| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dziwne zjawiska w naszym życiu. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
|
Czy mielicie kiedy dziwne zjawiska w życiu? Piszcie to tutaj! Napewno wiele zostanie wyjanionych, a wiele będzie nas dziwiło do końca życia! Więc zaczynam:
Gdy miałem dziesięć lat, a może troszkę więcej, na strychu, słyszałem szepty dwóch osób, mówišcych jakby po Arabsku. Gdy wzišłem do ręki słownik, mniej więcej brzmiało to tak:
On nadejdzie, wtedy nadejdzie nicoć. Tak to brzmiało. Nie wiem, może to tylko moja bujna wyobrania, jakš mam od dziecka. Ale trochę dziwne, nieprawdaż? Oczywicie na strychu nikogo nie było. Ale mam na to mały dowodzik, bo moja siorka, on miała wtedy 13 lat, spytała mnie się, czy wczoraj w nocy, gadałem z moim bratem, szeptem! A więc pomylałem, że ona chyba też co słyszała! Ale najbardziej mnie zastanawia to, że na strychu czy w pokoju, szept był tak samo głony, a raczej cichy.
|
|
|
tak. Widziałem istoty, które kompletnie nie widziały co czyniš.
...to było dziwne. A najbardziej mnie dziwiło to, że te istoty też to dziwiło.
Dziwiły je efekty, bo nie były zamierzone.
Chciały dobrze- wychodziło jak zwykle.
|
|
|
zachwyca mnie wcišż zachwyt nad tym co jest/nie ma .. wcišż .. i cišgle zmianš-niezmienne ...
Życie .. Istota
zadziwiajšce ....
i ciekawi goršczkowoć Ludzkich poszukiwań tego co blisko tak .. czego szukać nie ma potrzeby .. ani odkopywać ani grzebać ani budować,
nienawić dziwna jest {widziałam objawy a smaku jej nie znam .. dziwne .. czy to jak lizak lizany w papierku?}
lekceważenie miłoci przez żyjšcego mnie dziwi {to nazywane samobójstwem jest} ..
choć przyczyny znane mi.
|
|
|
dziwie sie że się dziwicie te 2 istoty to lech i jarek k. heheh nie wiedzš co czynia widzš efekty i sie dziwiš tym co widzš
|
|
|
<http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=70560&p=6>
Jest też taki syndrom,
że rodzice pragnš aby ich dzieci cierpiały tak, jak oni.
To forma zazdrosći, ze następcy majš od razu to,
o co trzeba było walczyć i wypracowywać.
Jakby poza ich wiadomociš sš już rzeczy, które stanowiš
przedmiot wypracowywania i walki kolejnych..
..może gdzyby wiedznieli..nie byłoby im tak żal ???
A nawet doceiliby komrortowoć swoich uwarunkowań.
|
|
|
nie dziwi mnie nic.
... zadziwia wszystko ...
zadziwienie wody w rzece
|
|
|
Ministry of Sound -Trance Nation 2001 (CD2) Mixed By Ferry Corsten
|
|
|
Dziwne to jest to, że spadłam z 3 piętra wstałam i poszłam na dwór <lol2> to serio prawda xD Postanowiłam balkonem wyjc na dwór bo jest szybciej xD I nic mi nie było tylko sobie wstałam i poszłam dopiero następnego dnia sie okazało że był uraz kręgosłupa a ja nic nie czułam xD jestem niesamowita <lol2>
|
|
|
najdziwniejsze zjawisko w moim życiu to włšczenie tv, długo nie mogłem pojšć jak w takim pudełku może zmiecić się tyle ludzi i dekoracji
|
|
|
Do dziwnego zjawiska w moim zyciu zaliczam znieksztalcenie mojego zlotego pierscionka z szafirem. Dostalam go od mojego ex z ktorym rozstalismy sie juz jakis czas temu. Pierscionek nadal jednak nosilam. Pwenego wieczoru przegladalam zdjecia mojego obecnego chlopaka gdy nagle poczulam bol palca i ze zdziwieniem stwierdzilam,ze moj pierscionek sie splaszczyl tak,ze trudno bylo mi go zdjac. Potrafi mi ktos wyjasnic to zjawisko?
Karolina
|
|
|
"Autor: Vena (---.pronet.lublin.pl)
Data: 14-08-2006 18:52
Dziwne to jest to, że spadłam z 3 piętra wstałam i poszłam na dwór <lol2> to serio prawda xD Postanowiłam balkonem wyjc na dwór bo jest szybciej xD I nic mi nie było tylko sobie wstałam i poszłam dopiero następnego dnia sie okazało że był uraz kręgosłupa a ja nic nie czułam xD jestem niesamowita <lol2>"
No patrz.
|
|
|
Tutaj u nas babka też spadła z 2drugiego piętra i tylko skręciła nogę.
|
|
|
Ona skoczyła, chciała się zabić, a potem jej mšż zlewał, że z wieży Eifla by sie nie zabiła.
|
|
|
dziwne zjawisko to mój penis, gdy ruszam skórkš robi się większy, a gdy trochę jeszcze porobie leci mi biały mocz, co to jest?
|
|
|
Ta baba była już stara. Wzieli jš do psychiatryka i utuczyli.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |