Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
kim jest Żyd???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31

Uwazajcie na tego zydka bo on chce chyba opanowac to forum swoimi tematami. Dlugo nie siedze na tym forum, znalazlam je w necie wczoraj, ale moge stwierdzic, ze Żyd, albo jest niezrownowazony, albo lubi sie wyglupiac (chociaz, w jego przypadku, to jedno i to samo). Po tych 2 dniach moge stwierdzic ,ze ma bojna wyobraznie. Zaleta ta jest juz coraz zadziej u ludzi spotykana - za to mu chwala. Ale ta jego bojna wyobraznia zasrala juz cale forum i nie widze juz tu ciekawych tematow. Zrobcie cos znim bo pukne :P !!!!!!!!! ********************************** dltego napisalam o nim wierszyk::: Żydek to ch(uj) wozi gnoj na gumowych taczkach, pije, plai, konia wali, ma w dupie robaczka ********************************** on jest sprzecznoscia sprzecznosci sprzeczajacej wszystkie zaprzeczenia Zyd idz sie wysraj, bo gowno przez ciebie przemawia [%sig%]

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit

o jezu ale wierszyk brawo normalnie, takie teksty to ja znalem w przedszkolu.

Myœlę, że Żyd i Ahmed współpracujš.... [%sig%]

a ja mysle ze krowy potrafia latac i, że żyrafy produkujš mleko.

a żyrafy potrafiš latać?

znales juz ten wierszyk w przedszkolu??? czyli juz powinno do ciebie dotrzec, ze nie jestem pierwsza osoba ktora ma takie zdanie o tobie :D, juz wiem w czym tkwi problem Zyd. mowisz ze juz w przedszkolu cie wyzywali. zaloze sie ze z biegiem lat napietnowalo to w tobie niechec do innych, co skutkuje takim nastawieniem do wszystkich na forum. poprostu BRAK CI MILOSCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuhaha jak chcesz to moge ci okazac namiastke milosci dobrymi slowkami ty moj wrubelku elemelku, kropeczko ty moja, perelko, kwiatuszku, kondoniku tu moj ;) swinko, zabcio, sloneczko moje. dobra starczy bo zaraz sie w tobie zakocham. [%sig%]

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit

Z tego co widze to tobie jej brak, bo przesiadujesz tu dniami i nocami aby sie dowartosciowac, ja tutaj tylko wchodze przelotnie a ty to przezywasz jakby to bylo prawdziwe zycie, no coz tacy jak ty znajduja przyjaciol na forach, przykro mi. Wsadz leb do kibla i krzycz jestem feministka.

biedny zyd...................zalamal sie ;( ja przyjaciol nie szukam, to oni mnie szukaja. dowartosciowac sie nie musze bo juz bardziej sie nie da. nie przesiaduje tu nocami bo znam to forum od 3 dni, ty przesiadujesz tu dluzej niz ja bo napierdoliles juz tematow od groma. zauwaz ze rowniez jestem niechciana tu osoba, bo na to pozwalam. feministka tez nie jestem, bo wiekrzosc moich znajomych to chlopcy. a wogole szczyp się w cyca, ty niewdzięczny Zydzie. [%sig%]

Żydzi lubiš jak się ich tempi. Podnieca ich to. Mój kolega kiedyœ inteligętnie zauważył że żydzi w Izraelu się nie mieszczš, a w obozach się mieœcili.

wyckret - nie obarczajmy calego naarodu zydowskiego za winy Żyda. Nie sa oni moze i "smaczni" w obecnych czasach, ale kiedys mieli chody, i pewnie nadal maja, u Boga. Po wojnie narazie im sie lepiej wiedzie niz Polakom, to tez moze cos oznaczac dla wierzacych

U Boga to raczej nie.W Koranie jest napisane o narodzie żydowskim,który zszedł z drogi do Boga i stał się niewiernymi.Bym podał cytat,ale nie mam teraz do tego predyspozycji.

spoko loko lus marija no tak, ale jesli Jezus byl Zydem, to juz jakies znaczenie ma chyba u Boga, ze takowa wybral sobie rase. Napewno z przypdku rasy nie wybral jesli u Niego wszystko jest zaplanowane.

Jezus był tylko jednym z proroków.Żydzi myœleli,że go wydali i został zabity lecz tak naprawdę on nie zginšł z ich ršk tylko tak to wyglšdalo.

Tak wiem to tez bylo zaplanowane u Boga, przecier mowie. Dla ciebie byl prorokiem, dla mnie Synem Bozym. zaleznie jakiego wyznania biblie przeczytasz tym cala historia bedzie sie ruznic. jestem innego wyznania i nie sprzeczajmy sie bo i tak nie dojdziemy do porozumienia. do prawdy i tak nie dojdziemy bo jest wiele religii, i w kazdej moze byc troche prawdy, tylko ktora czesc jest prawda??

3 wielkie religie sš prawdziwe.Tylko wyznawcy tych 2 atakujš Islam. przeczytaj to. Powrót szwadronów œmierci W głównych mediach Arabowie przedstawiani sš jako ludzie pozbawieni rozsšdku, obsesyjnie religijni i mocno podzieleni, których jedynym marzeniem jest wysadzenie się w powietrze. W windach nowojorskiego hotelu Hilton znajdujš się niewielkie monitory, na których bez przerwy pokazywany jest program CNN. Nie ma możliwoœci ucieczki od podawanych informacji, wœród których wojna w Iraku zajmuje centralne miejsce. Najczęstszymi okreœleniami używanymi w relacjach i komentarzach sš "wojna domowa" i "przemoc religijna", tak jakby amerykańska inwazja i okupacja, które kosztowały życie dziesištek tysięcy ludzi, były jedynie surrealistycznš fikcjš. Irakijczycy jawiš się jako pozbawieni rozsšdku Arabowie, obsesyjnie religijni i mocno podzieleni, których jedynym marzeniem jest wysadzenie się w powietrze. Zachwytów nad plastikowymi, odgrywajšcymi jedynie przypisane im role politykami irackimi nie zmšci informacja, że życie polityczne toczy się w œrodku niewielkiej amerykańskiej fortecy zbudowanej w centrum Bagdadu. Przekaz ten wlecze się za tobš do pokoju, do hotelowej siłowni, na lotnisko, na kolejne lotnisko i do innego kraju. Na tym właœnie polega siła amerykańskiej korporacyjnej propagandy wojennej, która - jak zauważył Edward Said w swojej ksišżce "Kultura i Imperializm" - "opanowuje przez elektronikę", podobnie jak obowišzujšca tu i teraz linia polityczna. A ta ostatnia właœnie niedawno uległa zmianie. Przez prawie trzy lata wmawiano wszystkim, że centrum "powstania" stanowi Al-Kaida dowodzona przez żšdnego krwi Jordańczyka Abu Musabę al-Zarqawiego. Medialne potępienie dla jego osoby można porównać z tym, którym cieszy się dzisiaj Saddam Hussein. Nie miało żadnego znaczenia, że - aż do niedawna - al-Zarqawi nie dawał znaku życia i że jedynie niewielka częœć ruchu oporu zwišzana była z samš Al-Kaidš. Amerykanie uznali, że Zarqawi może w doskonały sposób odwrócić uwagę opinii publicznej od krytykowanej przez większoœć Irakijczyków brutalnej okupacji Iraku przez armię brytyjsko-amerykańskš. Obecnie al-Zarqawi został zastšpiony przez "wojnę domowš" i "przemoc religijnš", a jedynymi wiadomoœciami z Iraku - poza toczšcym się "procesem politycznym" - sš ataki na szyickie i sunnickie meczety oraz targowiska. Tak naprawdę jednak historiš, która nie trafia do serwisu informacyjnego CNN, jest wprowadzanie w Iraku metod zastosowanych w czasie wojny w Salwadorze. Oznacza to kampanię terroru prowadzonš przez szwadrony œmierci - uzbrojone i wyszkolone przez armię amerykańskš - której ofiarami sš tak szyici jak i sunnici. Celem tej kampanii jest doprowadzenie do wybuchu prawdziwej wojny domowej i rozbicia Iraku, a więc realizacja pierwotnych zamierzeń administracji Busha. Działaniami szwadronów œmierci kieruje irackie ministerstwo spraw wewnętrznych, kontrolowane przez CIA. Członkami szwadronów œmierci, nie sš - jak się wszystkim wmawia - wyłšcznie szyici. Jednym z najbardziej brutalnych jest komando do zadań specjalnych dowodzone przez sunnitów, głównie wysokich funkcjonariuszy partii Baas. Jednostka ta została utworzona i wyszkolona przez zatrudnionych w CIA ekspertów do spraw zwalczania terroryzmu. Sš wœród nich weterani prowadzonych w latach osiemdziesištych przez CIA operacji terrorystycznych w Salwadorze. W swojej najnowszej ksišżce "Empire's Workshop", amerykański historyk Greg Grandin w następujšcy sposób opisuje wojnę domowš w Salwadorze: "W czasie sprawowania urzędu prezydent Reagan był zwolennikiem twardego kursu wobec Ameryki Œrodkowej. Umożliwił prowadzenie polityki w tej sprawie najbardziej zagorzałym militarystom. W Salwadorze administracja Reagana przeznaczała około miliona dolarów dziennie na prowadzenie okrutnej i krwawej wojny z powstańcami. Ofiarš opłacanych przez administrację Reagana oddziałów padło ponad 300 tysięcy ludzi, setki tysięcy było brutalnie torturowanych, a miliony zostały zmuszone do opuszczenia kraju". Chociaż obecni Bushyœci czy neokonserwatyœci uczyli się sukcesach i porażkach administracji Reagana, mechanizmy i mordercze metody działań zostały wymyœlone i wprowadzone w życie znacznie wczeœniej. Już w Wietnamie utworzone, wyszkolone i dowodzone przez CIA szwadrony œmierci zamordowały około 50 tysięcy ludzi w ramach Operacji Phoenix. W połowie lat szeœćdziesištych, oficerowie CIA dostarczyli "listy œmierci" z nazwiskami ludzi przeznaczonych do likwidacji w ramach krwawego przejęcia władzy przez reżim Suharto. Po dokonanej w 2003 roku inwazji, wprowadzenie w życie tych brutalnych metod "uprawiania polityki" było tylko kwestiš czasu. Według informacji zawartych w artykułach autorstwa dziennikarza œledczego Maxa Fullera opublikowanych w "National Review Online", człowiek CIA dowodzšcy szwadronami œmierci w irackim ministerstwie spraw wewnętrznych "zjadł swoje zęby w Wietnamie, po czym został przeniesiony do Salwadoru, gdzie nadzorował działania armii amerykańskiej". Profesor Grandin wskazuje na innego weterana brudnej wojny w Ameryce Œrodkowej, którego zadaniem jest dzisiaj "szkolenie bezwzględnych oddziałów antyterrorystycznych złożonych głównie z siepaczy pracujšcych wczeœniej dla partii Baas". Jeszcze inny, pisze Fuller, jest dobrze znany z tego, że "tworzył listy œmierci". Jednostkš odpowiedzialnš na zamachy bombowe jest dowodzona przez Amerykanów tajna policja o nazwie Facilities Protection Service. "Siły specjalne armii amerykańskiej i brytyjskiej", podsumowuje Fuller, "w połšczeniu z utworzonymi przez USA oddziałami wywiadu w irackim ministerstwie spraw wewnętrznych przygotowujš i przeprowadzajš wymierzone w szyitów zamachy bombowe, odpowiedzialnoœciš za które obarczany jest ruch oporu". Reuters w swojej depeszy z 16 marca donosił o aresztowaniu amerykańskiego pracownika ochrony, u którego w samochodzie znaleziono broń i ładunki wybuchowe. W ubiegłym roku dwóch Brytyjczyków przebranych za Arabów zostało schwytanych w samochodzie pełnym broni i ładunków wybuchowych. Armia brytyjska musiała buldożerami zburzyć mur więzienia, by wydostać stamtšd swoich ludzi. "The Boston Globe" doniósł niedawno: "Dział FBI zajmujšcy się zwalczaniem terroryzmu wszczšł zakrojone na szerokš skalę œledztwo po stwierdzeniu, że wiele z samochodów użytych do zamachów bombowych, których ofiarami byli tak Irakijczycy jak i żołnierze armii amerykańskiej, zostało skradzionych na terytorium Stanów Zjednoczonych". Wszystkie te metody wypróbowano już wczeœniej. Przygotowanie amerykańskiej opinii publicznej na bezprawny atak na Iran do złudzenia przypomina fabrykowanie danych i propagandę zwišzanš z posiadanš przez Irak broniš masowego rażenia. Jeżeli dojdzie do ataku, będzie on oparty na kłamstwie, nastšpi bez wczeœniejszego ostrzeżenia i bez deklaracji wojennej. A ludzie uwięzieni w windach hotelu Hilton, wpatrzeni i wsłuchani w przekaz stacji CNN? Oni nic nie rozumiejš, nikt im nie wytłumaczy, o co chodzi na Bliskim Wschodzie, w Ameryce Łacińskiej czy gdziekolwiek indziej. Oni sš odizolowani. Nic im się nie wyjaœnia. Kongres nie protestuje. Demokraci wspierajš administrację. A jak niesie plotka, najbardziej wolne media na œwiecie każdego dnia obrażajš inteligencję swoich słuchaczy i czytelników. Jak powiedział Woler: "Ci, którzy mogš sprawić byœ uwierzył w rzeczy absurdalne, mogš też sprawić byœ popełnił zbrodnię".

"91.O wy, którzy wierzycie! Wino, hazard, bożki i strzały wróżbiarskie to szkaradzieństwo dzieła Szatana. Zatem wystrzegajcie się ich wszystkich, aby dobrze się wam wiodło. 92.Szatan pragnie jedynie wywoływać wœród was wrogoœć i nienawiœć z pomocš wina i gier hazardowych oraz powstrzymywać was przed pamiętaniem o Allachu i przed Modlitwš. Czy zatem dacie się powstrzymać? 93.Okazujcie posłuszeństwo Allachowi i Jego Posłańcowi oraz strzeżcie się. Jeœli jednak odwrócicie się, wiedzcie, że wyłšcznie na Naszym Posłańcu spoczywa zrozumiałe przekazanie Posłannictwa. 94.Na tych, którzy wierzš i spełniajš dobre uczynki, nie spadnie grzech z powodu tego, co spożywajš, pod warunkiem, że bojš się Allacha i czyniš dobro i znowu się bojš Allacha, i wierzš, i znowu bojš się Allacha, i czyniš dobro. Albowiem Allach miłuje tych, którzy czyniš dobro. 95.O wy, którzy wierzycie! Allach z pewnoœciš wypróbuje was w pewnej drobnej sprawie: zwierzyna, której dosięgnšć mogš wasze ręce i lance, aby Allach mógł spowodować, by poznano tych, którzy okazujš przed Nim bojaŸń potajemnie. Dlatego kto po tym zgrzeszy, otrzyma bolesnš karę."

"Wiedzcie, że Allach jest srogi w karaniu ale że jest On również Najbardziej Przebaczajšcy i wiecznie Litoœciwy. "

Pozwolę nie włšczać się w dyskusję i tylko odpowiedzieć na pytanie zadane w temacie - kim jest żyd? CZŁOWIEKIEM Takim ja My wszyscy, nie zapominajcie o tym.

Był kiedyœ taki film o skinheadach-antysemitach. Fajny był, uczył. Tylko tytułu nie pamiętam. Z resztš nie powiedziałem że każdy żyd jest zły. Ludzie częœto ich nie lubiš. A to co mówiłem to cytat z tego własnie filu:) Młody skin zrozumiał że ich tempienie nic nie da, zaczoł się modlić.

ja ogladalam o skinie ktory tempil murzynow, trafil za kraty i tylko murzyn mu pomogl jak go gwalcili, zaprzyjaznil sie z nim, ale jego mlodszy brat byl tak wpatrzony w braciaka ze poszedl w jego slady i zabil go jakis cpun

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.