| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Nowe dowody osobiste projektowali kosmici! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
|
Dowód osobisty ma formę spersonalizowanej karty identyfikacyjnej o wymiarach 54 x 85 mm, wykonanej z tworzywa sztucznego, zawierającej dane osobowo-adresowe - tyle mówi rozporządzenie Rady Ministrów. Ale mało kto wie, że format nowo wprowadzanych dokumentów jest - jak zauważył podczas wizyty w Polsce Däniken - nieprzypadkowy.
Czy może bowiem być przypadkiem, że dwie długości dowodu podzielone przez jego szerokość dają - nieomal dokładnie - słynną ludolfinę π = 3,1416? Czy przypadkiem jest, że stosunek boku dłuższego do krótszego równy jest stosunkowi długości orbity Marsa do orbity Ziemi? Czy nikogo nie dziwi, że długość dowodu wyrażona w milimetrach i pomnożona przez sto jest równa uniwersalnej stałej gazowej, zaś szerokość wyrażona w milimetrach podzielona przez tysiąc równa jest masie elektronu podanej w atomowych jednostkach masy? Jednocześnie długości dwóch krótszych boków pomnożone przez 1012 dają odległość Wenus od Słońca, długość dłuższego boku pomnożona przez 7x1013 daje odległość Plutona od Słońca, pomnożona przez 8x1012 daje długość orbity Wenus, a przez 11x1012 - długość ziemskiej orbity. Obwód pomnożony przez 5x1012 równy jest długości orbity Marsa, a pomnożony przez 1014 - długości orbity Neptuna. Płytka o tak dobranych wymiarach, że kodują one większość istotnych stałych fizycznych i informacji o naszym systemie planetarnym, nie może być dziełem przypadkowego urzędnika. Z pewnością stworzyła ją pozaziemska potężna Inteligencja.
|
|
|
Nie wime czy śmiać się czy płakać...
A UFO nie zaglądało do Twego stolca może :/ :/ :/
I jego wymiary pewnie też nie sa przypadkowe...................................
Wybaczcie sarkastyczny przykład ale nie moge... jak kiedyś Denikena szanowałem tak teraz nie mając zajęcia szuka głupot i sam staje się głupcem!
Echhhhh
Wszytkiego dobrego :)
|
|
|
Brat, nie zwuażyłeś że ten post jest ironią na Danikena. Poniekąd może i słusznie. Poniekąd może nie słusznie...
Brat, raczej się śmiej, śmiej się, to jedyna pociecha w beznadziejnym położeniu.
Dziwi mnie tylko jak pisząc posta biorącego na serio żart i się z tego rzemkomo poważnego tekstu nabijając, możesz równocześnie kupować bajki o brzemiennej dziewicy.
No cóż, dwie rzeczy są nieskończone : wszechświat i ludzka głupota. Jednak co tego pierwszego nie byłbym taki pewien...
|
|
|
Hehehe drogi Bracie jak mówi znane staropolskie przysłowie głodnemu zawsze chleb na myśli tak wiec pozwole sobie zacytowac Twoje słowa:
"A UFO nie zaglądało do Twego stolca może :/ :/ :/
I jego wymiary pewnie też nie sa przypadkowe...."
I tym jak dla mnie mało apetycznym akcentem kończe a Tobie Bracie wypada mi życzyć smacznego i pogratulować wyrafinowanego "smaczku".
|
|
|
Heheh - sceptyczny ufollo - ale dowcipny !
Witaj na forum ! : )
|
|
|
Witam , witam !
I pozdrawiam wszystkich forumowiczów , tych mniej i bardziej wyrozumiałych na różnego rodzaju "nowinki" ze świata tajemnic i zjawisk nadprzyrodzonych ;)
|
|
|
Winter nie będę złośliwy i nie powiem co jest nieskończone jesczze u Ciebie... a pasowałoby się nad tym zastanowić...
Ha... Winter - jesteś Bogiem. Skoro więc nim jesteś to też potrafisz wszytko. Skoro potrafisz wzytko to zapłodnisz dziewicę bez potrzeby fizycznego kontaktu...
Ufollo ;) he he he ;) To mnie zwykrecałeś ;) Może i mas zracje... ale na serio Daniken działa na mnie jak przysłowioiwa "płachta na byka". Wybaczcie, jeśli komuś źle skojarzyła się moja wypowiedź... ;)
Wszystkiego dobrego :) Trzymajcie się ciepło :)
|
|
|
Brat, już mówiliśmy sobie na forum na czym polega moja boskość. Nie wracajmy do tego.
Wciąż używasz opartej na dogmatach logiki wciąż wobec moich nieobalonych twierdzeń, więc musisz się jeszcze postarać.
Pozdrawiam z chłodnym podmuchem
Winter
|
|
|
Jejku nie bede ukrywal ze to forum jest idiotyczne przez takie docinki miedzy jednymi a drugimy, temat chyba jest wyraznie napisany, Winter skoro tu jestes moderatorem to wez sie do roboty a nie sie <<cenzura>> ( ;) - Winter) i piszesz glupie schizy jadac na wszystkich, w moim mniemianiu jestes jakims niedowartosciowanym metalem, ktory nic nie ma do powiedzenia w zyciu normalnym tylko wyglaszasz durne demagogie poprzez ten internet, bez sensu to jest!!;/
|
|
|
Ostrzegam cię Karsi, nie podnoś na mnie ręki ; )
A tak poważnie to tak jestem metalem ( skąd wies z ? : ) ), jestem durny i głupi i niedowartościowany ale proszę, nie przeklinaj niekonstruktywnie, ok ?
P.S. Ufollo, chciałbym wykorzystać zamieszczony przez ciebie tekst na innych forach, co o tym myślisz ?
Pozdrv
|
|
|
Drogi Bracie czy Brat(cie) ;)
"Ufollo ;) he he he ;) To mnie zwykrecałeś ;) Może i mas zracje...."
Nie w moim zamyśle było "zwykręcanie" kogokolwiek , jezeli piszesz że "może mam racje" to podejrzewam że swoim spostrzeżeniem trafiłem w dziesiątkę.
Ale mniejsza z tym , każdemu co lubi ...... jednak śmiem twierdzić że dla większości ogółu Twoje "kulinarne" upodobania są dość extremalne i niekoniecznie należy się nimi "chwalić" na forum.
Winterze :)
Artykuł nie jest mego autorstwa , tak więc nie moge Ci pozwolić czy zabronić opublikować go dalej -jest z archiwalnego numeru "WiŻ" , zamieściłem go TU , gdyż z czystej ciekawości chciałem zobaczyć jaka będzie reakcja innych na niego.
I o ile mogę się publicznie podzielić swoim spostrzeżeniem to najbardziej zaskoczył mnie pierwszy komentarz-kogoś komu wydaje się , jak czytam z innych Jego postów, że jest osobą wierzącą w Boga. Na dodatek cytując Biblie stara sie przekonać innych do swych racji. Nie wiem ,może się mylę, ale wydaje mi się ,że jak na osobę o tak "duchowej" osobowości to Jego komentarz był dość niewybredny.
Pozdrawiam.
|
|
|
Wiedzialem Winter:P nie bede juz przeklinal ale pomysl nad tym!!!
|
|
|
Ja pier..... kto to wymysla??? a moze dlugosc mojego przyrodzenia tez cos oznacza, np iloraz inteligencji tego co to napisal, czyli okoo 17. Ludzi naprawde juz pogielo, nie maja co wymyslac to sie czepiaja plastykowych dowodów. Naprawde brak słów!!!
|
|
|
Ufollo ale ty pierdoły posuwasz. Lecz się chłopie. Majtki też projektowali kosmici? Pomnożyć podzielić dodać poodejmować i mamy wymiary statku kosmicznego.
Co za poje.... sie rodzą. Szkoda słów.
|
|
|
Podobno sracze zaprojektowali Sraczanie, mieszkancy planety 324/c+1, maja dzieki temu kontakt nad wszystkimi bo choc nie kazdy ma telefon to karzdy sr..., analizujac zwiazki i poszczegolne pierwistki kału odtwarzaja wg. zasady motyla kazda mysl jaka zaszla w glowie sracza.
Jest to dalsza czesc programu kontroli umyslu o nazwie SMC-3000.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
KAŻDY KTÓRY MÓWI LUB PISZE A CO GORSZA JEST PRZEKONANY
ŻE PPOZNANIE NAUKOWE JEST COS WARTE , ALBO WYRAŻA I POKŁADA WIEL ZAUFANIA W DZISIEJSZEJ NAUCE , JEST WYZNAWCĄ STARYCH SZKÓŁ MYSLENIA , STARYM ŻÓŁWIEM JEST I JAK W ODZIE DO MŁODOŚCI
\NIECH GO K_RWA JAK W TYM WIERSZU SZLAK I NA POCHYBEL , DRUT MU W DUPE ITP
NIECH WSZYSTKO CO MŁODSZE NIZ 3000 LAT SPIERDA;LA
|
|
|
Bo tutaj ludzie nie wierza w byle co, tutaj jakość poszła w górę i wymagania też.
Pozdro
Igor
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |