| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kot w butach,mit czy prawda!!?? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46 |
|
Mój Pra Pra Pra dziadek,widzial na wlasne oczy kota w butach!!!
|
|
|
Mój ukochany Dziadziu zawsze twierdził,ze w mitach jest ziarenko prawdy!W tych ciezkch czasach,większoć z nas teskni za bajkami...
|
|
|
nie wiem jak kot w butach, ale siedmiomilowe buty istniały, tak samo jak latajšce dywany, czy czapka nie widka. Nawet teraz można by te przedmioty skonstruować ;)
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Ten kotek był czarnobiały i miał botki czerwone wysadzane kamieniami szlachetnymi.Dziadek się mocno wystraszył i uciekajšc wskoczył do rowu melioracyjnego,omało się nie utopił.Nie wierzycie.!To jest szczera prawda!!!!!!!
|
|
|
tak to prawda jej praprapra... widzial ijak uciekal natknal sie na mojego prapra... co tez uciekal Ico dowod jest ze to prawda
|
|
|
Greto jeli dzisiaj wieczorkiem zaniesz taki kotek przyjdzie do ciebie i jeli uda ci się cišgnšć ci bucika będziesz miała szczęcie przez całe życie.
|
|
|
chcialabym zeby to prawda byla bo niemam szczescia nic mi sie nieuklada
|
|
|
Mój kot robi mi kupkę na balkonie nonstop i w dodadtku bez butów i też na ogół nie mam szczęcia!!!!!
|
|
|
A mój pra pra pra dziadek go nie widział! To dopiero interesujšce!
[%sig%]
|
|
|
Co jest z wami to nie forum o dziadkach tylko o kocie w butach,prawdziwym POLSKIM!!!!!!!! KTOS widział takiego albo słyszał o nim!!!!!!!!!!! Porozmawiajmy o legendach i mitach POLSKICH!!!!!!!!!!A nie nonstop zachodnich!!
|
|
|
Nikt nie lubi polskich legend.A Smok Wawelski,może żył też jaki inny w Polsce.
|
|
|
`polskie legendy sa git i w kazdej jest odrobinka prawdy, ale ta o kocie w butach nie jest polska....
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Prawda.
Gdy podjęli "słuszne" kroki
dwaj
spod ogona Sroki
Cóż to za prze-Piękny rok.
Wpada do nas znowu Smok
Czasem zrobi również krok
do pobliskiej tu Ciastkarni
znana we wszechwiecie jest,
gdyż był klient, co miał gest
Vice - Wad -O "naszej" armii
Vice -znaczy też: imadło
żeby zWIERZE "nam" nie padło
Wawelskiego Głowa Smoka
schrupie Ciastko, schrupie Ceksa
normalnie... Akademia Pana Kleksa.
Trzeba było wiele lat,
żeby powstał taki PAT
co w imadle Naszej Rzeczy
Pospolitej -nikt nie przeczy!
© X-Balance 2006
|
|
|
tak, to by z pewnoscia tlumaczylo dlaczego niektorzy nas nielubia.....
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |