Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Fajnie Jest Nie Pasować.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35

Fajnie Jest Nie Pasować.

Oczywiœcie jak to w Tamajajo bywa, eksperyment na monitorku jest bardzo widoczny. Wybaczcie tę dšżnoœć do eksperymentów, wszak sami to robicie.

Jeœli chodzi o kwalifikacje, to nabywam ich sama. Taki los.

Tak pewnie jest w wielu miejscach. Zdubujcie miasto dla niepasujšcych.

Widzę, że wiele osób wybyło. Pewnie w końcu wyszły na jaw różnice wiekowe. Ja jestem sentymentalna :-) Internet jako symulacja rozwoju ludzkiej kultury, czyli od swawoli po narzucony porzšdek ;-)

wszyscy wybyli, bo sie upili

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit

Mnie i tak by z tamtšd wyrzucili.

Widzę, że wiele osób wybyło. Pewnie w końcu wyszły na jaw różnice wiekowe. Ja jestem sentymentalna :-) Internet jako symulacja rozwoju ludzkiej kultury, czyli od swawoli po narzucony porzšdek ;-) Oto nowa wersja: Widzę, że zaszły zmiany. Pewnie w końcu wyszły na jaw różnice w budowie mózgu. Ja jestem tego przykładem ;-) Internet jako stymulacja rozwoju ludzkiej kultury, czyli od niewiedzy po uwalniajšcš wiedzę.

Czas Najwyższy Się Skontaktować Z Trybunałem W Hadze.

Wniosek Roœnie W Siłę.

Przeœladowania Na Tle Etnicznym, Religijnym i Na Tle Orientacji Seksualnej.

Przeœladowania To Nie Tylko, Również Ignorancja Księży Wobec Przemocy Domowej, Którzy Zadajš Się Z Oprawcami Nic Nie Wyczuwajšc O Tym, Kto Jest Katem A Kto Ofiarš.

Szerzenie W Szkołach Nienawiœci Do Osób Gorzej Ubranych I Chorych. Brak Informowania Turystów I Mieszkańców Miast O Zagrożeniach Jakie Niesie Ze Sobš Obecnoœć Anten Szczególnie O Takiej Mocy Jak Ta W Łagowie. Mała Wydolnoœć Lekarzy W Wykrywaniu Chorób, Brak Zaawansowanej Opieki W Szkole.

Masz jeszcze jakies problemy ?

Natalia jest idealistkš. A co do przemocy domowej, to księża będš jš (cicho) popierać, bo to "umacnia" model typowej polskiej katolickiej rodziny. Poza tym cała ta religia i władza jest oparta na przemocy. W takich rodzinach przyszłe kadry zdobywajš doœwiadczenie.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Swietne kawaly o duchowienstwie. Specjalnie dla Ciebie Darku ! Do sklepu wchodzi blondynka i zwraca się do ekspedientki: -Poproszę episkopat. -Chyba epidiaskop? -Proszę pani, to ja podejmuję diecezje! -Chyba decyzje? -Niech pani się nie wymšdrza! W szkole byłam prymasem. Jedzie sobie duchowny rowerem uliczkami, wszędzie dookoła œliczne domki, trawniki skoszone...pomyœlał, że tylko u niego tak jakoœ nieciekawie to wyglšda. Jedzie dalej, kontempluje (jeżeli można na rowerze...) , i nagle dostrzega chłopca siedzšcego na trawniku obok kosiarki, w ręku trzyma kartkę z napisem: kosiarka na sprzedaż. Zaciekawiony podchodzi, i pyta: - Chłopcze za ile mogę kupić od Ciebie tę kosiarkę? - Za tyle, żeby mi wystarczyło na rower - odparł rezolutny młodzieniaszek. Duchowny pomyœlał... - Masz, dam Ci mój rower za kosiarkę, pasuje? - Pewnie! Chłopiec wskoczył na rower i zaczyna œmigać, cieszy się strasznie. I w końcu znika duchownemu z oczu. Duchowny próbuje natomiast odpalić kosiarkę, cišgnie za linkę i cišgnie i nic, zawarczy kosiarka i milknie po chwili. Zaczyna wołać chłopca, po jakimœ czasie chłopczyk wraca. - Co jest z tš kosiarkš? Nie mogę jej odpalić! - mówi duchowny. - Bo najpierw musisz na niš zaklšć siarczyœcie - odpowiedziało dziecię. - Ale ja nie mogę, i nie umiem nawet...już nie pamiętam nawet kiedy ostatni raz przeklinałem! Co ja teraz zrobię...? A chłopiec w te słowa: - Próbuj dalej odpalić, powinno samo przyjœć! Ksišdz, pop i rabin opowiadajš, co każdy z nich robi z pieniędzmi zbieranymi na tacę. Ksišdz: - Ja rysuję kółko wielkoœci tacy i podrzucam pienišdze. Co spadnie do kółka, to dla Boga, a reszta dla mnie. Pop: - Ja rysuję kreskę i podrzucam pienišdze. Co spadnie na prawo to dla Boga, a to po lewej jest dla mnie. Rabin: - Ja tak samo podrzucam pienišdze do góry. Co Bóg złapie, to jego! Przyjeżdża przedstawiciel Pepsi do Glempa i mówi: - Kardynale, jest taka spawa: dostanie pan od nas milion dolarów, jeżeli w tej waszej modlitwie po "chleba naszego powszedniego..." doda pan "i pepsi do popicia daj nam dzisiaj i codziennie". Na to Glemp: -Nie no, nie da rady, co pan sobie żarty robi?! - No więc kardynale, dostanie pan 5 milionów dolarów jeżeli będzie w tym wersie "i pepsi do popicia daj nam dzisiaj..." no coœ takiego. - Ale nie ma o czym mówić, nie zgodzę się na to. Menadżer wrócił do firmy i mówi do szefa: -Szefie, byłem u Glempa, zaproponowałem mu ten milion dolarów i nie chciał. -Co pan zrobił, to trzeba było mu więcej zaproponować! -Proponowałem szefie nawet 5 milionów i się nie zgodził. -Kurwa to ja nie wiem ile ten piekarz musiał zapłacić.

Kiepskie, wolę bardziej konkretne, dosadne, "polityczne". Wystarczy Gosiu poczytać o konkretnych poczynaniach kleru i ich przydupasów w Polsce, to jest dopiero czarny humor.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ja uważam, że rodzice powinni obowišzkowo co miesišc się składać na szkołę, żeby w ten sposób zmiejszyć wydawanie pieniędzy przez nich samych na alkohol zamiast na edukację dzieci. Nawet gdy dadzš dziecku na ksišżkę, nigdy nie wiadomo, co z tym zrobi.

Wcišż chcę oduczyć siostrę palenia papierosów, lecz nic. Zaproponuję jej plastry.

Mnie ratuje nabardziej miłoœć. Wybór jest bardzo prosty.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.