Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Istotna zmiana na Forum
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117

Na forum nastšpiła istotna zmiana (z czasem może być ich więcej) mianowicie aby się wypowiedzieć trzeba się zalogować na założone wczeœniej konto (konto jest bezpłatnie). Mam nadzieje, że tak zmiana ograniczy chodŸ w częœci spam jak i zbędne wypowiedzi.

Czekam na opinie...

Oj. Tak ważna informacja, jest tu bez komentarza? Nieładnie.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

komentarz: czasami chciałabym wiedzieć o co tak naprawdę ludziom chodzi

Myœlę, że Admin planował to od dawna i moja sugestia (mailowa) tylko przypadkowo się z tym zbiegła w czasie. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Widze, że jednak dożyje jeszcze czasów, jak na naszym forum zagoœci pożšdek

Porzšdek porzšdkiem, a ktoœ ukradł mi imię. Kto mi teraz uwierzy, żem Ufita ? [%sig%]

poznajš Ciebie po uczynkach ;) choćby po tym: (---.si11.com)

a ja poznaje was po brodzie [%sig%]

good!!

Wina tuska

ja tu wracam sobie do domeczku a tu....brawo!!!no nareszcie!!! teraz zobaczymy czy zagosci tu porzadek czy....nuda...?

bo jak narazie to widze ze forum lekko stracilo na dynamice..... chociaz lepsze nic niz boty.....

ale za to ile kretyńskich wštków znikneło! Brawo moderator, hie hie, nie bój nic rybko z islandzkiego odzysku ;) rozruszamy tego forumka tak że hej-ho! http://www.mccoy.pair.com/zbs/quick-and-alive.gif

ja ci dam z islandzkiego odzysku ty.....ty....AAAAAAA tam i tak was wszystkich lubie...:D

bardziej się obawiałem twojej reakcji na "rybko" :D Wiem, bo zapewne jak większoœć ludzi na Ziemii jesteœ dobra, wszyscy jesteœmy dobrzy od urodzenia, tylko sš wœród nas czarne owce, które często pocišgajš te białe do tego aby być takim jak one, inne, czarne. http://www.getunderground.com/global_images/albums/true_love.jpg

slodzisz ;DDD

A co wogule porabiasz w polszcze, pracujesz gdzieœ, czy edukujesz się? Pytam bo praca na obczyŸnie chyba ci nie przypadła do gustu.

no nie bardzo to prawda....placili dobrze choc na ich stawki to i tak malo...juz nie chodzi owarunki i smrod ale o to ze nic poza praca tam nie bylo. wracalo sie o 15.30 pierwsze co to myc sie(bo odor rybek nieziemski byl)jesc cos i spac.i w kolo macieju to samo.nawet w weekend nie bylo gdzie wyjsc bo wiocha....a polacy tacy za granica ze lepiej kontakty ograniczyc do minimum. teraz koncze studia (dwa lata mi zostaly)i bede jakies dzieciaczki uczyc angielskiego i trikow;Ppamieciowych to jeszcze jakis grosz bedzie...mam nadzieje tylko wiesz co mnie martwi,jak z tym podwojnym podatkiem,ja wprawdzie nipu nie mam wiec chyba mi nie zabiora nic?

whata faka?? szukajka ma fochy na polskie krzaczki, a najgorzej ze nigdzie nie mogę znaleŸć najdłuższego wštka, co jest grane, mało było paœci do usuwania??

A. jak się nie znajdzie to siem wkurze bo to jedyny wštek który był coœ warty i nie chodzi tu o wielkoœć lecz o jakoœć wypowiedzi.

chwila cos mi tu nie pasi....znow boty?????????????????????no to po choj byly te zmiany na forum?!?!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.