| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Istotna zmiana na Forum | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117 |
|
Na forum nastšpiła istotna zmiana (z czasem może być ich więcej) mianowicie aby się wypowiedzieć trzeba się zalogować na założone wczeniej konto (konto jest bezpłatnie).
Mam nadzieje, że tak zmiana ograniczy chod w częci spam jak i zbędne wypowiedzi.
|
|
Czekam na opinie... |
|
Oj.
Tak ważna informacja, jest tu bez komentarza? Nieładnie.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
komentarz:
czasami chciałabym wiedzieć o co tak naprawdę ludziom chodzi
|
|
|
Mylę, że Admin planował to od dawna i moja sugestia (mailowa) tylko przypadkowo się z tym zbiegła w czasie.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Widze, że jednak dożyje jeszcze czasów, jak na naszym forum zagoci pożšdek
|
|
|
Porzšdek porzšdkiem, a kto ukradł mi imię.
Kto mi teraz uwierzy, żem Ufita ?
[%sig%]
|
|
|
poznajš Ciebie po uczynkach ;)
choćby po tym: (---.si11.com)
|
|
|
ja tu wracam sobie do domeczku a tu....brawo!!!no nareszcie!!!
teraz zobaczymy czy zagosci tu porzadek czy....nuda...?
|
|
|
bo jak narazie to widze ze forum lekko stracilo na dynamice.....
chociaz lepsze nic niz boty.....
|
|
|
|
|
|
ja ci dam z islandzkiego odzysku ty.....ty....AAAAAAA tam i tak was wszystkich lubie...:D
|
|
|
|
|
|
A co wogule porabiasz w polszcze, pracujesz gdzie, czy edukujesz się?
Pytam bo praca na obczynie chyba ci nie przypadła do gustu.
|
|
|
no nie bardzo to prawda....placili dobrze choc na ich stawki to i tak malo...juz nie chodzi owarunki i smrod ale o to ze nic poza praca tam nie bylo.
wracalo sie o 15.30 pierwsze co to myc sie(bo odor rybek nieziemski byl)jesc cos i spac.i w kolo macieju to samo.nawet w weekend nie bylo gdzie wyjsc bo wiocha....a polacy tacy za granica ze lepiej kontakty ograniczyc do minimum.
teraz koncze studia (dwa lata mi zostaly)i bede jakies dzieciaczki uczyc angielskiego i trikow;Ppamieciowych to jeszcze jakis grosz bedzie...mam nadzieje
tylko wiesz co mnie martwi,jak z tym podwojnym podatkiem,ja wprawdzie nipu nie mam wiec chyba mi nie zabiora nic?
|
|
|
whata faka?? szukajka ma fochy na polskie krzaczki, a najgorzej ze nigdzie nie mogę znaleć najdłuższego wštka, co jest grane, mało było paci do usuwania??
|
|
|
A. jak się nie znajdzie to siem wkurze bo to jedyny wštek który był co warty i nie chodzi tu o wielkoć lecz o jakoć wypowiedzi.
|
|
|
chwila cos mi tu nie pasi....znow boty?????????????????????no to po choj byly te zmiany na forum?!?!!!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |