natalia jest idealistkš.
A co do przemocy domowej, to księża będš jš (cicho) popierać, bo to "umacnia" model typowej polskiej katolickiej rodziny.
Poza tym cała ta religia i władza jest oparta na przemocy.
W takich rodzinach przyszłe kadry zdobywajš dowiadczenie.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Swietne kawaly o duchowienstwie. Specjalnie dla Ciebie Darku !
Do sklepu wchodzi blondynka i zwraca się do ekspedientki:
-Poproszę episkopat.
-Chyba epidiaskop?
-Proszę pani, to ja podejmuję diecezje!
-Chyba decyzje?
-Niech pani się nie wymšdrza! W szkole byłam prymasem.
Jedzie sobie duchowny rowerem uliczkami, wszędzie dookoła liczne domki, trawniki skoszone...pomylał, że tylko u niego tak jako nieciekawie to wyglšda. Jedzie dalej, kontempluje (jeżeli można na rowerze...) , i nagle dostrzega chłopca siedzšcego na trawniku obok kosiarki, w ręku trzyma kartkę z napisem: kosiarka na sprzedaż.
Zaciekawiony podchodzi, i pyta:
- Chłopcze za ile mogę kupić od Ciebie tę kosiarkę?
- Za tyle, żeby mi wystarczyło na rower - odparł rezolutny młodzieniaszek.
Duchowny pomylał...
- Masz, dam Ci mój rower za kosiarkę, pasuje?
- Pewnie!
Chłopiec wskoczył na rower i zaczyna migać, cieszy się strasznie. I w końcu znika duchownemu z oczu. Duchowny próbuje natomiast odpalić kosiarkę, cišgnie za linkę i cišgnie i nic, zawarczy kosiarka i milknie po chwili. Zaczyna wołać chłopca, po jakim czasie chłopczyk wraca.
- Co jest z tš kosiarkš? Nie mogę jej odpalić! - mówi duchowny.
- Bo najpierw musisz na niš zaklšć siarczycie - odpowiedziało dziecię.
- Ale ja nie mogę, i nie umiem nawet...już nie pamiętam nawet kiedy ostatni raz przeklinałem! Co ja teraz zrobię...?
A chłopiec w te słowa:
- Próbuj dalej odpalić, powinno samo przyjć!
Ksišdz, pop i rabin opowiadajš, co każdy z nich robi z pieniędzmi zbieranymi na tacę.
Ksišdz: - Ja rysuję kółko wielkoci tacy i podrzucam pienišdze. Co spadnie do kółka, to dla Boga, a reszta dla mnie.
Pop: - Ja rysuję kreskę i podrzucam pienišdze. Co spadnie na prawo to dla Boga, a to po lewej jest dla mnie.
Rabin: - Ja tak samo podrzucam pienišdze do góry. Co Bóg złapie, to jego!
Przyjeżdża przedstawiciel Pepsi do Glempa i mówi:
- Kardynale, jest taka spawa: dostanie pan od nas milion dolarów, jeżeli w tej waszej modlitwie po "chleba naszego powszedniego..." doda pan "i pepsi do popicia daj nam dzisiaj i codziennie".
Na to Glemp:
-Nie no, nie da rady, co pan sobie żarty robi?!
- No więc kardynale, dostanie pan 5 milionów dolarów jeżeli będzie w tym wersie "i pepsi do popicia daj nam dzisiaj..." no co takiego.
- Ale nie ma o czym mówić, nie zgodzę się na to.
Menadżer wrócił do firmy i mówi do szefa:
-Szefie, byłem u Glempa, zaproponowałem mu ten milion dolarów i nie chciał.
-Co pan zrobił, to trzeba było mu więcej zaproponować!
-Proponowałem szefie nawet 5 milionów i się nie zgodził.
-Kurwa to ja nie wiem ile ten piekarz musiał zapłacić.
|
|
|
Kiepskie, wolę bardziej konkretne, dosadne, "polityczne".
Wystarczy Gosiu poczytać o konkretnych poczynaniach kleru i ich przydupasów w Polsce, to jest dopiero czarny humor.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja uważam, że rodzice powinni obowišzkowo co miesišc się składać na szkołę, żeby w ten sposób zmiejszyć wydawanie pieniędzy przez nich samych na alkohol zamiast na edukację dzieci. Nawet gdy dadzš dziecku na ksišżkę, nigdy nie wiadomo, co z tym zrobi.
|
|
|
Wcišż chcę oduczyć siostrę palenia papierosów, lecz nic. Zaproponuję jej plastry.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |