Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kot w butach,mit czy prawda!!??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46

Mój Pra Pra Pra dziadek,widzial na wlasne oczy kota w butach!!!

Mój ukochany Dziadziuœ zawsze twierdził,ze w mitach jest ziarenko prawdy!W tych ciezkch czasach,większoœć z nas teskni za bajkami...

nie wiem jak kot w butach, ale siedmiomilowe buty istniały, tak samo jak latajšce dywany, czy czapka nie widka. Nawet teraz można by te przedmioty skonstruować ;)

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Latajšcy dywan istnieje, tylko na krótki dystans.

Ten kotek był czarnobiały i miał botki czerwone wysadzane kamieniami szlachetnymi.Dziadek się mocno wystraszył i uciekajšc wskoczył do rowu melioracyjnego,omało się nie utopił.Nie wierzycie.!To jest szczera prawda!!!!!!!

tak to prawda jej praprapra... widzial ijak uciekal natknal sie na mojego prapra... co tez uciekal Ico dowod jest ze to prawda

Miło mieć bratniš duszę.

...

Greto jeœli dzisiaj wieczorkiem zaœniesz taki kotek przyjdzie do ciebie i jeœli uda ci się œcišgnšć ci bucika będziesz miała szczęœcie przez całe życie.

chcialabym zeby to prawda byla bo niemam szczescia nic mi sie nieuklada

Mój kot robi mi kupkę na balkonie nonstop i w dodadtku bez butów i też na ogół nie mam szczęœcia!!!!!

A mój pra pra pra dziadek go nie widział! To dopiero interesujšce! [%sig%]

Niech żyjš wszystkie dziadki œwiata!!!

Co jest z wami to nie forum o dziadkach tylko o kocie w butach,prawdziwym POLSKIM!!!!!!!! KTOS widział takiego albo słyszał o nim!!!!!!!!!!! Porozmawiajmy o legendach i mitach POLSKICH!!!!!!!!!!A nie nonstop zachodnich!!

Nikt nie lubi polskich legend.A Smok Wawelski,może żył też jakiœ inny w Polsce.

`polskie legendy sa git i w kazdej jest odrobinka prawdy, ale ta o kocie w butach nie jest polska.... [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/108318155240943955.jpg

Ale prawie wszyscy kochajš jš i traktujš jš jak polskš.

Prawda. Gdy podjęli "słuszne" kroki dwaj spod ogona Sroki Cóż to za prze-Piękny rok. Wpada do nas znowu Smok Czasem zrobi również krok do pobliskiej tu Ciastkarni znana we wszechœwiecie jest, gdyż był klient, co miał gest Vice - Wad -O "naszej" armii Vice -znaczy też: imadło żeby zWIERZE "nam" nie padło Wawelskiego Głowa Smoka schrupie Ciastko, schrupie Ceksa normalnie... Akademia Pana Kleksa. Trzeba było wiele lat, żeby powstał taki PAT co w imadle Naszej Rzeczy Pospolitej -nikt nie przeczy! © X-Balance 2006

tak, to by z pewnoscia tlumaczylo dlaczego niektorzy nas nielubia..... [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.