Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
*Pobić czy ocalić*
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

Uwaga rozpoczeła się nowa zabawa SMS, Szeœciu skinów wychowało się na przedmieœciach Gdańska wszyscy sš studentami 1 roku sztuki glanowania Kleofasa "Protetyka" W. z internatem w melinie o ciepłej nazwie "SS Totenkopf" Zenonek lat 15 interesuje się masturbacjš i podglšdaniem starszej siostry Leszek lat 23 w wolnych chwilach oddaje sie na maxa swojej pasji szewczej Wojtuœ lat 19 kręci go lizanie znaczków pocztowych Staszek lat 67 W latach 1939-1945 czyœcił kominy Feliks lat 45 Słyszy głosy Barnaba Chciałby pojechać na weekend do Białołęki Nasza drużyna prawdziwych słowian zaczaiła się przed domem Tuska Jeœli chcesz wzišœć udział w zabawie *Pobić czy ocalić* wyœlij SMS'a na numer 6666 o treœci : Tak lub Nie. UWAGA! Wszyscy bioršcy udział w naszej zabawie wezmš również udział w losowaniu aktrakcyjnych nagród! Do Wygrania 10000 tamponów oraz, Trzy lektryczne pastuchy do rozganiania niewiernych! Pamiętaj głosowanie naszej zabawy *Pobić czy ocalić* trwa, los Tuska jest w Twoich rękach! [%sig%]

no i co czujesz sie lepszy jak obrazisz skinow? Zaloze sie ze codziennie dostajesz od nich wpierdol i teraz nam sie chwalisz na forum.

a widelec na to niemożliwe!

żyd.Ty chyba nie jesteœ żydem.żydzi nie przeklinajš. [%sig%]

a arabowie nie chwala sie swoim pochodzeniem i nie wykorzystuja tego.

Ja się nie chwalę.Karzdy ma prawo do dumy z tego kim jest. [%sig%]

lol ok ok, 200 razy dziennie a tobie, tata do wanny wchodzi. [%sig%]

*każdy. oj gdzie tam ahmed sie nie chwali ;-).

A ja zakaŸny i jestem z tego dumny. [%sig%]

a w zestawie nagrod macie lancuch dla krow i rower z chamulcami?? zawsze chcialam miec takie cos. liszaj:: zalatw mi wycieczke do hanolulu, zawsze chcialam zgwalcic tamtejsze malpy, ponoc sa strasznie ruchliwe [%sig%]

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit

żyd.A te twoje shalom w każdym temacie to niby co? [%sig%]

hehe dobre a kiedy konczy sie kokurs ??:P [%sig%]

Wina tuska

w ktorym temacie napisalem shalom? Czy ty czlowieku jestes jakis jebniety na punkcie zydow? Ja izraela nienawidze ale do zydow jako wiary osobiscie nic nie mam.

Po co? Skołuje Ci bilet do Sieradza,znam bileterke jest mi winna przysługe za zrobienie lewatywy ustami . Wydupcze Cię obcęgami, a otwory zakleje taœmš izolacyjnš. [%sig%]

"Jebnięty" to ty chyba dziœ jesteœ alkocholem.Widziałem Shalom w jednym z twoich tematów.Nie muszę pokazywać palcem. [%sig%]

*alkoholem. to pokaz mi ten temat , bo nic takiego nie napisalem, i co z tego jakby ktos tak napisal? Co jak ktos napisze peace po angielsku to go odrazu zadzgasz nozem?

no dobra, godze sie na to, biore caly zestaw.. [%sig%]

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit

tak lub nie [%sig%]

Ja tylko chciałem ci pokazać,że używasz takiego słownictwa na tym forum. [%sig%]

Peace po abisyńsku to pršcnie więc jeœli by to napisał żyd to by skłamał. Więc jest motyw by zadŸgać. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.