Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Jak przetrwać w czasie konfliktu.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 51

Jak przetrwać w czasie konfliktu lub działań wojennych na ogromnš skalę.Jak wiadomo żyjemy w czasach,w których większoœć państw ma bombę atomowš,broń chemicznš oraz doskonałe uzbrojenia.Na wszelki wypadek trzeba wiedzieć jak przetrwać w konflikcie zbrojnym. W polsce dobrš kryjówkš sš nasze góry.W warszawie punktem politycznym jest œródmieœcie,więc osoba mieszkajšca tam jest bardziej zagrożona.W czasie konfliktu nie należy zbliżać się do jakiegokolwiek obcego żołnierza,bo chociaż stosunki polityczne naszego państwa z sšsiadujšcymi sš nawet dobre to na wojnie każdy obcy żołnierz jest bardzo dużym zagrożeniem.Dobrš obronš (gdy np. nie ma już wyjœcia) jest atak.Ja mam instrukcie do robienia bomb,rakiet,wyrzutni rakiet,granatów dymnych oraz innych (materiałów wybuchowych).Posiadam także znacznš iloœć amunicji.Np. do kałasznikowa.Można jš znależć w polsce (pod ziemiš).Ja osobiœcie znalazłem pod wodš metalowš skrzynkę z nabojami majšcymi nawet po 10cm.Jakie sš wasze sposoby przetrwania w czasie konfliktu??

"Gdy umysł trwa bez poruszenia, nic na tym œwiecie zranić Cię nie może."

Ja tam wezmę bazukę z jednostki wojskowej i chyba będę bezpieczny.

ja tam najwyżej umre na zawał raka.

od wojny nuklearnej żebyœ się zakopał 100 m pod ziemie to itak po 10 latach wyjdziesz ta wojna co nastapi to bedzie wojna psychologiczna

Góry wcišgajš promieniowanie.to najlebsze miejsce na kryjówke.Talibowie ukrywajš się w górach po 15 lat i nikt ich nie może tam znależć.Myœlę,że to najlebsze miejsce.

bardzo ciekawe

;) kazio

nie wiem kto to jest. jakiœ pedał.

albo gejek.

WEZTA IZDTA Z TAD BO WAM JEBNE PEDALY

ale co nam jebniesz??

KUTASA Z WIEDZĽ DO ŒRODKA OD RAZU

to sobie tak zrób.Bo tam masz oœrodek,rdzeń,korzeń wiedzy!!!

zatkało kakao.

wiecie jak przetrwać w czasie konfliktu? ja wam powiem. gdy wybuchnie u nas wojna wystarczy uciec do innego kraju. proste.

Obyœ kogoœ nie popchnšł.

Jak wiadomo polska jest tak położona geograficznie,że gdyby tu była wojna to na pewno też w państwach sšsiednich.Więc nie ma co liczyć na ucieczkę.Po drugię taka wojna może zaczšć się od bliskiego wschodu,więc tęż nie ma co liczyć na ucieczkę.USA będš atakowane jako pierwszy kraj ponieważ wkurza bliski wschód najbardziej.Więc trzeba sobie radzić w naszym kraju.To trzeba ustalać.

WIDZĘ SKUURWYSYNY ,BIURALISTY I WYPOWIADAM WAM WOJNĘ , ZE NIE ROZUMIECIE ZYCIA WOGÓLE

Ty nie znasz życia więc dlatego długo już nie pożyjesz.Ja myœlę przyszłoœcia i nie jestem tchurzem tak jak ty,że jak przyjdzie do ciebie œmierć to biegasz jak szalony i walisz głowš w œciane.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 51
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.